- 26 Aralık 2016
- 302
- 53
- Konu Sahibi justicewarrier
her şeye küfür edebiliyor. Uçan kuşa bile. Aile kaynaklı sorunları da varKüfür, hakaret mi ediyor size?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her şeye küfür edebiliyor. Uçan kuşa bile. Aile kaynaklı sorunları da varKüfür, hakaret mi ediyor size?
Benim eşimde öyle idi konuşa konuşa düzeldi en son sabrımı taşırdı babamla annemi çağırdım ne kadar ciddi olduğumu anladı şimdi ağzından hiç ne hakaret ne küfür hiç birşey yokher şeye küfür edebiliyor. Uçan kuşa bile. Aile kaynaklı sorunları da var
aslında çift terapisine de gidiyoruz biraz biraz düzelme olur gibi olsa da bazen tekrar başa dönebiliyoruz. Ailemi karıştırmak istemedim açıkçası sonucu daha kötü olabilirBenim eşimde öyle idi konuşa konuşa düzeldi en son sabrımı taşırdı babamla annemi çağırdım ne kadar ciddi olduğumu anladı şimdi ağzından hiç ne hakaret ne küfür hiç birşey yok
Aşırı rahatıma düşkünüm hiç bu açıdan düşünmemiştim aslındaVajinismus olduğun için isteksiz olman normal bence.Bunun için bir doktorla görüşmedin mi?
Evli değilim ama çok git gelleri olan bir insanım mesela.Bazı şeylere alışmam zaman alabiliyor.
Mesela bazen çevremdeki evli arkadaşlarımı görünce evliliğe bir özenme geliyor,sonra düşününce vazgeçiyorum.
Rahatıma biraz düşkün birisiyim.
Sende benim gibi rahatına düşkünsen ondan böyle hissediyosundur belkide.
Kendine alışman için biraz zaman tanı.
Umarım herşey gönlünüzce oluraslında çift terapisine de gidiyoruz biraz biraz düzelme olur gibi olsa da bazen tekrar başa dönebiliyoruz. Ailemi karıştırmak istemedim açıkçası sonucu daha kötü olabilir
Bak işte nasıl bildim amaAşırı rahatıma düşkünüm hiç bu açıdan düşünmemiştim aslında
Herkeste işe yaramasa %100 tedavisi olan bir sey diye anlatilmaz. Arastirmis olsaniz bilirsiniz. Vajinismus icin ne yapabilirim diye dusunmek bize sormak yerine bekarligi ailemi ozledim diyorsunuz. Hayatınızdaki sorunlarin tek sebebi vajinismus. Onu çözmek varken üstünü kapatiyorsunuz.Size araştırmadıgımı söylemedim. Herkeste işe yaramayabiliyor bu yüzden güzelce bir soru yönelttim size.
Vajinusmustan dolayı isteksizsiniz. Başlarda bu konuda problem yaşadığım için çok isteksizdim. Yukarıdaki yoruma da katılıyorum. Bir anda rahatınız bozulduğu için alışamamanız normal. Zamanla her şey duzene girecektir sabırlı olun. Ben de yeni evliyim. İlla ki beni rahatsız eden şeyler oluyor, konuşup çözmeye çalışıyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum. Olumlu düşünün, olumlu yaklaşın. Hoşlanmadığınız şeyleri söyleyin. Sabredip zaman bırakmak gerekiyor
Vajinismusun tabiki etkisi var ancak ben sebebi eşimin saygısız hareketlerinde de aradığım için benim durumumda olan varsa diye sormuştumHerkeste işe yaramasa %100 tedavisi olan bir sey diye anlatilmaz. Arastirmis olsaniz bilirsiniz. Vajinismus icin ne yapabilirim diye dusunmek bize sormak yerine bekarligi ailemi ozledim diyorsunuz. Hayatınızdaki sorunlarin tek sebebi vajinismus. Onu çözmek varken üstünü kapatiyorsunuz.
Konuda yazmiyor ki saygisiz hareketleri. Nereden bilebilirim? Anlattiginiz kadariyla benim icin sebep vajinismus.Vajinismusun tabiki etkisi var ancak ben sebebi eşimin saygısız hareketlerinde de aradığım için benim durumumda olan varsa diye sormuştum
Vajinusmusdan değil bence.Şimdi başka bir konu daha açtı oraya bakın bir.Herkeste işe yaramasa %100 tedavisi olan bir sey diye anlatilmaz. Arastirmis olsaniz bilirsiniz. Vajinismus icin ne yapabilirim diye dusunmek bize sormak yerine bekarligi ailemi ozledim diyorsunuz. Hayatınızdaki sorunlarin tek sebebi vajinismus. Onu çözmek varken üstünü kapatiyorsunuz.
Ya ben de ona kiziyorum. Bastan baska bir sey anlatiyor simdi baska bir sey.Vajinusmusdan değil bence.Şimdi başka bir konu daha açtı oraya bakın bir.
İkisi farklı konu başlıkları için daha uygun çünkü bir arada anlatıp kafanızı karıştırmak istemedimYa ben de ona kiziyorum. Bastan baska bir sey anlatiyor simdi baska bir sey.
Evet o da öncesinde iletişim sorununun çözülüp sonra vajinismus tedavisi başlayacağını söylediSizin evliliğiniz olmamış ki, ev arkadaşı olmuşsunuz. Eşinizin huysuzluklarının temelinde istediği ve hakkı olan cinselliği yaşayamamasının da etkisi olduğunu düşünüyorum. Terapiye devam edin aynı zamanda vajinismus tedavisi de olmanız gerekiyor. Dürüst olalım hiçbir sağlıklı insan ev arkadaşı olsun diye evlenmez. Sonu ya boşanmaya ya aldatmaya gidecektir. Vajinismusu ertelemeyin, aslında terapiden bile önce çözmeniz gereken sorun bu, terapiatinize bunu da söylediniz mi
Peki nasıl duzelttirdiniz bu hareketleri
ben yendim ankaradaysanız doktorumu önerebilirim özelden.Evet o da öncesinde iletişim sorununun çözülüp sonra vajinismus tedavisi başlayacağını söyledi
Ha yok ben kendim o şekilde olduğum için sormadım merak ettim sadeceDüzelttirmedim ki huy dediğin şey değişmez sadece insanlar ya ilkte çok iyi davranır ya da evleneceği süre zarfında ilgili davranır karakter sabit :) Değişmedi tabi bu ilerleyen zamanlarda daha büyük tartışmaya sebep oldu şimdi konuşmuyoruz Ben her zaman rahatsız olduğum hoşlanmadığım şeylerin yapılmamasını yüzüne söylerim bu yakın arkadaşım da olsa örnek veriyorum bana şakasına da olsa küfür etme diyorum tamam diyip hala devam ediyorsa mesafe koyarım çünkü ben de karşı tarafa yapmam bunu. Bir de ilk tanıştığım da böyle davranıyor olsaydı asla arkadaşlık kurmazdım ihtimali bile olmazdı kendisine bunu da söyledim yoo ben hep böyleydim dedi zamanla daha da çirkinleşti davranışları sen alttan aldıkça o şımarır ki öyle de oluyor. Niye katlanayım ki o zaman moralimi bozan beni kendinden soğutan kişiyi alttan almam için hiçbir sebep yok sildim ben de zaten arkadaşlık kuramıyordu kolay kolay kuruyor ama iki hafta sonra o kişiyle bir daha konuşmuyordu ben 4 sene yanında olmuşum demek ki burada hata sende bunu düşünmeleri gerek ama düşünmüyorlar. Senin durumunda öyle değişmez asla :)