Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çeyiz için bunlar hiç aklıma gelmemişti benim çok güzeller kikikokonişanlımın ve benim spor çantalarımız
tşk ederim canım. soleyin bambu bornoz takımında %70 bambu, % 30 pamuk var. diğerlerinde %60 bambu, %40 pamuk. bambu oranı yüksek diye ben soley tercih ettim. ama sarev ve dantelanın ürünleri de çok güzel. hamgi modeli beğeniyorsan alabilirsin canımher zaman ki gibi en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş... son aldıklarında çok güzel canım güle güle kullan ... buarada bornoz takımı almaya niyetliyim daha hiç bakmadım... betten baktığım kadarıyla aklımda soley sarev ve taç var .. hatta bi kaç beğendiğim modeli fikir almak amaçlı koydum ama cvp yazan olmadı.. kalite açısından tavsiye edebileceğin var mı...
canım bunlar keyfi olanlar. nişanlım da ben de spor yapıyoruz, çantalarımız ve kıyafetlerimiz epey yıpranmış. ben de bu durgun zamanımda bunları yenileyeyim dedim. şimdilerde mutfak el aletleri ve beyaz eşyaya bakıyorum. aralık ayında almayı düşünüyorum. zaten çeyizimin çoğu tamamlandı gibi.Çeyiz için bunlar hiç aklıma gelmemişti benim çok güzeller kikikoko
tşk ederim canım. soleyin bambu bornoz takımında %70 bambu, % 30 pamuk var. diğerlerinde %60 bambu, %40 pamuk. bambu oranı yüksek diye ben soley tercih ettim. ama sarev ve dantelanın ürünleri de çok güzel. hamgi modeli beğeniyorsan alabilirsin canım
Canım çok güzeller. Bayılıyorum pierre cardin in bu ürünlerine. Üye mi olunuyor benim etrafımda hiç yok bilmiyorum. Üye mi olmam lazım nasıl oluyor biliyomusun?atlet külot takımlarım, markaları pierre cardin. k.validem sayesinde hepsini yarı fiyatına sipariş verdim. en yüksek fiyatlısı 35 TL ye geliyor
teşekkür ederim canım hepimiz mutlulukla kullanalım inşallahHerşey çok guz el mutluluklar kullanın tüm aldiklarinizi bit omur boyu mutluluklarr