bu nasıl üslup böyle. 4 yaşında çocuğu yalnız bırakıyor aşağıya, güvenlik de yok. ortamı anlatabilmek açısından yazdım. kaçırılıp öldürülmezse özgüven patlaması yaşayacağına hiç şüphem yok! o çocuk benim çocuğuma veya başkasına yanlış yaptığında uyaracak kimse yok başında
4 yaşındaki çocuk sizin çocuğunuza ne boyutta bir yanlış yapabilir nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz en fazla saçını çeker dil çıkarır demirle dövecek hali yok değilmi
Siz kendi çocuğunuzu vurana vur diye yönlendireceğinize uyarsaydınızya, elalemin çocuğunun uyarılıp uyarılmamasından size ne
Siz çocuğunuzu doğru yetiştirmeyi becerirseniz ne kendine zarar verdirir ne de başkasına zarar verir
Siz çocuğunuzdaki tüm yanlışları başkalarının hatalarına bağlıyorsunuz böylesi kolay değilmi
Bu derece özgüven takıntısının sebebi nedir
Başımıza ne gelirse aşırı özgüvenli ve eğitimsiz insanlardan geliyor, insanları hayvanları kitleleri doğayı katledenlerin en gelişmiş yönleri özgüvenleri, bundan başka bir artıları yok, bu da artıysa tabi
Merhamet, sevgi, saygı, kurallara sınırlara riayet, disiplin, temizlik, özbakım, ayrım yapmadan sokak çocuğu iyi aile çocuğu gibi herkese eşit değer verme, hayvan sevgisi, doğaya saygı, ahlaki değerler, dini hassasiyetler, görev bilinci…….özgüven kadar önemli hasletler, siz bir takmışsınız özgüven başka birşey yok, çocuğunuzu şiddet göstermeye teşvik etmişsiniz hanımefendi hala derdiniz özgüven. Sizin kafanızda bir ebeveyne denk gelirsiniz o özgüveni silker atar senin çocuğun benimkine zarar veriyor psikolojisini bozuyor okuldan soğutuyor diye
Benim üslubuma laf edene kadar dönün bir kendinize bakın
Siz sadece kendi çocuğunuza mı merhamet duyan bir annesiniz
Nasıl diliniz varıpta kaçırılıp da bla bla bla gibi bir cümle kurdunuz bir sübyan için hiçmi içiniz sızlamadı
Aynı cümleyi kendi çocuğunuz için kurun bakayım diliniz varacakmı
Sokak çocukları içinde size saydırmamak için kendimi zor tutuyorum
Sizin çocuğunuz benim çocuğumdan yada sokak çocuğundan daha üstün değil