• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 4. Aşılamadan sonra geri sayım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde de sıkıntı yok sanırım sebepsiz diyorlar adına. 😊😊 Önemli olan morali yüksek tutmak. Benim bu ay sağda 2 yumurta vardı soldaki gelişmemişti . En son kontrolde sağdakiler durmuş soldaki 17 mm. Olunca dr. Çatlatma iğnesi verdi cuma günü.
Ertesi gün tam 24 saatte aşılamalı oldum dün ve bugünde protestan fitil aldım.
Yalnız fitilden sonra göğüslerinde hassasiyet başladı yanlardan.👍👍
İnşallah bu ay ufaklıklar gelir.
Benim solda bie sagda 2 yumurtam oluştu. 18 ve 19mm. Ve asilamadan sonra baktik hepsi catlamis. Yani hepside tutabilir :) benim de gogus hassasiyetm var 2 gundur. Sanirim o catlatma ignesinin etkileri. Hcg hormonu yuksek vucudumuzda şu an. Ben progestan kullanmiyorum. Zaten calistigim icin zor oluyor kullanimi. Bas dönmesi bas agrisi yapiyor bende. Benim asilamam cuma gunu tam 36.saatte oldu. Neden seninki 24 saat sonra yapildi ki

İnşallah cnm senin sorunun ne peki
Bizim bir sıkıntımız yok canim. 2bucuk senedir sebepsiz infertilite. 1 seneden fazladir da boyle klomen catlatma ignesi asilama surecindeyiz. Maalesef hicbir sonuc alamadik. 4.asilamadan sonra bir asilama daha yapmayi dusunuyoruz,rapor çıkartıp özelde tup bebek planliyoruz. Tabi 2 asilamada tutmaz ise. Bakalm hayirlisi.

Bizim bir sıkıntımız yok canim. 2bucuk senedir sebepsiz infertilite. 1 seneden fazladir da boyle klomen catlatma ignesi asilama surecindeyiz. Maalesef hicbir sonuc alamadik. 4.asilamadan sonra bir asilama daha yapmayi dusunuyoruz,rapor çıkartıp özelde tup bebek planliyoruz. Tabi 2 asilamada tutmaz ise. Bakalm hayirlisi.
İnşallah tutarda gerek kalmaz aslında bunun bir zamanı var ne zaman nasip olursa zaten kendiliğinden gelir ama işte insanoğlu sabırsız

Benim solda bie sagda 2 yumurtam oluştu. 18 ve 19mm. Ve asilamadan sonra baktik hepsi catlamis. Yani hepside tutabilir :) benim de gogus hassasiyetm var 2 gundur. Sanirim o catlatma ignesinin etkileri. Hcg hormonu yuksek vucudumuzda şu an. Ben progestan kullanmiyorum. Zaten calistigim icin zor oluyor kullanimi. Bas dönmesi bas agrisi yapiyor bende. Benim asilamam cuma gunu tam 36.saatte oldu. Neden seninki 24 saat sonra yapildi ki
O zaman çoğul gebelikte olabilir senin ki. Bende 36 saat konusunu sormuştum doktora ama 36 saate kadar yapılır dedi. Zaten 24 ile 36 saat arası çatlarmış yumurta. Yani illa 36 saat diye bir kural yokmuş herkesin bünyesi farklı olduğundan yumurtasıda farklı çatlarmış.😉😉
Bakalım sonuç ne olacak? İnşallah tutar.

İnşallah tutarda gerek kalmaz aslında bunun bir zamanı var ne zaman nasip olursa zaten kendiliğinden gelir ama işte insanoğlu sabırsız
Ki ben karakter olarakta cok sabirsiz bir insanim. Sanirim bu yuzden de imtihanim sabir cihetiyle. Rabbim hayırlısını bilir insallah onu verir bizlere.

O zaman çoğul gebelikte olabilir senin ki. Bende 36 saat konusunu sormuştum doktora ama 36 saate kadar yapılır dedi. Zaten 24 ile 36 saat arası çatlarmış yumurta. Yani illa 36 saat diye bir kural yokmuş herkesin bünyesi farklı olduğundan yumurtasıda farklı çatlarmış.😉😉
Bakalım sonuç ne olacak? İnşallah tutar.
Evet kural geregi 36 saat diye bir sınır verilmis. Halbuki daha önce de olabilir daha sonra da. Cogul gebelik olabilir evet bende :) . Doktorumla espri konusu bile oldu bu. Masallah igneler bana baya etki etti. Allah hayirlisini verir insallah. Sürecimiz beraber gececk. Bakalm bekleyip gorecez ;)

Ki ben karakter olarakta cok sabirsiz bir insanim. Sanirim bu yuzden de imtihanim sabir cihetiyle. Rabbim hayırlısını bilir insallah onu verir bizlere.
İşte o daha zor bnmde çok sabırlı olduğum söylenemez aslında eşim habire bana diyo yeter psikolojini bozacan diyor ama ben habire netten haberlere arastırmalar yapıyorum

İşte o daha zor bnmde çok sabırlı olduğum söylenemez aslında eşim habire bana diyo yeter psikolojini bozacan diyor ama ben habire netten haberlere arastırmalar yapıyorum
Elimizde degil. Ben bir senedir her ay burda topiklerden cikmiyordum. Ama insan hep bir umut besleyerek her aya başlıyor bu elimizde degil. :(

Evet kural geregi 36 saat diye bir sınır verilmis. Halbuki daha önce de olabilir daha sonra da. Cogul gebelik olabilir evet bende :) . Doktorumla espri konusu bile oldu bu. Masallah igneler bana baya etki etti. Allah hayirlisini verir insallah. Sürecimiz beraber gececk. Bakalm bekleyip gorecez :KK66:
İnşallah tutarda mutlu haberi verirsin bizlere 😊😊😊😊

Ben de habire araştırıyorum netten . İlk defa Olunca insan merak ediyor.

Back