Benimki 15 Ekim Doğumlu. Sesler Çıkartır kendisince :)) Kızdığı zaman çok fena oluyo 1 yaşındaki çocuk gibi hem manalı manalı bakar hemde kızar , Benim Bebişimde kucakçı kendi başına 3 dakika bile durmayı sevöez hemen bize kızar. Ben Ek Besine Geçmedim Bebeğim Şuan memeyi red etme aşamasında benmle inatlaşıyo ben daha inatçıyım :)) Arkadaşlar ve taşıma m,isafir vs vs derken bebeğim 2 hafta hiç kilo almadı neredyse geçen hafta olaya müdahale ettim bir haftada 200 gr aldık. Benm Merak ettiğim şey siz günde kaç kere kaç dakika emziriyorsunz 2 hafta kilo yu az aldı bide memeyi red etmeye başladıya benmi kurunbtu yapıyorum bilemiyorum.Beni aydınlatırsanız .ok sev,r,n,r,m arkadaşlar bide ekgıdaya geçmeyen arkadaşlar ne zaman geçmeyi düşünüyorlar bizim doktorumuz 6 ay anne sütü diyor...
merhaba.demek sen,n bebiş de bizimki gibi sinirli.nasıl reddediyor memeyi?yani sen verince hiç mi almıyo veya az mı alıyo?kaç saat arayla veriyosun?belki acıkmıyodur.2 haftada hiç kilo almaması tuhaf tabi.senin sütün yetiyo dimi?bazen öyle de olabiliyo ya.ben 6.aydan sonra vericem.ben genelde 2 saatte bi bazen 2.5 3 saati buluyo.tek göğüsten veriyorum.yetiyo heralde.en az 15 dk.emiyo bazen yarım saati buluyo.1 saatte de versem alır heralde.orda uyumayı seviyo