Çok zorluyor beni yaa , resmn kullanıyo sabahtan akşama kadar...1 ay daha başlamayacağım da başlarsakta birlkte başlayalım :))) aynı şeyleri yaparızbasit olur . Uykudayken emziriyorum ve geceleri hiç rahat bırakmıyorum kızımı , gece uyku düzeni bozulursa hiç şaşırmam. Kötü mü yapıyorum ya geceleri uyandırmakla. 02:00 - 04:00 - 06:00 eğer 23:00 da uyursa . 03:00 - 06:00 00:00 da uyursak
Selam kızlar,
benim kız uyuyor. son zamanlarda gündüz emmeleri azaldı. ne yapacağım bilemiyorum. Resmen aç uyuyor. Tek öğün 90 ml mamayla durulurmu ooof of sabah ve akşam 30 ml ek veriyorum bizkaç gündür. Doktor kontrolüne daha var. Ben bi depresyona gireyim biri bulup çıkarır nasılsa...
Çok zorluyor beni yaa , resmn kullanıyo sabahtan akşama kadar...1 ay daha başlamayacağım da başlarsakta birlkte başlayalım :))) aynı şeyleri yaparızbasit olur . Uykudayken emziriyorum ve geceleri hiç rahat bırakmıyorum kızımı , gece uyku düzeni bozulursa hiç şaşırmam. Kötü mü yapıyorum ya geceleri uyandırmakla. 02:00 - 04:00 - 06:00 eğer 23:00 da uyursa . 03:00 - 06:00 00:00 da uyursak
Selam kızlar,
benim kız uyuyor. son zamanlarda gündüz emmeleri azaldı. ne yapacağım bilemiyorum. Resmen aç uyuyor. Tek öğün 90 ml mamayla durulurmu ooof of sabah ve akşam 30 ml ek veriyorum bizkaç gündür. Doktor kontrolüne daha var. Ben bi depresyona gireyim biri bulup çıkarır nasılsa...
2 saat aralıklar çok değil mi?doktor bana ne zaman uyanırsa o zaman emzir demişti.kilo alımı çok az değil aslında.bu arada herkese afiyet olsun.güzel güzel yemekler yapmışsınız.yiyin de bebişlere süt olsun: )
bu arada bizim tüm testlerimiz temiz. emmemesi için bi sebeb yok yani. 10 günde 300 gr harika bi değer. diş çıkarma ve hareket dönmeine giriyoruz. ayda 400 süper değermiş bilginize. ustu ise muhteşem.
Depresyona girmeden minik tosbayada hoşgeldin diyorum :) unuturum felan ayıp olmasın
günaydın.inşallah bebişin ağlamaz.bizimki de ağlamıştı.ebemiz ilgi gören bebekler ağlıyo.bazı bebekler var ağlasam mı alamasam mı diye masum masum bakıyo dedi.fark ediyomuş yani.ağlasa da kimse bakmayacağı için..tabi herağlamayan bebek de ilgi görmüyo anlamında değil.günaydın kızlar bugün gene açılışı ben yapayım dedim. bizde hazırlık yapıyoruz birazdan aşıya gidicez. inşallah bebeğim çok ağlamaz. bakalım boyu kilosu kaç oldu. gerçi ben kilo ve boyu doktorumla takip ediyorum.sağlık ocağı ile doktorumun tartıları arasında fark oluyor.
Günaydınn..Bizim aşımız haftaya. Çok ağladı geçen sefer, babası zor susturdu umarım yine babamızla gideriz. Bizim boy kilo takibini de doktor yapıyor tamamen soyarak...Sağlık ocağında resmen mezurayla boy ölçüyo, kıyafetleriyle de kilo:)) Her aşo rotavirüs gibi olsa kolaycacık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?