• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 4. Aşılamadan sonra geri sayım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evrem17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
816
523
103
Arkadaslar merhaba. Ilk 3 aşılamam tutmadi maalesef. Ilk defa bu ay gonal f ile yumurta büyüttük. 3 yumurtam gelisti ve çatlattik. Daha once klomen ve femara ile sadece bir yumurtam gelişmişti. 3 yumurta beni iyice umitlendirdi. Burada geri sayim baslatmak istedim ki belki aynı bekleyiste olanlar vardır. Insallah guzel haberler vermek nasip olur bu topikte ☺:anneadayı:

Aşılama günlerimiz:

S_bal S_bal ====>13 mart
M MiyavKedi =====> 15 Mart
Evrem17 Evrem17 ======> 15 Mart
Piremses84 Piremses84 =======> 11 Mart(aşılamasiz çatlama iğnesi)

Son düzenleme:
İyi akşamlar benim aşılama değil ama katılmak istedim Pazartesi çatlatma iğnemi oldum bekleyiş başladı rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin bir an önce

C
Arkadaslar merhaba. Ilk 3 aşılamam tutmadi maalesef. Ilk defa bu ay gonal f ile yumurta büyüttük. 3 yumurtam gelisti ve çatlattik. Daha once klomen ve femara ile sadece bir yumurtam gelişmişti. 3 yumurta beni iyice umitlendirdi. Burada geri sayim baslatmak istedim ki belki aynı bekleyiste olanlar vardır. Insallah guzel haberler vermek nasip olur bu topikte ☺:anneadayı:
nm aynı bekleyişte bende varım

İyi akşamlar benim aşılama değil ama katılmak istedim Pazartesi çatlatma iğnemi oldum bekleyiş başladı rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin bir an önce
Hayırlı olur insallah sonuçların. Neden catlatma ignesi surecine geldigini öğrenebilir miyim. ?

Aşılamalarınız hayırlı olsun hanımlar. Ben de dün oldum ilk defa. Kafam çok rahat en başta. Belirti aramıyorum ama sizlerin paylaşımlarını okumak umut veriyor.

Hayırlı olur insallah sonuçların. Neden catlatma ignesi surecine geldigini öğrenebilir miyim. ?
Şöyle aktarayım aslında herseyim normal bütün testlerim hsg smear hormon amh testi brz düşük çıktı anlıycan bnm yumurtalar bnm gibi değil tembellermiş önce adetinim 2. Günü gonal f 300 göbekten 50 yaptım 2 günde bir yumurta kontrolü 11 gün gittim dr yeterli dedi sol taraftaki 18 olmuş dedi akşamına ovitrelle yaptım ertesi gün bıraktım 2.gün aşılama oldu şimdide bekliyorum hayırlısı

Aşılamalarınız hayırlı olsun hanımlar. Ben de dün oldum ilk defa. Kafam çok rahat en başta. Belirti aramıyorum ama sizlerin paylaşımlarını okumak umut veriyor.
Hayırlı olsun insallah. Sonuc iyi de olsa olmusuzda olsa tevekkül ederek surece devam etmeliyiz. Benim 4.aşılama artik prosedur gibi düşünüp sonuca odaklaniyorum. Nasip olursa yaza tup bebek düşünüyorum. Hicbir sikintimz yok ama kismet olmadi. Demek ki imtihandayiz ve böyle düşünürsek kendimiz icin hersey daha hayirli olur. ;)

Şöyle aktarayım aslında herseyim normal bütün testlerim hsg smear hormon amh testi brz düşük çıktı anlıycan bnm yumurtalar bnm gibi değil tembellermiş önce adetinim 2. Günü gonal f 300 göbekten 50 yaptım 2 günde bir yumurta kontrolü 11 gün gittim dr yeterli dedi sol taraftaki 18 olmuş dedi akşamına ovitrelle yaptım ertesi gün bıraktım 2.gün aşılama oldu şimdide bekliyorum hayırlısı
Hayirli olsun insallah. Yumurta tembelliği icin aşılama büyük umit veriyor.

Hayırlı olsun insallah. Sonuc iyi de olsa olmusuzda olsa tevekkül ederek surece devam etmeliyiz. Benim 4.aşılama artik prosedur gibi düşünüp sonuca odaklaniyorum. Nasip olursa yaza tup bebek düşünüyorum. Hicbir sikintimz yok ama kismet olmadi. Demek ki imtihandayiz ve böyle düşünürsek kendimiz icin hersey daha hayirli olur. :KK66:

Bizde de sıkıntı yok sanırım sebepsiz diyorlar adına. 😊😊 Önemli olan morali yüksek tutmak. Benim bu ay sağda 2 yumurta vardı soldaki gelişmemişti . En son kontrolde sağdakiler durmuş soldaki 17 mm. Olunca dr. Çatlatma iğnesi verdi cuma günü.
Ertesi gün tam 24 saatte aşılamalı oldum dün ve bugünde protestan fitil aldım.
Yalnız fitilden sonra göğüslerinde hassasiyet başladı yanlardan.👍👍
İnşallah bu ay ufaklıklar gelir.

Kafanın rahat olması önemli gerçekten ama heycanlıyım çok bilmiyorum hayal kırıklığına da uğrayabilirim ama elimde değil

Yani iyi olurmu diyosun:anneadayı:
Tabi ki nasip meselesi ama normal yoldan yumurta buyumesi zor oldugu icin igne ilac vs.cok daha iyi sonuclar verdiriyor. Normalde aşılamanın tutma olasılığı % 15. Ancak senin gibi yumurta veya sperme bagli sorunlarda cok daha iyi sonuclar alinabilir. Insallahta oyle olur. ;)

Bizde de sıkıntı yok sanırım sebepsiz diyorlar adına. 😊😊 Önemli olan morali yüksek tutmak. Benim bu ay sağda 2 yumurta vardı soldaki gelişmemişti . En son kontrolde sağdakiler durmuş soldaki 17 mm. Olunca dr. Çatlatma iğnesi verdi cuma günü.
Ertesi gün tam 24 saatte aşılamalı oldum dün ve bugünde protestan fitil aldım.
Yalnız fitilden sonra göğüslerinde hassasiyet başladı yanlardan.👍👍
İnşallah bu ay ufaklıklar gelir.
Fitile ertesi günmü başladın🤔

Tabi ki nasip meselesi ama normal yoldan yumurta buyumesi zor oldugu icin igne ilac vs.cok daha iyi sonuclar verdiriyor. Normalde aşılamanın tutma olasılığı % 15. Ancak senin gibi yumurta veya sperme bagli sorunlarda cok daha iyi sonuclar alinabilir. Insallahta oyle olur. :KK66:
İnşallah cnm senin sorunun ne peki

Kafanın rahat olması önemli gerçekten ama heycanlıyım çok bilmiyorum hayal kırıklığına da uğrayabilirim ama elimde değil
Heyecan yapıyoruz evet 😊 ama sonuç değişmeyecek. Nasipse olmuştur zaten. Senin ilk mi? En azından test gününe kadar burası var insan birazda olsa kafa dağıtıyor yalnız olmadığını hissediyor.

Aynen öyle zaten yasamayan bilemez ilk aşılamam bnm

Back