39-40 numara ayakkabı- hepsi markalı 38-40-42 beden yazlık-kışlık 12.sayfada

Ister % 30 indirimden faydalan, kargoyu sen karşıla

ister 40 tl lik alışveriş yap, kargo bana ait olsun....

Yarın kargoya gidiyorum. Beğendikleriniz varsa fiyatlara takılmayın....

elbiselerin hepsi kaliteli markalı bir iki kez özel günlerde giyildi sadece bu fiyata kaçmaz....

Merhaba, son sayfalarda bazı ürünleriniz satılmış ama ben resimlerini göremiyorum. Şunlar duruyor mu acaba?
Mango marka hafif simli elbise
Standart beden sax mavisi kazak
Mavi çizgili gömlek
Kırmızı laciver eşofman (resimde turuncu görünüyor rengi tam olarak nasıl?)
Mor renk pantolon
Greyder marka ayakkabı (bunun tam numarası nedir?)
İki düğmeli geniş yaka ceket
Siyah pelerin (bunu sanırım anneniz giymeye başlamış, yeniden satışa konma ihtimali olursa almak isterim.)
Bir de başka eklemeyi düşündüğünüz şeyler var mı? Giyecekler yada başka türden şeyler.

Merhaba mesajınızı şimdi gördüm.
satışta olanlar;
mango marka simli elbise , mavi çizgili gömlek ( koton marka) , kırmızı lacivert avacava marka ( turuncu değil tam kırmızı fotoda öyle çıkmış ), rodi marka mor renk pantolon, greyder ayakkabı 38 numara çok çok az giyilmiştir tertemiz. ceket satışta değil. ceketi birine verdim. pelerini satıştan kaldırdım ama satılmadı duruyor hala. şu an için bunlar var eklemeyi düşündüğüm bir şey yok. sizin özellikle aradığınız bir şey varsa yardımcı olayım.

Ben yarasa kol model giysilere, geniş modelli kazaklara, tek renk kiloş yada yarı kiloş eteklere (çan etek de deniyor sanırım onlara) ekose ve tek renk gömleklere, 38-40 beden kot yada kumaş bol paça pantolonlara ve yüksek bel pantolonlalara (mor pantolonunuz bana büyük olacaktır, 40-42 bedenmiş.) bakıyorum. Bir de uygun bir pelerin arıyorum. Ayakkabı olur mu bilemiyorum, 39 numara giyiyorum bazı ayakkabıların 38 numarası oluyor. yazınızda sax mavisinden bahsetmemişsiniz, atladınız mı satıldı mı emin olamadım, duruyorsa almak isterim onu. mavi gömleği de almak isterim. eşofmanın altının kumaşı üstü gibi mi acaba? zahmet olmazsa eşofmanın açık serili resimlerini koyabilir misiniz? bu bebek çok güzelmiş :) ilk defa kullanıyorum :)

bu harika bir takim alttan buzebilirsiniz koltuk alti klimali yani o delikten hava aliyor cok canli bir kirmizi.

koltuk alti mesafe 48 cm
uzunluk 60 cm kol boyu 58 cm
içi pamuklu beli lastikli, bel 68 cm bol paca, basen 102 cm

saks mavisi satılmadı duruyor... çan eteğim vardı ama sattım. mor pantolon büyük olur eğer 38-40 bedenseniz..ayakkabının iç cm 24,5 ya da 25 di sanırım ölçmüştüm bir arkadaş için. ekose gömlek var tek renk de var. pelerini satmayı düşünmüyorum. şimdilik dursun evde. :))))zaten satıştan kaldırmıştım

teşekkür ederim, eşofman takımı ayakkabı sax mavisi kazak ve mavi çizgiliyi (yanına yurt dışı ürünü yazdığınızı kast ediyorum, koton marka gömleği değil) almak istiyorum. benim için ayırır mısınız? bir de var dedikleriniz resimleri burada olmayanlarsa, eklerseniz onlara da bakarım. bir süre yazamayacağım, gece müsait olursanız o zaman yazışırız olur mu?

tmm yarin sabah detayli konusalim simdi kizimla ilgilenmem lazim. ben size bilgileri verecem. ayiriyorum istediklerinizi.

şimdi istediklerinize tekrar baktım.

yurtdışı ürünü mavi tonlarındaki çizgili gömlek yandan büzgülü

saks mavisi bluz

size bu gömleği de önerebilirim çok hoş duruyor özellikle dar paça pantolonda.

greyder ayakkabı

eşofman takımı

mango hafif simli elbise

Anca bakabildim, kusura bakmayın. Ben yutdışı ürünü gömleği, sax mavi bluzü, eşofman takımını ve ayakkabıyı almak istiyorum, yanlız benim özel mesaj gönderme hakkım yok, sadec e-mail yoluyla iletişim kurabiliriz.

tmm ben size özelden mail adresimi vereyim. ordan görüşelim.

cnm takas düşünürmüsün bunda ?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725083&page=6&p=35783806#post35783806 bendeki ürünler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…