Tabiki basrirsin inandiktan sonra neden olmasin canim benim yeterki diyetini bi duzene koy ve iradene hakim ol :) yapamayacagin sey yok :)merhaba,
ben de diyet arkadaşı arıyorum ama durum çok ümitsiz
daha önce 35 kilo verdim doğum süreci ve evlilikle beraber geri aldım.
doğumdan sonra 27 kilo verdim emzirmeyi bırakmamla beraber hooop geri aldım. şimdi 101 kiloyu gördüm ve diyete başladım.
1 haftada 3 kilo verdim. 98 kiloyum.
sabahları 3-4 km. iş yerine yürüyerek gidiyorum bunun için 6 da kalkıyorum spor ayakkabılşarımı giyoyorum topukluları yanıma alıyorum :)
bazı bazı akşam yemeklerimi hafif geçiştiriyorum bazen ççorbayla bazen hiçbirşeyle:)
ne dersiniz sizce başarabilir miyim?
depresyonun eşiğindeyim çünkü
merhaba,
ben de diyet arkadaşı arıyorum ama durum çok ümitsiz
daha önce 35 kilo verdim doğum süreci ve evlilikle beraber geri aldım.
doğumdan sonra 27 kilo verdim emzirmeyi bırakmamla beraber hooop geri aldım. şimdi 101 kiloyu gördüm ve diyete başladım.
1 haftada 3 kilo verdim. 98 kiloyum.
sabahları 3-4 km. iş yerine yürüyerek gidiyorum bunun için 6 da kalkıyorum spor ayakkabılşarımı giyoyorum topukluları yanıma alıyorum :)
bazı bazı akşam yemeklerimi hafif geçiştiriyorum bazen ççorbayla bazen hiçbirşeyle:)
ne dersiniz sizce başarabilir miyim?
depresyonun eşiğindeyim çünkü
Doğru yerde değilim ama güncel bi konu olduğundan belki yardımcı olabilirsiniz diye burada yazdım. 3 gündür dukan yapıyorum ancak dukanın bana öngördüğü 1.1 kg ı veremedim, yalnızca 700 gram verebildim. Daha doğrusu dün 900 gramdayken bugün +200 olmuşum. Bilenlerden yardım istiyorum seyir e başlamalı mıyım yoksa 1.1 kg verene kadar atağa devam mı etmeliyim? Şimdiden sağolun
bu sefer bende kesin kararlıyım 4 ayda 20 kilo vericem.
merhaba bende 41 yasındayım 19 yasında kızım ve 17 yasında oglun var ve c-ocuklar büyüdügü için baya harekersiz kaldım ve kilo aldım kurtulmama lazım bunlardan bu sürecte beraber kilo verlim canım
şuan 85 kg oldum uzun bir süre yazamadım. Tekrar başlıyorum 100 gün geri geri sayarak devam edeceğim yani bugün 98.günüm yarın 97 olacak her gün işe yürüyerek geliyorum 40 dk yürüyorum gelince ofiste üstümü değiştiryorum. Trombolin siparişi verdim kullanıcı yorumları gayet güzel. Akşam yemek yemiyorum ama gündüz eve gidene kadar canım ne isterse yiyiyorum. Akşam bir greyfurt suyu içiyorum tok tutuyor ve gündüz yediklerimi sindirmeye yardımcı oluyor.86,8 ile başladım 2 günde 1,6 kg gitti bile bu sefer olacak hissediyorum bu 100 gün sonunda 40 beden giymeyi çok istiyorum şuan 44 bedenim ilk başladığımda 48 bedendim. bakalım burda her günümü not alacağım.