Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar son 3-4 gündür bizim kız yanaklarıma yapışıp emiyo. daha öncede yapıyodu ama bu kadar sık değil. sizinkilerde yapıyo mu. bende mikrop kapar diye izin vermiyorum o inatla gelip tutuyo yüzümden yanağıma yapışıyo şapur şupurr...

benimkide yapıo büyük bi hırsla gelip yapışıyo yanaklarıma dişleri kaşınıyo sanırım ben ona bağlıyorum ne bulursa ağzına sokmak istiyo bizimki

bizimki iyice cadı oldu. kucağımdayken bana bişey içirmiyo.bardağa direk elini atıyo sonra çekip kendi ağzına götürmeye çalışıyo. geçen gün bardağı elinden alamadım. içindeki su bi güzel döküldü...

bebişlere arşiv yapıyormusunuz ? ben her ay resmlerini çekip arşivliyorum ve o ayla ilgili mektup yazmaya çalışıyorum ...
ben günlk gibi bişi yazıyorm.her gün değilde.yeni yaptığı şeyleri falan.belli zamanlarda.
kızlar son 3-4 gündür bizim kız yanaklarıma yapışıp emiyo. daha öncede yapıyodu ama bu kadar sık değil. sizinkilerde yapıyo mu. bende mikrop kapar diye izin vermiyorum o inatla gelip tutuyo yüzümden yanağıma yapışıyo şapur şupurr...

benim kızım da bayadır yapıyo bunu.benim de çok hoşuma gidiyo.omuzumu yanağımı kemiriyo.çok tatlılar maşallah.

kızlar bebeğim hasta oluyo sanırım.aranızda deneyimli olan arkadaşlar sizler neler yaptınız?hafif öksürüyo,burnu akıyo biraz.dün dr.kontrol etti.bişi yoktu.gdün gece kaç kere kalktı sayamadım bile.hiç kaliteli uyumadı.ben de uyuyamadım.hep sızlandı,ağladı.9.30 da emzirip yatırdım.15 dk.sonra uyandı.şimdi uyudu.inşallah bu gece de öyle olmaz.sürekli salladım.sizin bebeişler de hasta olunca gece sık uyanıyo muydu?

kızlar bebeğim hasta oluyo sanırım.aranızda deneyimli olan arkadaşlar sizler neler yaptınız?hafif öksürüyo,burnu akıyo biraz.dün dr.kontrol etti.bişi yoktu.gdün gece kaç kere kalktı sayamadım bile.hiç kaliteli uyumadı.ben de uyuyamadım.hep sızlandı,ağladı.9.30 da emzirip yatırdım.15 dk.sonra uyandı.şimdi uyudu.inşallah bu gece de öyle olmaz.sürekli salladım.sizin bebeişler de hasta olunca gece sık uyanıyo muydu?

Bize doktor şurup vermişti sonra biz burnunu temizledik sürekli bide ıhlamur yaptım şekersiz olarak ıhlamurda içirmiştim. benmkisi hastayken geceleri beni rahatsız etmemiştide şimdi ediyo :5:

Bize doktor şurup vermişti sonra biz burnunu temizledik sürekli bide ıhlamur yaptım şekersiz olarak ıhlamurda içirmiştim. benmkisi hastayken geceleri beni rahatsız etmemiştide şimdi ediyo :5:

sadece şurup mu verdi?sallanmaya başlayalı da bööle oldu gibi geldi ama bilmiyorum.çok değişti kızım ya.başlarda daha sakin ve huzurluydu.uykusu da iyiydi.ne oluyo bebişlere anlamıyorum.meis de yazmış ya.merak etme meiscim tek değilsin.bebişler iyice değişti.onları anlamak çok zor.

sadece şurup mu verdi?sallanmaya başlayalı da bööle oldu gibi geldi ama bilmiyorum.çok değişti kızım ya.başlarda daha sakin ve huzurluydu.uykusu da iyiydi.ne oluyo bebişlere anlamıyorum.meis de yazmış ya.merak etme meiscim tek değilsin.bebişler iyice değişti.onları anlamak çok zor.

