Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
çok alttan yada üstten bantlıyorsundur , iyice bak ortala bide biliyorsunuz değil mi yarım saat içinde tahlil yapılacak yere götürmeniz lazım idrarı... Sizinkilerdede mi iştahsızlık memeyi red etme durumu var?

benimki yaklaşık 1.5 aydır memeyi reddediyor..uyuduktan sonra verebiliyorum..çok inatçı zor bi kızım var..emmeye emmeye sütüm de azaldı..devam sütlerini de almıyor..bu yüzden galiba idrarda azalma var..sizinkilerde de az emdiklerinde idrarda bi farklılık oluyomu..bu aralar bezleri takıntım oldu..eskisi gibi dolu dolu olmuyor

benimki yaklaşık 1.5 aydır memeyi reddediyor..uyuduktan sonra verebiliyorum..çok inatçı zor bi kızım var..emmeye emmeye sütüm de azaldı..devam sütlerini de almıyor..bu yüzden galiba idrarda azalma var..sizinkilerde de az emdiklerinde idrarda bi farklılık oluyomu..bu aralar bezleri takıntım oldu..eskisi gibi dolu dolu olmuyor

aynı durum bende de var ; bezlerin ağırlığı direkt emmeyle alakalı buna eminim. idrar tahlili yaptırdın mı ? enfeksiyon olunca emmiyorlar genelde ben neler çektim neler , şimdide ayakta mini mini bir kuş konmuştuyu söyleye söyleye 1 yada 2 saatte bir 10 dakika emziriyorum. çok yoruluyoırum ama sağlıklı olsunda benm yorgunluğum çok öenmli değil. benm ki günde en az 2 kere kaka yapıyor artık bide geçeçen ay 400 gr aldı sadece e hastaydı çünkü bide pazartesi gidicez bakalım ne kadar alacak bilmiyorum ama bugun çok sessiz sakin. tırstım sessizliğinden çocuğun. benmki ne devam süütü nede mama aldı , evde devam sütü ve mamamızda var ama yok. gerçi biraz düzelme var benmkisinde emmeye başladı gibi yani. idrar tahlilini kesinlkle yaptırt.Allah yardımcımız olsun...

Hakikaten yine yalnız değilmişim. Bu bebekler telepati mi kuruyorlar aralarında nedir. Benimki de 3 gündür filan bir keyifsiz, bir mızmız. Ne gülücükler ne laflar, ne dönme isteği. Ne oluyor anlayamadım. Beni yorsa da güleryüzlü bebişimi geri istiyorum yaa, ateşi yok, burnu tıkalı değil, karnı tok,kakasını gazını yapıyor, kusmamız da minimum reflü ilaçları sayesinde....İnşallah biran önce düzelir sıpacıklar da üzmezler bizi.

bebişlerinizin keyfi yerine gelir inşallah.bizim de gece uykularımız berbat durumda.dr.gittik.soğuk algınlığı dedi şurup verdi.bir de idrar tahlili yaptırmıştık biz.enfeksiyon çıktı.iğne ve antibiyotik verdi bakalım .inşallah gçer bir an önce.uykularımız da geri döner inşallah : ))

aynı durum bende de var ; bezlerin ağırlığı direkt emmeyle alakalı buna eminim. idrar tahlili yaptırdın mı ? enfeksiyon olunca emmiyorlar genelde ben neler çektim neler , şimdide ayakta mini mini bir kuş konmuştuyu söyleye söyleye 1 yada 2 saatte bir 10 dakika emziriyorum. çok yoruluyoırum ama sağlıklı olsunda benm yorgunluğum çok öenmli değil. benm ki günde en az 2 kere kaka yapıyor artık bide geçeçen ay 400 gr aldı sadece e hastaydı çünkü bide pazartesi gidicez bakalım ne kadar alacak bilmiyorum ama bugun çok sessiz sakin. tırstım sessizliğinden çocuğun. benmki ne devam süütü nede mama aldı , evde devam sütü ve mamamızda var ama yok. gerçi biraz düzelme var benmkisinde emmeye başladı gibi yani. idrar tahlilini kesinlkle yaptırt.Allah yardımcımız olsun...

