Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar diş kaşıyıcı alan varmı? ne önerirsiniz özellikleri ne olmalı bilen var mı? ben almayı düşünüyorum. bizim ufaklık oyuncaklarını çok ağzına sokuyo en azından diş kayışıyıcı yumuşak olur..
Yaa canım , diş kaşıyıcı tavsiye eden olursa bana msj atarmısın bende alayım. Her markayı almak istemiyorum direkt ağıza gittiği için...
kızlar artık girmiyosunuz nerelere kayboldunuz? hepiniz facedeki anneler grubuna mı gittiniz :44:
kızlar diş kaşıyıcı alan varmı? ne önerirsiniz özellikleri ne olmalı bilen var mı? ben almayı düşünüyorum. bizim ufaklık oyuncaklarını çok ağzına sokuyo en azından diş kayışıyıcı yumuşak olur..
aynen canım benim ev de öyle.artık hiç dinlenemiyoruz.eskiden ne kadar da boş vaktimiz varmış.10 da 1 i olsa.ahh ahhh.,insan kendine de biraz zaman ayırmak istiyor.merhabalar ben de almayı düşünüyorum ama bizimki şimdilik parmaklarıyla hallediyor o işi.
Bu arada ben evin hiç bir işini yetiştiremiyorum bu aralar sürekli ilgi istiyor bebişim. Siz nasıl yapıyorsunuz? Onunla vakit geçirmek benim de çok hoşuma gidiyor ama bir de ortalığı toplayacak birileri olsa evde ne güzel olur:)
Şöyle biraz okudum da hepimizin derdi aynı galiba,bende oğlumu mutlu edemediğimi düşünüyorum bazen.Sürekli kucak kucak kucak artık kaburgalarım batmaya başladı.Sürekli mızmız offfff ne kadar zor bir dönemdeyiz.Gece de ağlayarak uyanmalar ve susmamalar eklenince sinirlerim tavan yapıyor.
eşler yardımcı oluyo mu peki?bazen kendime yediremiyorum bazı görevleri ona yükleyince
eşler yardımcı oluyo mu peki?bazen kendime yediremiyorum bazı görevleri ona yükleyince
bu arada bugün kızım ilk defa kendi döndüAMA BEN GÖREMEDİM
içeriye bırakmıştım mutfağa gittim geldiğimde dönmüş olarak buldum.. bi daha da dönmedi..
Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız :))) boş kaldı burası![]()
çok şükür bildiğin gibi hastayım ben.atlatmaya çalışıyorum.inşallah ayşeye de geçmez.sen napıyosu?