• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ne güzel eşin erken geliyormuş. öğretmen falan mı sen ne iş yapıyosun sende mi öğretmensin

eşim sınıf öğretmeni bende grafikerim...İşten Çıkış Yaptım erken dönemeyeceğim için ama 2 işyerinin çalışmalarını evden devamm ediyorum çok fazla bişey almıyorum ama kendimin ve bebeğimin ihtiyaçlarına yetiyor. bende eylül ayında başlayacağım işe ama benm kayınvalide ve annemler gelemezler , memleketteler. Walla Bizde kara kara düşünüyoruz bebek bakma konusunu. En kötü ihtimal eşimn velilerden olur ama bilmiyorum ya düşününce çok üzülüyorum.

bende bu siteyi çocuk doğunca farkettim. dediğin gibi aradığını bulabiliyorsun. ben annemle kayınvalideme baktırcam. aralarında dönüşümlü olarak bakıcaklar. senin annen ya da kayınvaliden bakmaz mı

bu site benm içinDE kurtarıcı oldu yaa kutsal kadınlar kulubü diye takılıyoruz bizde aramızda. :)))

bizimkilerde uzakta aslında ama bakıcaklar. ben izmirdeyim ailem ankarada kayınvalidem konyada. büyük bi olasılık izmirden de taşınıcaz ama yinede gittiğim yere gelicekler. dediğin gibi aile boyu taşınacaklar.

bizimkilerde uzakta aslında ama bakıcaklar. Ben izmirdeyim ailem ankarada kayınvalidem konyada. Büyük bi olasılık izmirden de taşınıcaz ama yinede gittiğim yere gelicekler. Dediğin gibi aile boyu taşınacaklar.

benm kayınvalidem gelirse yanında 4 kişiyi kesin getirir o kadar kalabalık ortama alışkın değilim ben hiç , kaldıraamam . Annemler ideal ama o da gelmez :(((

bizimkilerde uzakta aslında ama bakıcaklar. ben izmirdeyim ailem ankarada kayınvalidem konyada. büyük bi olasılık izmirden de taşınıcaz ama yinede gittiğim yere gelicekler. dediğin gibi aile boyu taşınacaklar.

bizim için taşınmak zor. tayin istemek gerekiyor. birimizin çıksa birimizin çıkmaz.

4 aylık bebeği olan arkadaşlar ne güzel toplanmışsınız.
feysabcığım(böyle de garip oluyor) iyiki açmışsın bu konuyu.
öncelikle bugün çok ama çok üzgünüm.
kuzucum iki hafta önce 6 kiloydu.bugün tartıldı ve sadece 150 gr almış.boyu 63 cm.
neden nasıl oldu bilmiyorum.neyi ihmal ettim anlamıyorm.onu hiç besleyememişim.
akıllı doktor hala normal olduğunu söylüyor.bebeklerin 5.aya kadar doğum kilolarının iki katına ulaşması gerek Ece de ulaştığına göre sorun yok, bundan sonra ayda 500-600 gr alacak dedi.
içim hiç rahat değil.mama aldık geldik eve.
meyve suyuna,yoğurda başla dedi.biraz böyle de kilo alır dedi.soramadım ki hangi meyve ne şekilde?...veresim de yok hemen
idrar tahlili istedim.doktor kültür yazmış verdik bakalım perş. çıkacak.
2 gündür de ferro sanol a başladık iki gündür de gece uyumalarımız bölünmeye başladı.gazı hortladı.
o tartıdaki rakamı gördüm ya başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.
öyle üzgünüm ki anlatamam.

kuzucum iki hafta önce 6 kiloydu.bugün tartıldı ve sadece 150 gr almış.boyu 63 cm.
akıllı doktor hala normal olduğunu söylüyor.bebeklerin 5.aya kadar doğum kilolarının iki katına ulaşması gerek Ece de ulaştığına göre sorun yok, bundan sonra ayda 500-600 gr alacak dedi.
meyve suyuna,yoğurda başla dedi.biraz böyle de kilo alır dedi.soramadım ki hangi meyve ne şekilde?...veresim de yok hemen
2 gündür de ferro sanol a başladık iki gündür de gece uyumalarımız bölünmeye başladı.gazı hortladı.