3 kere idrar tahlili yaptırdık temiz çıktı çok şükür ama çok azaldı idrarı doktor normal dese de benim içim rahat değil işte..kakası da sorunlu bizimki çok zorlanarak yapıyor doğduğundan beri..bazen fitil veriyorum..ben de aynı senin gibi ayakta şarkı söyleye söyleye emziriyorum..devam sütlerini de almadı bi tek arı mamayı alıyor..off bilmiyorum yaa çok zormuş bebek büyütmek :(

bebişlerinizin keyfi yerine gelir inşallah.bizim de gece uykularımız berbat durumda.dr.gittik.soğuk algınlığı dedi şurup verdi.bir de idrar tahlili yaptırmıştık biz.enfeksiyon çıktı.iğne ve antibiyotik verdi bakalım .inşallah gçer bir an önce.uykularımız da geri döner inşallah : ))

biz suprax adlı bir şurup kullandıuk 5 gün , ve 5.günün sonunda değerimiz düşmüştü 2 ye ... inşallah seninkide kısa bir sürede iyileşir

kızlar bu arada bebekleriniz dönmeye başladı mı..benimki çok tembel yaa hiç niyeti yok sanki

benmkide dönmüyo ama onun dışında çok hareketli bir bebek , akşamları şarkı söylüyo neredyse bize artistim , senin ki kaç kilo ki ? benm ki 4 ay 9 günlük en son kilosu 6330 gr dı . Bu çocuklar ne zaman normal emerler acaba ayakta olmadan . Hadi evdeyizde şarkı mırıldanıyoz emiyorlar ya başka yerlerde ne yapıcaz. hiç bilemiyorum

kızlar bu arada bebekleriniz dönmeye başladı mı..benimki çok tembel yaa hiç niyeti yok sanki

bacakalrı kaldırıp yan bırakıyo özellikle altı aççıkken birde oyun halısında oyuncakları yakalamaya çalısırken. halısında bayağı 360 derece döndürüyo kendisini bu şekilde.

benmkide dönmüyo ama onun dışında çok hareketli bir bebek , akşamları şarkı söylüyo neredyse bize artistim , senin ki kaç kilo ki ? benm ki 4 ay 9 günlük en son kilosu 6330 gr dı . Bu çocuklar ne zaman normal emerler acaba ayakta olmadan . Hadi evdeyizde şarkı mırıldanıyoz emiyorlar ya başka yerlerde ne yapıcaz. hiç bilemiyorum

benimki 4 gün sonra 5. ayını dolduruyo inş.. geçen ay 6700 dü.ii kilosu çok şükür ama kilo alımı çok azaldı.eskiden ayda 1 kilo alıyordu..valla inş bi an önce düzelir emmeleri ama benim umudum bitti nerdeyse..çünkü 1.5 ay oldu artık..

slm kızlar bizde bugün doktor teyzemizi ziyarete gittik oğlum çok kusuyordu iyice muayene etti bi sorun olmadığını reflü olduğunu söyledi bebeklerde doğuştan oluyormuş bu aydan sonra azalır dedi motilium kullanıyorduk birde gaviscon verdi düzelir inşallah 18 günde 300 gr almış birde ek gıdaya yavaş yavaş başladık bugün bir iki çay kaşığı armut suyu verdim birde sütlü pirinçli kaşık mamasına başladık gayet iyi yedi paşam sevecek inşallah zaten biz yemek yerken hep istiyor iki gün armut suyu vericem sonra elma havuç ver dedi.10 gün sonra kontrole gidicez eğer geçmemiş olursa idrar tahlili yapacak birde ek gıdayı daha ayrıntılı konuşacağız.kilolar gündeme gelmiş kızlar ben 56 ile hamile kalmıştım sezeryan oldum doğumdan 10 gün sonra eski kiloma dönmüştüm.
Ben yeni doğum yaptığım sıralarda komşu gelmişti bize ve bana demişti bak kızım benden sana altın nasihat olsun emzir altını temizle yatağına koy , bende zamanında çok pışpışladım bebeğimi ilk diye ve 3 yaşına kadar neler çektm neler , wc ye bile gidemiyordum demişti. Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider demiştide şimdi anladım ben kadının bana ne demek istediğini...
valla komşun çok doğru söylemiş nasıl alışırsa öyle gidiyorlar ve çok akıllılar ben hiç kucağımda gezdirmedim ve 3 ay kimseye kucaklatmadım doyurdum altını temizledim yatırdım hep yattı bebişim şimdide gayet iyi çok şükür hiç bir zorluğu yok.nerde bıraksam orda uyudu ama son zamanlarda babası kucakta uyutmaya alıştırdı şimdi tekrar yatağında uyutmaya çalışıyorum çünkü kucakta kolum belim kopuyor.
kızlar bebeklerinizin elleriyle cisimleri tutma kavrama becerileri nasıl?benimki henüz tam bilemiyo da sizlerinki nasıl?
bizimki atmaca gibi herşeyi kapıyor valla kaptığı gibi de ağzına.ben anakucağına büyük bir oyuncak asmıştım ona uzana uzana öğrendi paşam :)
Hakikaten yine yalnız değilmişim. Bu bebekler telepati mi kuruyorlar aralarında nedir. Benimki de 3 gündür filan bir keyifsiz, bir mızmız. Ne gülücükler ne laflar, ne dönme isteği. Ne oluyor anlayamadım. Beni yorsa da güleryüzlü bebişimi geri istiyorum yaa, ateşi yok, burnu tıkalı değil, karnı tok,kakasını gazını yapıyor, kusmamız da minimum reflü ilaçları sayesinde....İnşallah biran önce düzelir sıpacıklar da üzmezler bizi.
cnm reflü ilacı ne kullanıyorsunuz biz motilium ve gaviscon kullanıyoruz.geçer inşallah çok zor valla günde kaç kere üst baş değiştiriyoruz sayamıyorum.

