- 26 Aralık 2016
- 302
- 53
-
- Konu Sahibi justicewarrier
Gerçekten şu an tamamen o durumdayım. Ne yapsa batıyor ve ben de anne diye ağlıyorum… Geçecek diyorsunuz öyle miİlk 5 ay inanılmaz zorlandım eşimin her yaptığı batıyordu resmen anne diye ağlıyodum gizli gizli şimdi şubatta 2 yıl olcak onsuz yatmak bile beni üzüyor sanki elim kolum gibi alıştım ona o da bana öyle. İlk zamanlardaki eşimle şimdiki eşim arasında dağlar kadar fark var. Zaman verin birbirinize düzelir. Çok normal iki ayrı kulvarda yetişmiş insan bir evde nasıl kolay olsun
Geçecek tabi ki az ağlamadımGerçekten şu an tamamen o durumdayım. Ne yapsa batıyor ve ben de anne diye ağlıyorum… Geçecek diyorsunuz öyle mi
Ani bir evlilik miydi genelde daha tam olarak tanımadan evlenenlerde çok yaşanıyor bu durum ne kadar tanıyoruz desenizde 5 ay 1 senelik durumlarda tanınmıyor maalesef. Ben sevgili değilde normal erkek arkadaşımı bile 4 yılın sonunda tanımıştım neredeyse ilklerde kankam canımdı kibarlıktan geçilmiyordu son zamanlarda aksine kırıcı laflar söyler ukala ukala hareketleri vardı hoşuma gitmediğini söylediğim halde inadına yapardı. Biraz zaman istiyor maalesef ilişkilerTanıdığım, bildiğim bir insanla evlendim. Sevgim de vardı ancak şimdi aynı duyguları hissetmiyorum. Cinsellik bile yaşayamıyorum vajinismustan mı yoksa içimde istek olmadığından mı bilmiyorum. Evlenmeden önceki hayatımı, ailemi çok özlüyorum. Sizce neden bir türlü alışamıyorum?
Peki nasıl duzelttirdiniz bu hareketleriAni bir evlilik miydi genelde daha tam olarak tanımadan evlenenlerde çok yaşanıyor bu durum ne kadar tanıyoruz desenizde 5 ay 1 senelik durumlarda tanınmıyor maalesef. Ben sevgili değilde normal erkek arkadaşımı bile 4 yılın sonunda tanımıştım neredeyse ilklerde kankam canımdı kibarlıktan geçilmiyordu son zamanlarda aksine kırıcı laflar söyler ukala ukala hareketleri vardı hoşuma gitmediğini söylediğim halde inadına yapardı. Biraz zaman istiyor maalesef ilişkiler
Vajinismus sebebiyle böylesiniz. Tedavi olmak icin bir çabanız var mi?
4 yıllık bir ilişkimiz vardı ani de olmadı aslındaAni bir evlilik miydi genelde daha tam olarak tanımadan evlenenlerde çok yaşanıyor bu durum ne kadar tanıyoruz desenizde 5 ay 1 senelik durumlarda tanınmıyor maalesef. Ben sevgili değilde normal erkek arkadaşımı bile 4 yılın sonunda tanımıştım neredeyse ilklerde kankam canımdı kibarlıktan geçilmiyordu son zamanlarda aksine kırıcı laflar söyler ukala ukala hareketleri vardı hoşuma gitmediğini söylediğim halde inadına yapardı. Biraz zaman istiyor maalesef ilişkiler
Tedavi fayda sağlıyor mu gerçektenVajinismus sebebiyle böylesiniz. Tedavi olmak icin bir çabanız var mi?
Çok tatlısınGeçecek tabi ki az ağlamadımbir gün hiç unutmuyorum çamaşır makinesinin önünde aval aval tuşları kontrol ediyorum ne nasıl çalışıyor diye içinde çamaşır var neyse işte kısa programa aldım ayarlarını yaptım falan çalıştır diyorum kapağı kitliyo ama döndürmüyor gidiyorum geliyorum aynı oturdum önünde ağlıyorum eşim geldi niye ağlıyosun dedi makine bozuldu ne işim var benim evlilikle annem yıkıyodu her gün iş yapıyorum bu mu evlilik üüüüü diye iyice ağladım o güldü ben ağladım meğer bekletmeye almışım makineyi sık dişini odaklanmaya evini sevmeye bak
Zaten eşimin hareketlerinin de etkisi var bu durumda eminim. Ağzı biraz bozuk biri(flört dönemindeyken de biliyordum aslında bunu) ama yine de bir şekilde evlendik işte. Bunların yanısıra ev işlerine yemeğe yardımcı biri. Kimseyi kırmak istemez ama sinirlenince bozulan ağzı beni çokk uzaklaştırdı.Peki eşiniz size karşı nasıl? Yani ilk aylarda öyle hissetmeniz normal alisincaya kadar. Ama ilişki istemiyorum deyince takıldım yani birde sizin şimdi tam cicim ayları daha da mutlu olmanız lazim
Yaa teşekkür ederiimÇok tatlısın
Hic arastirmamis olmaniza hayretler ediyorum. Vajinismus %100 tedavisi olan bir hastalik.Tedavi fayda sağlıyor mu gerçekten
Küfür, hakaret mi ediyor size?Zaten eşimin hareketlerinin de etkisi var bu durumda eminim. Ağzı biraz bozuk biri(flört dönemindeyken de biliyordum aslında bunu) ama yine de bir şekilde evlendik işte. Bunların yanısıra ev işlerine yemeğe yardımcı biri. Kimseyi kırmak istemez ama sinirlenince bozulan ağzı beni çokk uzaklaştırdı.
Size araştırmadıgımı söylemedim. Herkeste işe yaramayabiliyor bu yüzden güzelce bir soru yönelttim size.Hic arastirmamis olmaniza hayretler ediyorum. Vajinismus %100 tedavisi olan bir hastalik.