Merhaba ben de 31 yasindayim 3 spontan dusugum var ve amh dusuk 0.90...kayiplqrimin kalitesiz yumurta oldugundan bahsettiler ama nedense ben inanmiyorum...0.1 amh ile doguran da var saglikli.... tul bebege yeni basladik bugun opum oldu.8 yum topladi doktorum ama kaci dollenecek bilmiyorum...mikrocip sonrasinda da pgt istedik olur da Allahin izniyle sahlikli embriyomuz donerse transferden once histereskopi sonra da kan sulandirici igne intralipid serum,dusuk dozlu kortizon ve progestan destegiyle transfer diye konustuk doktor ile...cunku tum testlerimiz temiz esimle kromozomlarimiz,tsh,fsh,....,rahim filmi hersey yolunda ...esimin spermine tup bebege basladiktan sonra baktik morfoloji %1ileri hareket %2 cikti diye de mikrocip istedik....kan pihtilasma testimde de hafif bir pihtilasma cikti ki bu cogu doktora gore kan sulandirici kullanamaya gerek bile yok ama 3. Dusugumde kan sulandirici kullanmama ragmen kaybettim....bakalim simdi zorlu bir surec Rabbim size de bana da isteyen herekse de nasip etsin saglikla
ama 5. Gune gidemeyen embriyinun sorumlusu sperm diye duymustum ....3.gune kadar gidemiyorsa kalitesiz yumurtaymis ama ne kadar dogru bilemem tabi