4 ayda 20 kg verelim 2013 yazına hazırmısınız

merhaba,
ben de diyet arkadaşı arıyorum ama durum çok ümitsiz:KK43:
daha önce 35 kilo verdim doğum süreci ve evlilikle beraber geri aldım.
doğumdan sonra 27 kilo verdim emzirmeyi bırakmamla beraber hooop geri aldım. şimdi 101 kiloyu gördüm ve diyete başladım.
1 haftada 3 kilo verdim. 98 kiloyum.
sabahları 3-4 km. iş yerine yürüyerek gidiyorum bunun için 6 da kalkıyorum spor ayakkabılşarımı giyoyorum topukluları yanıma alıyorum :)
bazı bazı akşam yemeklerimi hafif geçiştiriyorum bazen ççorbayla bazen hiçbirşeyle:)
ne dersiniz sizce başarabilir miyim?
depresyonun eşiğindeyim çünkü:KK43:
Tabiki basrirsin inandiktan sonra neden olmasin canim benim yeterki diyetini bi duzene koy ve iradene hakim ol :) yapamayacagin sey yok :)

merhaba,
ben de diyet arkadaşı arıyorum ama durum çok ümitsiz:KK43:
daha önce 35 kilo verdim doğum süreci ve evlilikle beraber geri aldım.
doğumdan sonra 27 kilo verdim emzirmeyi bırakmamla beraber hooop geri aldım. şimdi 101 kiloyu gördüm ve diyete başladım.
1 haftada 3 kilo verdim. 98 kiloyum.
sabahları 3-4 km. iş yerine yürüyerek gidiyorum bunun için 6 da kalkıyorum spor ayakkabılşarımı giyoyorum topukluları yanıma alıyorum :)
bazı bazı akşam yemeklerimi hafif geçiştiriyorum bazen ççorbayla bazen hiçbirşeyle:)
ne dersiniz sizce başarabilir miyim?
depresyonun eşiğindeyim çünkü:KK43:

spor yapıyor olman iyi çünkü kilo veremesende sıkılaşıyorsun, ayrıca ruhsal olarakta ben faydasını görüyorum açıkçası :) bende sabahları spor kıyafetlerimi giyip geliyorum işe burda bırakıyorum kıyafetlerimi ve topuklu ayakkabılarımı :KK16:
Benimde en büyük hatam öğün atlamak olmuş, çünkü mide kıtlığa girip enerji harcamıyor ve löp löp yağ oluyor onun için gayet yavaş yiyerek öğünlerimi tamamlıyorum. Birde spor hocam kilo vermemin 2. aydan sonra başlayacağını söyledi sanırım kaslar arası su tutarmış :KK8:
Bunun için bence spor yapmayı ihmal etme ve yılma :KK55:

Doğru yerde değilim ama güncel bi konu olduğundan belki yardımcı olabilirsiniz diye burada yazdım. 3 gündür dukan yapıyorum ancak dukanın bana öngördüğü 1.1 kg ı veremedim, yalnızca 700 gram verebildim. Daha doğrusu dün 900 gramdayken bugün +200 olmuşum. Bilenlerden yardım istiyorum seyir e başlamalı mıyım yoksa 1.1 kg verene kadar atağa devam mı etmeliyim? Şimdiden sağolun

Doğru yerde değilim ama güncel bi konu olduğundan belki yardımcı olabilirsiniz diye burada yazdım. 3 gündür dukan yapıyorum ancak dukanın bana öngördüğü 1.1 kg ı veremedim, yalnızca 700 gram verebildim. Daha doğrusu dün 900 gramdayken bugün +200 olmuşum. Bilenlerden yardım istiyorum seyir e başlamalı mıyım yoksa 1.1 kg verene kadar atağa devam mı etmeliyim? Şimdiden sağolun

dukan atak yapıp 3 kg verdim ben ama harfiyen uygulamalısın yoksa fazlasıyla geri alıyosun. bence belirli diyet yerine sağlıklı az yağlı karbonhidrat düşük protein yüksek beslenmek ve beslenme sırasında kaloriye dikkat ederek ve sporla veriliyor yani ben bu şekilde devam ediyorum. Diyet yapmadan sağlıklı beslenerek yavaş yiyerek bol şanslar sanda umarım başarırsın

