- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
tamam bekliyorum mailinizi
ürünler satılmıştır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam bekliyorum mailinizi
Eki Görüntüle 887504 Eki Görüntüle 887506 Eki Görüntüle 887507 üçünü almak istiyorum..özelinize mailimi yazıcam..[/QUOTE
ÜRÜNLER SATILMIŞTIR.
bedenleri, markaları ve fiyatları en kısa zamanda yazacam.
sırasıyla ürünlerin bedenleri ve fiyatları
1- 42 beden geniş kalıp kalın kumaş astarsız kurdela detaylı lila mor renklerde elbise 10 tl
2- kahve tonlarında 2 düğmeli yakası geniş ceket 38 -40 beden geniş duruyor ama dar kalıp mak.65 kg için uygun hiç giyilmedi fakat etiketi yok 15 tl
3- siyah pelerin L bedene uygun eski tarz dizin altına geliyor. çok sağlam bir ürün kumaşı çok iyi. 30 tl
4- ekol on marka kapşonlu 2 numara yarım kollu yeşil kahve tonlarında delikli kumaşı olan hırka 30 tl
5- vitrin marka mor yarasa kol belden kuşaklı simli bluz. bedeni yazmıyor ama M için uygundur 10 tl
6- ekol on marka 2 numara gri füme tonlarında hırka 15 tl
7- yakası kürklü çok şık faik sönmez tasarımı panço sayılı kez giyildi m-l bedene uyumlu 40 tl
8- southblue marka M beden gri simli arkadan fiyonklu süveter 8 tl
9- stamina marka yarım kollu standart beden gri tonlarında triko 8 tl
10-lcw marka M beden önü düğmeli hırka sağ dikiş kısmında küçük bir leke var ama sağlam ürün 4 tl
11-defacto L beden kol ve etek kısmı işlemeli desen siyah robadan bol elbise kalın kumaş duruşu şık 10 tl
12-Y-London marka 38 beden antrasit pileli etek sayılı kez giyildi 10 tl
13- lcw marka L beden krem rengi baharlık ceket 5 tl
14-Loft marka boy 31 beden 31 sadece paçasında ufak yırtılma var resimde belli çok az giyildi 20 tl
15-önü transparan siyah desenli elbise L beden sadece denendi giyilmedi dizin birazcık üstü 20 tl
16-koton marka L beden gömlek yakalı siyah diz altı elbise sadece çok dikkatli bakınca görülen 3.düğmede leke var. 7 tl
eklemeyi unutmuşum ;
xside L beden kışlık elbise gri çizgili model 10 tl
bu da hoş ama bedeni büyük.