Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide üç gündür yeni yeni başladı tutmaya ama tam tutamıyor ağzına götürmek istiyor hep şimdide kucağımda yine beni gezdir der gibi mıyıklıyor cadımm
Benm Bebişim emmemeyi bıraktı artık emiyo , bakalım yarın kaç gr aldı o zaman söylerm ben size. Bronşiolit başlangıcındaydık şurup kullanıyoruz. İyi durumda olursa yarın aşılarıda yapılacak. Güzel gidiyo benmkiside hiç kucaktan inmiyo yaa. Aslında kucakta tuttuğumdada ağlıyo. Koşayım istiyo babası gibi evde. Bilmiyorum Zor günler bekliyo bizi
kızlar bebeklerinizin elleriyle cisimleri tutma kavrama becerileri nasıl?benimki henüz tam bilemiyo da sizlerinki nasıl?
kızlar bebeklerinizin elleriyle cisimleri tutma kavrama becerileri nasıl?benimki henüz tam bilemiyo da sizlerinki nasıl?
kızlar ne yapıyo bebişleer. ben uyuttum bakalım kaç dk. uyuyacak. bi yandan da incir suyu içiyorum süt yapsın diyee. artık süt olsun diye içmediğim şey kalmadı![]()
İncir suyunu ilk kez duydum nasıl bi şey? Komposto gibi mi?
evet komposto gibi. ben bi kaba incirleri doğruyorum. üzerine su ekliyorum. komposto gibi kaynatıyorum sonra robottan geçiriyorum. eğer koyu olduysa biraz daha su ekliyorum içilecek kıvama getiriyorum. sabah öğlen akşam içiyorum sütü çok arttırıyo.
kızlar ne yapıyo bebişleer. ben uyuttum bakalım kaç dk. uyuyacak. bi yandan da incir suyu içiyorum süt yapsın diyee. artık süt olsun diye içmediğim şey kalmadı![]()
bebek arabası almayı düşünüyorum ama hangi marka ve model alacağımı bilmiyorum sizler ne aldınız ne önerirsiniz
bende kraft var. hem bebek arabası hemde araba koltuğu. araba koltuğu bebek arabasına da takılıyo.ben memnunum..
bebek arabası almayı düşünüyorum ama hangi marka ve model alacağımı bilmiyorum sizler ne aldınız ne önerirsiniz
üç tekerlimi senin bende kraft istiyorum bi de çift yönlü olsun istiyorum sen ne kadara aldın arabanı
benimki 4 tekerlekli. baston tarzında kapanıyo. bebek arabasının yattığı yeri çıkıyo kalan iskeletine araba koltuğu takılıyo. araba koltuğu ve bebek arabası 600 liraydı. ama biz bebek doğmadan önce aldık. daha doğrusu hediye olarak geldi. araba koltuğu evde çok rahat oluyo. yemek yedirirken ya da misafirlikte çok kullanışlı..
ben chicco almıştım ama acaip ağır eşim olmadan indiremiorum aşağı.modelini bilmiorum tam olarak ama oto koltuğu ile birlikte almıştım 800 tl yebebek arabası almayı düşünüyorum ama hangi marka ve model alacağımı bilmiyorum sizler ne aldınız ne önerirsiniz
kızlar son 3-4 gündür bizim kız yanaklarıma yapışıp emiyo. daha öncede yapıyodu ama bu kadar sık değil. sizinkilerde yapıyo mu. bende mikrop kapar diye izin vermiyorum o inatla gelip tutuyo yüzümden yanağıma yapışıyo şapur şupurr...