bu arada aynı özellikleri olan bebek arabası chicco da da vardı . onun fiyatı 1.150 liraydı.
kullandığın kraftın model numarası falan varmı netten baksam??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada aynı özellikleri olan bebek arabası chicco da da vardı . onun fiyatı 1.150 liraydı.
kullandığın kraftın model numarası falan varmı netten baksam??
papatya Tıpış Tıpış Bebek Mağazaları - Kraft Matrix Travel Sistem Kırmızı 1301/056 - 499.00 TL adreste 499 lira fiyatı. internetten almak daha hesaplı.
kızlar son 3-4 gündür bizim kız yanaklarıma yapışıp emiyo. daha öncede yapıyodu ama bu kadar sık değil. sizinkilerde yapıyo mu. bende mikrop kapar diye izin vermiyorum o inatla gelip tutuyo yüzümden yanağıma yapışıyo şapur şupurr...
ben günlk gibi bişi yazıyorm.her gün değilde.yeni yaptığı şeyleri falan.belli zamanlarda.bebişlere arşiv yapıyormusunuz ? ben her ay resmlerini çekip arşivliyorum ve o ayla ilgili mektup yazmaya çalışıyorum ...
kızlar son 3-4 gündür bizim kız yanaklarıma yapışıp emiyo. daha öncede yapıyodu ama bu kadar sık değil. sizinkilerde yapıyo mu. bende mikrop kapar diye izin vermiyorum o inatla gelip tutuyo yüzümden yanağıma yapışıyo şapur şupurr...
kızlar bebeğim hasta oluyo sanırım.aranızda deneyimli olan arkadaşlar sizler neler yaptınız?hafif öksürüyo,burnu akıyo biraz.dün dr.kontrol etti.bişi yoktu.gdün gece kaç kere kalktı sayamadım bile.hiç kaliteli uyumadı.ben de uyuyamadım.hep sızlandı,ağladı.9.30 da emzirip yatırdım.15 dk.sonra uyandı.şimdi uyudu.inşallah bu gece de öyle olmaz.sürekli salladım.sizin bebeişler de hasta olunca gece sık uyanıyo muydu?
Bize doktor şurup vermişti sonra biz burnunu temizledik sürekli bide ıhlamur yaptım şekersiz olarak ıhlamurda içirmiştim. benmkisi hastayken geceleri beni rahatsız etmemiştide şimdi ediyo![]()
sadece şurup mu verdi?sallanmaya başlayalı da bööle oldu gibi geldi ama bilmiyorum.çok değişti kızım ya.başlarda daha sakin ve huzurluydu.uykusu da iyiydi.ne oluyo bebişlere anlamıyorum.meis de yazmış ya.merak etme meiscim tek değilsin.bebişler iyice değişti.onları anlamak çok zor.
kızım hasta oldu bayanlar.hapşuruyo,öksürüyo,burnu akıyo.2 gecedir sürekli uyanyo ağlıyo.ikimizin de feleği şaştı.iyileşince gece sık uyanmaları düzelir mi acaba
kızım hasta oldu bayanlar.hapşuruyo,öksürüyo,burnu akıyo.2 gecedir sürekli uyanyo ağlıyo.ikimizin de feleği şaştı.iyileşince gece sık uyanmaları düzelir mi acaba
bugün gidicez inşallah.inşallah çabukça iyileşirler.Günaydın Canım ... Bence doktoruna danışmalısın , bizim kızdadada vardı aynı durum ben çok zaman geçirmeden gittim doktora ama maleseff bornşiolit başlangıcındaymış benm minik( sonra işurup verdi geçti gibi az kaldı ama burun tıkanıklığı oluyo bu nden le bizde günde 3 yada 4 kre temizliyoruz burnunu.
sağol canım.inşallah uykusu geri gelir yoksa yandıkk :))size de çok geçmiş olsun.geçmiş olsun. inşallah çabuk iyileşir. uykusu da geri gelir inşallah. ya bizimkinin de idrar yolu enfeksiyonu olunca uyku düzeni bozulmuştu. düzeldi ama hala saat başı uyanıyor.
çook geçmiş olsun caanım. hastalığı ilerlemeden bi doktora götürün. allah acil şifa versin. bu arada benim hasta deil ama gece sık sık uyanıyo.bence bu dönem çocuklarda bi uyku problemi var sanırım..