İyi geceler diliyorum hepinize
4,5 aylık oğlum var Allah yokluğunu göstermesin inşallah amin .
Ama o kadar yoruluyorum ki bazen belimin koptuğunu hissediyorum hele bugün hiç ama hiç durmadı bugün bitiğim bildiğiniz. Eşim geceleri mama verir gazını çıkartıp uyutuyordu ( gerçi beşiğe koyduğumuz an uyuyor geceler çoğunlukla böyle oluyor) 1 ay falan eşim devam etti sonradan bi kavga da bunu yüzüme vurup anneliğimi sorgulayınca bende bir daha hiç ama hiç elletmedim gece gündüz hep ben bakıyorum, duş alırken bile bi şekilde hallediyorum. Eşimin kendi işi bu arada
Bugün ki konu oğlum bugün hiç durmadı hemde hiç o kadar yoruldum ki resmen belimin acısından gözlerim doldu biraz iri bir bebek ve sürekli kucak istiyor. Eşimi aradım nerde kaldın diye saat 8 di neyse geldi eve modum düşük yorulduğum için ama ona asla hiç bir şey demedim sadece yorgunum sitem dahi etmedim, sonrasında yemek yedik yemek yerken yere döküldü bugün bu evde hiç bir işim rast gitmiyor çok sıkıldım artık falan dedim hiç cevap vermedi sonra salona geçtik noldu niye triplisin dedim gülerek yok işte seni anlamıyorum yemek döküldü diye bile dert ediyorsun falan dedi sorun yemek değil yoruldum sıkıldım çocuk bugün hiç durmadı sen gel diye bekledim biraz nefes alayım istedim dedim hemen herşeye de modun düşüyor benim modumu düşürmeye hakkın yok gibi şeyler söyledi yani işitiyor ki paşa gün içinde ne yaşarsam yaşayayım hep güler yüzlü pozitif olayım hiç dert yanmıyım yoruldum sıkıldım demiyim anneyiz sanki köleyiz gerçekten bugünler geçecekte bende en azından biraz oturma fırsatı bulabilecek miyim ?