Günaydın arkadaşlar bende 3yıl once evlendim 38yasindaydim evlendigimde bir asılama denedik olmadı.arkasindan tüp bebek denedik hic tutmadı.hemen arkasından bir sonraki ay normal gebelik yasadım mağlesef kalp atisi duyulmadığı için 6.haftasında kürtaj oldum.ama genetiğe gönderilmedi sebebini de öğrenemedim..Geçtiğimiz ay 7temmuzda tekrar tüp bebek denedik dondurulmus 3.gün emriosu 1.kalite dendi ve 2tane transfer edildi.tuttu kesemizi yolk kesemizi fetüsu gördük farklı bir doktor kalp atışının olduğunu 6+2 haftalık oldugunu soyledi.ardindan 6gun donra kendi doktorumda randevum vardı kalp atışları dinlenecekti fakat 6+1 haftalık kalmış gelişmemiş ve kalp atışlarıda yok dendi ve pazartesi kurtaj oldum..sonuc genetige gitti ve 1ay sonra belli olucak sebebi dendi..esimde bir problem yok benimde yumurtalik rezervim düşük adenomiyosiz cikti ve bir tane 3m miyom var.adenomiyozis 4ay baskılandı (lucrin kullandim)miyom rahime baskı yapmıyormuş. oksapar.ecopirin.prolutex.climara fort.estrofem.transfer oncesi ve sonrası serum vs..bir sürü ilaç iğne kullandım ama ise yaramadı.bu durumda ne yapmalıyım hangi testlerden geçmeliyiz aynı merkezde 3tane daha dondurulmus emriomuz var.ve belki bu bizim son şansımız yaşım 41 oldu artık