Saka gibi gerçekten. Çocuguna bakmak zul gelen adam neden baba olmuş.İyi geceler diliyorum hepinize
4,5 aylık oğlum var Allah yokluğunu göstermesin inşallah amin .
Ama o kadar yoruluyorum ki bazen belimin koptuğunu hissediyorum hele bugün hiç ama hiç durmadı bugün bitiğim bildiğiniz. Eşim geceleri mama verir gazını çıkartıp uyutuyordu ( gerçi beşiğe koyduğumuz an uyuyor geceler çoğunlukla böyle oluyor) 1 ay falan eşim devam etti sonradan bi kavga da bunu yüzüme vurup anneliğimi sorgulayınca bende bir daha hiç ama hiç elletmedim gece gündüz hep ben bakıyorum, duş alırken bile bi şekilde hallediyorum. Eşimin kendi işi bu arada
Bugün ki konu oğlum bugün hiç durmadı hemde hiç o kadar yoruldum ki resmen belimin acısından gözlerim doldu biraz iri bir bebek ve sürekli kucak istiyor. Eşimi aradım nerde kaldın diye saat 8 di neyse geldi eve modum düşük yorulduğum için ama ona asla hiç bir şey demedim sadece yorgunum sitem dahi etmedim, sonrasında yemek yedik yemek yerken yere döküldü bugün bu evde hiç bir işim rast gitmiyor çok sıkıldım artık falan dedim hiç cevap vermedi sonra salona geçtik noldu niye triplisin dedim gülerek yok işte seni anlamıyorum yemek döküldü diye bile dert ediyorsun falan dedi sorun yemek değil yoruldum sıkıldım çocuk bugün hiç durmadı sen gel diye bekledim biraz nefes alayım istedim dedim hemen herşeye de modun düşüyor benim modumu düşürmeye hakkın yok gibi şeyler söyledi yani işitiyor ki paşa gün içinde ne yaşarsam yaşayayım hep güler yüzlü pozitif olayım hiç dert yanmıyım yoruldum sıkıldım demiyim anneyiz sanki köleyiz gerçekten bugünler geçecekte bende en azından biraz oturma fırsatı bulabilecek miyim ?
Hayır narsist değil. Nereden çıktı bu akım ya. Hatalı olabilir eşi ama narsist çok bambaşka bir şey.Eşin narsist,bugünler geçer, bebeğin büyür ama bu adamı 2. Kez baba yapma sakın.
Kadınlar da insan robot değil hep güleryüzlü olamazlar.
1 ay bakmış sonra da vazgeçmiş, tek başına bebek bakmak çok zor.
KV ya da annen gelmeli ya da kız kardeşlerin tek çok zor bebeğe Allah yardımcın olsun
tabi canım k.valide anne abla, etrafta ne kadar kaıdn varsa!Eşin narsist,bugünler geçer, bebeğin büyür ama bu adamı 2. Kez baba yapma sakın.
Kadınlar da insan robot değil hep güleryüzlü olamazlar.
1 ay bakmış sonra da vazgeçmiş, tek başına bebek bakmak çok zor.
KV ya da annen gelmeli ya da kız kardeşlerin tek çok zor bebeğe Allah yardımcın olsun
Kendisi gelir toplamda yarım saat en fazla oda en fazla 1 saat ilgilenir sonra da uyurRobot musun sen ya tabiki modun düşecek canın sıkılacak, hergün ruh halimiz iyi olamaz. Benimde çok zor geçti hiç kucaktan inmez sürekli ağlardı. Kanguru ile gezerdim evde. ama akşam da eşim gelince o ilgilendir. Olması gerekende o zaten. Hatta arada eşime bırakır arkadaşlarımla dışarı kahve içmeye giderdim enerji toplar gelirdim. Bu konuda asla gurur yapma. Uyandır gece gerekirse.
1 ay falan eşim devam etti sonradan bi kavga da bunu yüzüme vurup anneliğimi sorgulayınca
hiç cevap vermedi
gülerek yok işte seni anlamıyorum yemek döküldü diye bile dert ediyorsun falan dedi sorun yemek değil yoruldum sıkıldım çocuk bugün hiç durmadı sen gel diye bekledim biraz nefes alayım istedim dedim hemen herşeye de modun düşüyor benim modumu düşürmeye hakkın yok
paşa gün içinde ne yaşarsam yaşayayım hep güler yüzlü pozitif olayım hiç dert yanmıyım yoruldum sıkıldım demiyim anneyiz sanki köleyiz
Hayır narsist değil. Nereden çıktı bu akım ya. Hatalı olabilir eşi ama narsist çok bambaşka bir şey.
tabi canım k.valide anne abla, etrafta ne kadar kaıdn varsa!
bebeği onlarla yaptı çünkü ya, elbette onların bakması lazım...
Öyle mi Tahsiliniz Ne üzerine. Uzmanlar bile karşı tarafla terapi yapmadan anlamamız kolay değil derken maşallah siz yorumlardan anlamışsınız. Seminer verin faydalasınlar sizdenNe akımı yahu? Alıntıladığım yerler narsist özellikleri, hep red flag bunlar karşı tarafı aşağılama küçük görme sorunuyla ilgilenmeme fazla şey bekleme sessiz kalma.
Hata yapılan telafi edilebilen şeylerde olur.
Kendisi gelir toplamda yarım saat en fazla oda en fazla 1 saat ilgilenir sonra da uyur
tabi canım eşin narsist -psikiyatrisler bu kadar şıpp diye teşhis koyamıyor, zehir gibisiniz maşallah.Eşi çalışanlar genelde bu kişilerden yardım alıyor eş hakkında diyeceğimi dedim zaten bari şu süreçte kadın yalnız kalmasın diye dedim
Gerçekten değişik davranan herkese narsist denmesinden o kadar bıktım ki sanki herkes yeni öğrenmişte cümle içinde kullanmaya çalışıyor bu kelimeyiHayır narsist değil. Nereden çıktı bu akım ya. Hatalı olabilir eşi ama narsist çok bambaşka bir şey.
Gerçekten değişik davranan herkese narsist denmesinden o kadar bıktım ki sanki herkes yeni öğrenmişte cümle içinde kullanmaya çalışıyor bu kelimeyi
Hayır yani en son yine bir uzman adını unuttum ama bayağ ünlü onu dinledim özellikle kadınlar dedi gelp hocam benim eşim tam bir narsist diyor bana dedi. Bu hemen tanı koyulabilecek durum değil veya yaşanılan her olumsuz durumda eşim narsist diyemezsiniz. Hastayla belki bir belki bir kaç defa seans yapmamız gerekir ki narsist teşhisi koyalım diyordu. Ama maşallah herkes şimdi narsist avına çıkmışGerçekten değişik davranan herkese narsist denmesinden o kadar bıktım ki sanki herkes yeni öğrenmişte cümle içinde kullanmaya çalışıyor bu kelimeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?