Merhaba,
Kendimden kısaca bahsedeyim1984 Ankara doğumluyum evliyim 8 yaşında bir oğlum var. 60 kg ile başlayan doğum sürecim 105 le sonlandı ve 8 yıldır 90-100 kg arası gidip geliyorum. Oğlumun sünneti için geçen yaz 99 kg dan 87' ye düştüm (sadece yürüyüş ile) ama dikkat etmediğim ve hareketsiz yaşantımdan dolayı 94 ü tekrar gördüm. 20 şubatta karar verdim 20 hazirana kadar 74 olmalıyım. Çalışıyorum (masa başı). Eşim bırakıyor işe ve o alıyor. Yürüyş yapmayı çok seviyorum ama çok mümkün olmuyor köpekler ve tinerci çocukların etkisi...Malesef eşim yoğun çalıştığı için oda eşlik edemiyor bana Ev spor salonu gibi hertürlü spor aleti var çamaşırlık niyetine kullanıyorum çünkü evde yapacak enerji ve motiveyi bulamıyorum
Ve şimdi karar verdim 20 haziran 2013' e kadar 20 kg vermek istiyorum. 1 haftada 3 kg gitti... Hanımlar lokaline yazıldım haftanın 3 günü akşam iş çıkışı gidiyorum grup egzersizlerine gayet güzel geç bile kalmışım en önemlisi daha zindeyimbirde hafta sonu yüzme kursu açıldı aynı lokalde orayada yazıldım bakalım sanki ilk defa bu kadar motiveyim...
Ama yanıma arkadaş arıyorum en azından diyet ve fitness konusunda birbirimizi motive edelim...
Selaammm.. öncelikle yolunda başarılar..
bende bir kaç gündür dolanıyorum buralarda. okuyorum okuyorum gazlanıyorum ( Akşamları giremiyorum biraz kötü oluyo :) )
sanki beni anlatmışsın ufak tefek farklarla.. bende masa başı çalışıyorum eşim bırakıo eşim alıo işyerinden yürüyüşe gel benimle diyorum gelmiyo..evde spor aletim yok aşağıya ses geçirmeyeceğini bilsem alıcam bi yürüyüş bandı...
vel hasıl ben pek fazla yazamıyorum o yüzden bi günlük açmadım.. azcık alışıyım diyete açarım die düşündüm.. bakalım o günleri görebilcekmiyiz.
şimdi kuru incir ve kayısılı tarçınlı yoğurt yiyorum :)) Ara öğün babında.. akşama abimin d.günü pasta yemicem ( Yada kandırmıyım ince bi dilim yerim belkii :) )
ablacım öncelikle başarılar diliyorum bu maratonda çok iyi başlamışsın :) abla diyorum ama bir sorun olmuyordur umarım bende ayın 15inden sonra spora başlıycam şimdilik sadece yediklerime dikkat ederek vermeye çalışıyorum rabbim yardımcımız olsun :)
benimde boyum 170 kilom 76 ... 7 kilo versem rahat bi nefes alıcam... 76 bile göstermeyen bi tipim var.. kimisi değil kimse anlayamıyo benim kilomu :)))
Canım spora başlarsan devamı gelir en iyi motive eden şey. Ben yıllarca voleybol oynadım 60 kg üzerine çıkmadım ama doğum evlilik düşük tempo pattt 40 kg...Ayrıca spora giderek sosyalleşiyorsun en azından ben öyleyim. Ankara da yaşadığım için şanslıyım çok az bir ödenekle hanımlar lokaline yazıldım hem sadece bayanlar katılıyor bu şekilde organize birlikler varsa ilinizde belediyelerin ilk önce bunları araştır :44: istersen sende benimle başla vaktim olduğu sürece takip ederiz
Merhaba,
Kendimden kısaca bahsedeyim1984 Ankara doğumluyum evliyim 8 yaşında bir oğlum var. 60 kg ile başlayan doğum sürecim 105 le sonlandı ve 8 yıldır 90-100 kg arası gidip geliyorum. Oğlumun sünneti için geçen yaz 99 kg dan 87' ye düştüm (sadece yürüyüş ile) ama dikkat etmediğim ve hareketsiz yaşantımdan dolayı 94 ü tekrar gördüm. 20 şubatta karar verdim 20 hazirana kadar 74 olmalıyım. Çalışıyorum (masa başı). Eşim bırakıyor işe ve o alıyor. Yürüyş yapmayı çok seviyorum ama çok mümkün olmuyor köpekler ve tinerci çocukların etkisi...Malesef eşim yoğun çalıştığı için oda eşlik edemiyor bana Ev spor salonu gibi hertürlü spor aleti var çamaşırlık niyetine kullanıyorum çünkü evde yapacak enerji ve motiveyi bulamıyorum
Ve şimdi karar verdim 20 haziran 2013' e kadar 20 kg vermek istiyorum. 1 haftada 3 kg gitti... Hanımlar lokaline yazıldım haftanın 3 günü akşam iş çıkışı gidiyorum grup egzersizlerine gayet güzel geç bile kalmışım en önemlisi daha zindeyimbirde hafta sonu yüzme kursu açıldı aynı lokalde orayada yazıldım bakalım sanki ilk defa bu kadar motiveyim...
Ama yanıma arkadaş arıyorum en azından diyet ve fitness konusunda birbirimizi motive edelim...
arkadaşlar bende yaza kadar 16,8 kilo vermek istiyorum :S aranıza gelmek istiyorum boyum 178 kilom 86,8bence hergün tartılmak motivasyonu düşürebilir haftada bir defa tartılmak seni daha gaza getirecektir yediklerin zaten kalorisi düşük şeyler kendini aç bırakma derim ben
arkadaşlar bende yaza kadar 16,8 kilo vermek istiyorum :S aranıza gelmek istiyorum boyum 178 kilom 86,8
evet yapıyorum bu ayın 8inde 1 ay olacak diyete basşlayalı geçen haftaa spora başladım :)merhaba,
Kilomuz ve boyumuz birbirine yakın herhangibir diyet veya spor yapıyormusun
evet yapıyorum bu ayın 8inde 1 ay olacak diyete basşlayalı geçen haftaa spora başladım :)
neden acaba ? Neler yiyip iciyosun tatlimbende tam 1 aydır diyet 2 haftadır spor yapıyorum ama bir farklılık yok tam tersi sanki şişiyorum
neden acaba ? Neler yiyip iciyosun tatlimbende tam 1 aydır diyet 2 haftadır spor yapıyorum ama bir farklılık yok tam tersi sanki şişiyorum