4 aylik evliyim..esim aileme cok gittigimi dusunuyor detaylara bakin lutfen(

Sen farkında değilsindir ama evliliğe , evine ... sürekli ailene gittiğin için adapte olamıyorsundur.

Baskıyı kabul etmem o ayrı .

Ama her gün baba evine gitmek bana gereksiz bir bağ geliyor .

Arıyor ... annemlerdeyim ... arıyor annemlerdeyim ... bana gına gelirdi .

Ben evimin isini yapiyorum yemegimi yapiyorum sen gelmeden de eve geliyorum galiba senin canin huzursuzluk istiyo de durduk yere ne bu sacmalik annen yani gittigin kisi bubkadar surede alisamaman cok normal biz yeni evlendigimizde esim hergun beni aileme getirir gotuturdu evde sıkılıp bunalıp ona sarda gorsun gununu

Eğer hergün gidiyorsanız eşiniz haklı evinize alışmanız gerek eşin annene gitmene değil hergün gitmene karşı burayada zaman zaman konular açılıyor kocam işten çıkınca kayınvalideme gidiyor hergün yada ben evde yokken oraya gidiyor vs sizin açtığınız konu ile diğer buraya açılanlar arasında fark yok aynı şekilde eşiniz her iş çıkışı ailesine ugrasa yemek yemeye yada sabah erken saatte kahvaltıya gitse işten önce emin olun siz de sıkılırsınız.

Sürekli gittiğiniz için alışamadınız zaten. Aynı sizin gibi bir arkadaşım var yeni gelin, iki sokak ötede ev tutturdu nişanlısına kavga dövüş. Kendi evinde durmuyordu kız, çıkıp çıkıp annesine gidiyordu hergün. Anne de birşey demiyor, kızım evinde otur biraz böyle yaparsan olmaz demesi lazımdı halbuki. Sonra ne oldu? Kocasının tepesi attı, çocuk taaa şehrin bir ucundan ev arıyor şu an, evi taşıyacak. Çok uyarmıştı, ama arkadaşım dinlemedi. Hem kendi evine alıştırmadı kendini, hem annesinden babasından oldu. Bir çuval inciri berbat etti.

T
Tabiki ben bunu ona soylemedim ama artk biraz daha bunaltrsa patlicam yani..bi de is yernden mesajla yaziyo bunlari..ben onun hic birseyini eksik etmiyorum ilgisini sevgisini yemegini camasirini utusunu madden ve manen hic birseyini eksk etmiyorum..ailemde ayni sekilde oglum der titrerler uzerine aksine sevnmesi lazm ben oralarda buralarda gezmiyorum ki beni yalana iticek giderken soyletmicek yani ailem onlar benim

Bir de evlilikte cidden kadına düşen görev yemek temizlik mi

Yemeğini yapıyorsan evine bakıyorsan ona ne demiş herkes

Konu yemek çamaşır değil ki X ailesinin kızı modundan çıkıp bir birey olmak
e calismiyosa. Cocukta yoksa evde uzerine dusen evin isleridir.

Her gun gitmesi gercekten buyuk sacmalik. Ama gitmiyorum da demis zaten.
Adam ne bekliyo aksama kadar tek basina otur bekle beni. Bencilce degil mi?
Gitse ne olur yani.

Her gün aileye gitmek evet yersiz.
Yani eşim de evliliğe alışma sürecinde sorun yaşasa ve üstüne hala her gün annesine gitse ben de bozulurum.
Ama laf söyleyebilir miydim, sanmıyorum. O hakkı kendinde görmezdim yani. Kendisinin bir şeyleri fark edip düzeltmesini beklerdim.
Nasıl her gün evin işini görüp kaynanaya gitmiyorsak ailemize de gitmemeliyiz.
Yani demem o ki, yaptığın mantıklı değil ama eşininki de değil.