bu sefer bende kesin kararlıyım 4 ayda 20 kilo vericem.
merhaba bende 41 yasındayım 19 yasında kızım ve 17 yasında oglun var ve c-ocuklar büyüdügü için baya harekersiz kaldım ve kilo aldım kurtulmama lazım bunlardan bu sürecte beraber kilo verlim canım

bu sefer bende kesin kararlıyım 4 ayda 20 kilo vericem.
merhaba bende 41 yasındayım 19 yasında kızım ve 17 yasında oglun var ve c-ocuklar büyüdügü için baya harekersiz kaldım ve kilo aldım kurtulmama lazım bunlardan bu sürecte beraber kilo verlim canım

hoşgeldiniz o zaman :13: ben 94 ile başladığım serüvende 91 olduğumu görünce çook mutlu oldum sabah...veee sadece spor ile umarım temmuza kadar 78' e düşerim

çoh teşekkür ederim :) hoş bulduk ama ben sitede pek yeniyim konuyu nasıl takip edicem bilemiyorum biraz da orda yardım ederseniz sevinirim . 4 ayda 20 kilo verme konusunda neler yapıcaz birazcık beni motive edin kızlar ben yaşlıyım :) :) anlamaya bilirim pek :p

Çok üzgün olduğum için bir süre yazmadım. Diyet ve sporuma dikkat ettiğim halde kilo almaya başladım :KK43: Neyseki ödem miş şimdi tekrar başlıyorum
Bugün 90 kg

sabah haşlanmış yumurda
1 dilim tambuğday ekmeği
1 adet greyfurt

Ara
1 adet incir

karbonatlı su içiyorum birde :) yeni başladım sanki faydası oluyor ödem atmaya çünkü vücudum su tutuyor ve zayıflayamıyorum diye moralim bozuluyor :44:

öğlen yani az önce kabklı domates soslu yeşil mercimek yemeği yedim 1 dilim tambuğday ekmeği birde
Akşamda tarhana çorbası yemeyi düşünüyorum

şuan 85 kg oldum uzun bir süre yazamadım. Tekrar başlıyorum 100 gün geri geri sayarak devam edeceğim yani bugün 98.günüm yarın 97 olacak her gün işe yürüyerek geliyorum 40 dk yürüyorum gelince ofiste üstümü değiştiryorum. Trombolin siparişi verdim kullanıcı yorumları gayet güzel. Akşam yemek yemiyorum ama gündüz eve gidene kadar canım ne isterse yiyiyorum. Akşam bir greyfurt suyu içiyorum tok tutuyor ve gündüz yediklerimi sindirmeye yardımcı oluyor.86,8 ile başladım 2 günde 1,6 kg gitti bile bu sefer olacak hissediyorum bu 100 gün sonunda 40 beden giymeyi çok istiyorum şuan 44 bedenim ilk başladığımda 48 bedendim. bakalım burda her günümü not alacağım.

şuan 85 kg oldum uzun bir süre yazamadım. Tekrar başlıyorum 100 gün geri geri sayarak devam edeceğim yani bugün 98.günüm yarın 97 olacak her gün işe yürüyerek geliyorum 40 dk yürüyorum gelince ofiste üstümü değiştiryorum. Trombolin siparişi verdim kullanıcı yorumları gayet güzel. Akşam yemek yemiyorum ama gündüz eve gidene kadar canım ne isterse yiyiyorum. Akşam bir greyfurt suyu içiyorum tok tutuyor ve gündüz yediklerimi sindirmeye yardımcı oluyor.86,8 ile başladım 2 günde 1,6 kg gitti bile bu sefer olacak hissediyorum bu 100 gün sonunda 40 beden giymeyi çok istiyorum şuan 44 bedenim ilk başladığımda 48 bedendim. bakalım burda her günümü not alacağım.

Bende 94 kilo ile crsb gunu basldim. 2 kilo verdim. Gitcek bu kilolar.aramiza tekrar hosgeldin. Bende gunlugume bbeklerim.

100 gün geri sayımımda bugün 89.gün. sabah 84,5 kg dı bakalım.Akşamları ve sabahları 10 dk trombolin ve 1saat yürüyüş yapıyorum yemeklerden sonra yarım greyfurt ve yeşil çay içiyorum. Akşam yatmadan maydonozlu-limonlu çayımı içiyorum.
En Büyük TÜRKİYE

X