Rüya Yorumları 4 Aydır Aynı Rüya

nemlendirici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
16
2
arkadaşlar yaklaşık 4 aydır hep aynı rüyayı görmekteyim ama şöyle ki rüyaların konuları aynı kişiler aynı olaylar farklı ama hep ben ölüyorum yada ölücem son sözümde sevdiğim insana aşkımı söylemek. birinde kanser oluyorum bir diğerinde beni öldürücekler son sözlerimi istiyorlar gibi ve her seferinden karşı taraftan olumlu cevap alıyorum mesela seni seviyorum beni unutma diyorum bende seni seviyorum diyor. ve tam ölme anında uyanıyorum saat kaç olursa olsun. ve sesi kulaklarımda çınlıyor. lütfen bana bunun ne olduğunu söyleyin yaklaşık 4 aydır hep bunları görüyorum haftada 3-4 kez diğer geceler rüya görmüyorum.

sevgilinle ayrımısın yada sevginden haberimi yok sevdiğin kişinin...
bilinçaltı gibi geldi bana....

evet haberi yok ben onu deli gibi severken o bilmiyor zaten imkansız olmasıda ama sanki rüyadan sonra gidip anlatsam herşeyi rüyamdaki gibi bana olumlu yanıt vericekmiş gibi hissediyorum

Son düzenleme:
sen bu konuyu kesinlikle bilinç altı yapmışsın o yüzden aynı şekillerde rüya görüyorsun sürekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…