Benimkide 2 haftada çok az kilo aldı ama ben pes etmedim mama falan da almadım anne sütüne devam dedim... üstelik benmki red ediyo memeyi.Geceleri ve gündüzleri saat li olarak emzirdim karşısında şaklabanlık yaptım. geçen hafta 200-250 gr aldı bence hemen pes etme hem sağlıklı olması önemli çok kilolu değil ben artık kabullendm bunu. bizde tahlil falan yaptırdık idrar yolu enfeksiyonu varmış ama idrar kültürümüzde sorun çıkmadı... hem stres yaoparsan bebeğinde huzursuz olur. nasıl bilmiyorum ama annein duygusunu hemen anlıyorlar...

rica ederim canım.önemli olan paylaşmak.ne güzel toplanıyoruz burda.canını sıkma ve hemen moralini bozna nursemanın dediği gibi.sen sütünde azalma falan hissettin mi.emme sürelerin aynı mıydı.peki bi huzursuzluk falan hissettin mi.içine sinmiyosa başka doktora götür.doktor mama tavsiye etmiş miydi

Kızım bugün 4. ay 1 günlük. Sağlık ocağında aşısı vardı. Tartıldı kilosu 5.300.
Kilo sorunumuz olduğu için 1 öğün mama alıyoruz
Mamayı bazen yemiyor. Diğer gelişimlerinde şükür sorun yok.
Kilosu ayına göre normalmi?
Kilo sorunu beni çok geriyor...:26:

bebişler uyuyo mu kızlar toplaşmışız))
bizimki babasının kucağında hem esniyo hem inatlaşıyo uykuyla

benim yanımda 4 ay durdular daha yeni gittiler bir haftadır bende tekim. dediğin gibi insan sıkılıyor. gerçi eşimle haftasonu alışveriş merkezlerine gidiyoruz. bebeği koyuyorum bebek arabasına yanımada mama alıyorum. evden çıkarken emziriyorum bir buçuk iki saat sonrada yanıma aldığım mamayı yediriyorum. mamada iki saat tok tutuyor bana üç buçuk dört saat kadar gezme fırsatı oluyor. gerçi ben izmirdeyim hava bazen burda güzel oluyor bebek arabasıyla bir saate yakın dışarda da geziyoruz.

alışveriş merkezleri de olmasa inssan patlar evde.

Uyuyo benimki. Aşı yapıldı i 2 bacaktanda bugün. Mahsun mahsun.

benimki uyudu uyandı.daha gece uykusuna geçmedi.bizimki de aşısını oldu.pek nazlıyız.sizin bebişler de ağladı mı aşıda?

bizimkide perşembe aşı olucak. nasıl huzuzluk yaratıyo mu aşı? bende bebişimi uyuttum nihayet.gece 01.30 a kadar rahatım:34:

Kızım bugün 4. ay 1 günlük. Sağlık ocağında aşısı vardı. Tartıldı kilosu 5.300.
Kilo sorunumuz olduğu için 1 öğün mama alıyoruz
Mamayı bazen yemiyor. Diğer gelişimlerinde şükür sorun yok.
Kilosu ayına göre normalmi?
Kilo sorunu beni çok geriyor...:26:

mama olarak hangi markayı veriyosun? ben aptamil conformil veriyorum kabız olmasın diye.bizim çocukta tadını beğenmiyo azıcık pekmez koyunca seve seve içiyor.

nursena senin bebekte erken uyuyor heralde. kaçta yatıyor kaçta kalkıyor..

nursena senin bebekte erken uyuyor heralde. kaçta yatıyor kaçta kalkıyor..

2 , 3 hafta öncesine kadar gece 23:00 ile 00:00 arasında uyuyup sabah saat 09:00'da kalkardıda şimdi durum değişti :((( bu saatlerde uyutma çabasına giriyorum az önce denedim başarısız oldum... Eşime Bıraktım Bebişimi.gece uykusu güzel ama , sabahlarıda ortam sessiz olursa 10:00 a kadar falan uyuyo. Maşallah Barekallah kızıma.
Kızlar Benm bebişin saçları çok uzadı yaa kestirmeyi düşünüyorum...Sizinkilerde durum ne ?

2 , 3 hafta öncesine kadar gece 23:00 ile 00:00 arasında uyuyup sabah saat 09:00'da kalkardıda şimdi durum değişti :((( bu saatlerde uyutma çabasına giriyorum az önce denedim başarısız oldum... Eşime Bıraktım Bebişimi.gece uykusu güzel ama , sabahlarıda ortam sessiz olursa 10:00 a kadar falan uyuyo. Maşallah Barekallah kızıma.
Kızlar Benm bebişin saçları çok uzadı yaa kestirmeyi düşünüyorum...Sizinkilerde durum ne ?

günaydınlar. biz kızımla erkenciyiz. bugünde sabah 7 de kalktık.hergün kalkıp babasını geçiriyoruz işe:1: benim bi yandan saçları dökülüyor bir yandan uzuyor. geçen baktım gözüne gircek gibi bende kesicektim uçlarından. sonra kıyamadım uzasın dedim..

6:45 e kurulu bizimki:)) 5 dakika fazla uyunmaz mı yaa:))
Ya ne güzel saçlarınız uzamış inanamıyorum..doğduğumuzda bile daha çok saçı vardı analı oğullu saç döküyoruz biz:) minnacık tüycükleri var saç yerine:)

Back