biz suprax adlı bir şurup kullandıuk 5 gün , ve 5.günün sonunda değerimiz düşmüştü 2 ye ... inşallah seninkide kısa bir sürede iyileşir
sağol canım.inşallah.biz imax kullanıyoru.10 gün sonra kontrol.böbrek filmi için de randevu aldık bakalım.

dün doktor muayene ederken döner gibi yaptıçama sonra tık yok.

feysab geçmiş olsun canım.diğer arkadaşlara da.normalde zaten çok yoruluyoruz.hasta olunca iki kat.annelik zor işte.
nerden bulaşıyor miniklere bilmem ki.benimki de sürekli hapşırıyor.hasta falan değil ama alerji ya da tozdan mı bilemiyorum.

feysab geçmiş olsun canım.diğer arkadaşlara da.normalde zaten çok yoruluyoruz.hasta olunca iki kat.annelik zor işte.
nerden bulaşıyor miniklere bilmem ki.benimki de sürekli hapşırıyor.hasta falan değil ama alerji ya da tozdan mı bilemiyorum.

sağolasın canım.ben de kaptım sanırım şifayı.napıcaz ana kız bilmiyorum.gerçekten annelik zormuş.Allah yardımcımız olsun.face de gel demiştim.ekim anneleri grubu

sağolasın canım.ben de kaptım sanırım şifayı.napıcaz ana kız bilmiyorum.gerçekten annelik zormuş.Allah yardımcımız olsun.face de gel demiştim.ekim anneleri grubu

çok geçmiş olsun.Çabuk iyileşin bakalım.ya canım face gel demiştin de ben 29 eylül de doğum yaptım.ekim annesi değilim ki?

günaydın kızlar. 2 gündür yoktum. maluum bizim misafirlikler daha bitmedi. iki günde arkadaşlara gittik. kalan zamanda da biraz ev topladık. yorgunluktan ölüyorum. sözüm ona bizim kozalak evde daha çok dinlenirim haftasonu derken bi yandan misafirlikler bi yandan temizlik hafta içinden daha çook yoruldum. bu arada haftasonu fazla girmemişsiniz bebişler rahat bırakmıyo heralde.. bu arada hasta olan arkadaşlarımın hepsine geçmiş olsun diyorum..

arkadaşlar bebişlere su içiriyor musunuz?bana dr içerbilir demişti.ne kadar diye sorduğumda içebildiğpi kadar dedi?
bende bir kaç kaşık veriyorum.

günaydın kızlar. 2 gündür yoktum. maluum bizim misafirlikler daha bitmedi. iki günde arkadaşlara gittik. kalan zamanda da biraz ev topladık. yorgunluktan ölüyorum. sözüm ona bizim kozalak evde daha çok dinlenirim haftasonu derken bi yandan misafirlikler bi yandan temizlik hafta içinden daha çook yoruldum. bu arada haftasonu fazla girmemişsiniz bebişler rahat bırakmıyo heralde.. bu arada hasta olan arkadaşlarımın hepsine geçmiş olsun diyorum..
çok teşekkürler.bebiş de hasta ben de.
arkadaşlar bebişlere su içiriyor musunuz?bana dr içerbilir demişti.ne kadar diye sorduğumda içebildiğpi kadar dedi?
ara sıra 3-4 çay kaşığı veriyorum

ben su veriyorum. genelde verdiğim ek gıdalardan (meyve suyu yoğurt çorba) sonra su içiriyorum. ben biberonla veriyorum. biraz içiyo.

Back