- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
Fiyatlarda yardımcı oluyorum. Toplu alımlarda kargo bana aittir.
sırasıyla
1. Avacava marka eşortman takımı kırmızı-lacivert l beden. Foto da renk net çıkmamış. Sayılı giyildi. Paçaları nol, sadece üst fermuarının ucundaki aksesuar koptu ama sağlam kapanıyor yani. 20 tl
2. Collezione kırmızı siyah kareli gömlek m beden kol ve bel detayı satenli. Rengi biraz soluk ama belli değil 3 tl
3. Purlin marka yeşil gömlek 42 beden ama 40 a uyar yandan fermuarlı çok severek giydim sapasağlam 8 tl
4. Southblue m beden uzun kollu gömlek. Kol ve önünde siyah düğme detayı yandan fermuarlı sayılı giyildi 8 tl
5. Koton marka mavi beyaz çizgili herkesin dolabında bulunması gereken kurtarıcı gömlek :) 40 beden ama dar kalıp 38 e uyar. 5 tl
6. Kolsuz renkli çizgili gömlek. Küçük pulları var. Ince bir kemeri vardı ama bulamadım. Kemersiz de olur ama. 38 beden az giyildi 10 tl
7.yarım kollu önü boncuk işlemeli bel detayı çok hoş şık bir gömlek s-m bedene uyar 10 tl
8.yanlardan büzgülü yarım kol beyaz-ekru arası renginde gömlek. 42 beden diyor ama 40 a da uyar 7 tl
9.kolları işlemeli beyaz gömlek. çok şık önü düğmeli bol model olduğu için s ye de uyar. Etiket m beden 10 tl
10.kolsuz siyah transparan bluz 5 tl standart beden
11.collezione m beden kolsuz pullu body. Sırt detayı var. M beden tam yapışıyor. S bedene daha rahat olur. 5 tl
12.rodi marka gri karpuz kol triko önü desenli m beden 6 tl
13.beyaz etek önü ve arkası işlemeli 40 beden 8 tl
14.batik marka yarasa kol renkli simli bluz. Simlerin bazıları çıktığı için bedelsiz.
15. Pembe adiad 40 beden/l rengi soldu biraz dar kalıp yapışan cinsten bedelsiz.
Toplu alımlarda fiyatlar değişir arkadaşlar. Başka gömleklerim de var. Zamanla yükleyecem.