çalışmayı düşünmüyor musun, insan evde yanlız olunca annesinde takılması normal, alışkanlıklarını değiştirmek istiyorsan alışkanlığının yerinde başka bi alışkanlık yaratman lazım, çalış bence

Yeni evlisiniz ve egosunu tatmin edecek lafını geçirme hırsıda olur sen ailene gittiğin surece evine alisamicani evde durdugun zaman eve aliscani düşünür vs vs vs çok iyi biliyorum neyse herşeyi erkeğin bilmesine gerek yok ha bilse tabiki gizli saklı olmasa daha iyi olur ama anlamazlar sende o yüzden gidiyorum deme annenede durumu izah et geldiğimi söyleme de ve o duymadan gör gel evininde huzuru bozulmasın

Bence haklı. Kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum. Evine alışman icin evinde vakit gecirmen gerek diye düşünüyor. Bu şekilde alisman imkansız.

Kv olsa ona aticaktim topu direkailesi yok ta teyzesi halasi bilmem neyi de mi yok? Varsa onlar dolduruyolardir.

Kelimesi kelimesine katılıyorum
Buraya bir kadın kocam her gün annesine gidiyor diye konu açsa yerden yere vurulurdu adam.
Nedense kız annelerine hep bir torpil.
Sınava çalışan her gün annesine gidemez.
Sizin artık kendi aileniz var.
Evinizde durun, haftada 1 gun eşinizle 1 gün de kendiniz gidin tamamdır.
Adam korkuyordur şimdi böyleyse çocuk falan olsa ben bakamiyorum der orada yatıp kalkarsiniz.
He söyleme şeklini bende tasvip etmedim, ama haklı.

ben haftada bi gidiyorum anneme.
oraya gidince yabanci gibi geliyo. ne bilim işte.
insan kendi evine alışınca..
eşim annesine hergün gider.. oda evine inmek istiyo.
yok soyadini taşiyomuşum yok bizden misiz yok felan soyadiyla alakasi yok.
biz eşimle aile olduk. eşimin ailesiyle degil eşim anlamiyo işde.
off yazarken içim daraldı.. :/
sen alışamamişsin alşmaman normal. annemle ayni sehirdeyiz biz. ama uzakta. kv altlı üstlüyüm.

e calismiyosa. Cocukta yoksa evde uzerine dusen evin isleridir.

Her gun gitmesi gercekten buyuk sacmalik. Ama gitmiyorum da demis zaten.
Adam ne bekliyo aksama kadar tek basina otur bekle beni. Bencilce degil mi?
Gitse ne olur yani.

Evet ama her gün gitmiyor da ne kadar gidiyor

Yani benim anlatmak istediğim kendini ailesinin evine ait hissediyor konu sahibi

Kendi evinde kerhen kalıyor oysa kendine hayat kurup ailesine misafir gitmeli

Sürekli kendi ailesine yada kayinvalide gitme durumlarını çok saçma anormal buluyorum.herkesin evi barki ailesi oluyo . Madem bunu kaldiramayacaklar evlenmesinler. Bide sürekli yakın olmalarına rağmen annede yatılı kalanları da oluyo ben açıkçası gülüyorum .
Gelelim eşine oda ilginçmiş. Sonuçta o varken evindesin ihmal etmiyorsun sorun yapıyo tuhaf. Ama sende zaten haftada Birgün eşinle gidiyorsan sesi çıkmıyor ise idare et ve göze batmadan git gideceksen.ortada sorun yok bence .
Her gün annende sıkılmıyor musun?ben bakkala gitmeye üşeniyorum bazen.
Kv me öz babası yeni 3vlndiginde çok gelirmiş az gel tatlı gel kızım demiş. Demesinin sebebi evine alisması eşiyle sorun olmaması adına. Sevmediği ıcin değil.
Yaşınızı çok merak ediyorum.

hergun hergun napıyorsunuz ki annenizde
eşinizin buna karısmaya hakkı yok , evinizi ve eşinizi aksatmadıgınız sürece ama
benım fırsatım olsa evde yanlız kalsam evımde olurum açıkcası süreklı sıkılırım annemlere gtmekten

İyi de adam evde değil, sen yemek temizlik yapıp çıkıyorsun hani eve vakit ayırmıyorsun diyemez , ona ısrar etmiyorsun sen de gel illa diye. Neden rahatsız ediyor bu durum eşini anlayamadım? Saçma salak bir ego tatmini yaşamaya çalışıyor senin üzerinden sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…