albenden de o kadar ... Bu akşam zor uyuttum benmkisini daha yeni yatırdım yatağına bakalım kaç dakika sonra uyanacak:18:

günaydın herkese. ya bebek arabasına ne kadar çok para vermişsiniz. ya sizde para çok ya da biz çok cimriyiz:)) hoş bizim için biraz hafif olması az yer kaplaması ve arabanın bagajına rahat sığabilmesi ön plandaydı belki küçük olmasından fiyatı uygundur. . baby2go bizimkinin markası. Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com biz çok memnunuz. biz 270 tlye almıştık ama 360 olmuş. pierre carden almıştık önce araba koltuğu üzerine koyuluyordu ama çift yönlü olmadığını fark ettik eve gelince. buna benzerdi o da. araba koltuğunu vermedik geri şimdi bunun üzerine de koyulabiliyor ve çok kullanışlı. tavsiye ederim.

günaydınlaaar. bizim bebek arabası tek yönlü. alırken hiç düşünmemiştim. şimdi çok ihtiyacım olmuyo gerçi. ama ilerde lazım olur mu bilmiyoruuum.

kızım hasta oldu bayanlar.hapşuruyo,öksürüyo,burnu akıyo.2 gecedir sürekli uyanyo ağlıyo.ikimizin de feleği şaştı.iyileşince gece sık uyanmaları düzelir mi acaba

kızım hasta oldu bayanlar.hapşuruyo,öksürüyo,burnu akıyo.2 gecedir sürekli uyanyo ağlıyo.ikimizin de feleği şaştı.iyileşince gece sık uyanmaları düzelir mi acaba

Günaydın Canım ... Bence doktoruna danışmalısın , bizim kızdadada vardı aynı durum ben çok zaman geçirmeden gittim doktora ama maleseff bornşiolit başlangıcındaymış benm minik:(( sonra işurup verdi geçti gibi az kaldı ama burun tıkanıklığı oluyo bu nden le bizde günde 3 yada 4 kre temizliyoruz burnunu.

geçmiş olsun. inşallah çabuk iyileşir. uykusu da geri gelir inşallah. ya bizimkinin de idrar yolu enfeksiyonu olunca uyku düzeni bozulmuştu. düzeldi ama hala saat başı uyanıyor.

çook geçmiş olsun caanım. hastalığı ilerlemeden bi doktora götürün. allah acil şifa versin. bu arada benim hasta deil ama gece sık sık uyanıyo.bence bu dönem çocuklarda bi uyku problemi var sanırım..

Günaydın Canım ... Bence doktoruna danışmalısın , bizim kızdadada vardı aynı durum ben çok zaman geçirmeden gittim doktora ama maleseff bornşiolit başlangıcındaymış benm minik:(( sonra işurup verdi geçti gibi az kaldı ama burun tıkanıklığı oluyo bu nden le bizde günde 3 yada 4 kre temizliyoruz burnunu.
bugün gidicez inşallah.inşallah çabukça iyileşirler.
geçmiş olsun. inşallah çabuk iyileşir. uykusu da geri gelir inşallah. ya bizimkinin de idrar yolu enfeksiyonu olunca uyku düzeni bozulmuştu. düzeldi ama hala saat başı uyanıyor.
sağol canım.inşallah uykusu geri gelir yoksa yandıkk :))size de çok geçmiş olsun.
çook geçmiş olsun caanım. hastalığı ilerlemeden bi doktora götürün. allah acil şifa versin. bu arada benim hasta deil ama gece sık sık uyanıyo.bence bu dönem çocuklarda bi uyku problemi var sanırım..

çok teşekkürler canım.götürücez inşallah.aminn.sürekli değişiyolar.takip etmek çok zor

aynı durum benim kızda da var nursena..hem de 3 gündür..düzelir diyorum hergün ama geçmedi..ne oldu anlamadım..

Back