39-40 numara ayakkabı- hepsi markalı 38-40-42 beden yazlık-kışlık 12.sayfada

oğlumun yazlık şapkası yoktu zaten öyle iyi oldu ki o Kısmet bakalım ürünlere bakıyorum kendime uygun bulursam hırka ile birlikte alırım

tamam canım sen bak. ben daha seni oğluşuna çok şey yollarım. ben de çok :))

:26::26::26: yok mu isteyen...takas da olur. 2-3 yaş kız kıyafetleri elinde olan varsa.

16 nolu elbise kaç cm omuzdan etek ucuna kadar

Fiyatları indirdim.

35 tl

KALAN ÜRÜNLERLE YENİ KONU AÇMAMA İZİN VERİLMEDİĞİ İÇİN BURDAN DEVAM EDİYORUM. BİRAZ KARIŞIK OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN. EŞYALARIM DOLAPLARA SIĞMIYOR. UYGUN FİYATA İHTİYACI OLANLAR FAYDALANSIN.

bazı ürünleri satıştan kaldırdım. sadece bu sayfadakiler geçerlidir. fiyatlarda indirim yaptım. Takas yapmıyorum. Burada tülermekten çöpe atılacak duruma gelmiş kıyafete 5 lira verip aldığımda oldu, mağdur oldum. geri iade de alınmadı. kargo parasını vereyim geri alın dediğim halde hoş olmayan cevapla karşılaştım. ama ben karşımdaki insana değer verdiğim için mağdur etmem, bedeninize uymayan veya beğenmediğiniz birşey olursa geri iade alırım. sonuçta para verip alıyoruz. para kolay kazanılmıyor. herkese keyifli alışverişler....

ELBİSELER

önü transparan siyah desenli elbise l beden sadece denendi giyilmedi dizin birazcık üstü 20tl - 15 tl
xside l beden diyor ama m yede uyumul kışlık elbise gri çizgili model 10 tl - 8 tl
42 beden ip askılı cıvıl cıvıl renklerde dizin biraz üstünde elbise. 42 beden diyor ama dar kalıp 60 kg giydim. Astarı yok ama kumaşı kalın iç göstermiyor. ütü istemiyor. 15 tl - 12 tl
Ekol on marka siyah-beyaz-gri tonlarda yarasa kol elbise, astarsız, 1 kez düğünde giyildi. Yandan fermuarlı. Tam dizde. Sırtı da v şeklinde açık. 15 tl - 12 tl
mudo marka m beden astarlı siyah,kolsuz,dizin birazcık üstü boyum 1.58.Omuzda fırfır detayı var.10 tl - 8 tl
mango marka hafif simli l beden değişik bir şekli var. Fotolarda ayrıntı vardır. Bu elbiseyi yandaki çanta ve ayakkabıyla kombin etmiştim. 10 tl -8 tl
M beden ön duruşu çok güzel dekolteyi sevenler için yeşilin değişik bir tonu. diz hizasında göğüs altından aşağıya bol astarlı. rahat bir elbise 15 tl
mango m beden kırmızı saten elbise sıfır etiketi üstünde annemin hediyesiydi. giymek kısmet olmadı. sadece 20 tl elimden çıksın istiyorum. 80 kg ya kadar rahat olur. bol ve dökümlü.

CEKET
nominal marka siyah 42 beden kaban. Kapşonu yoktur. önü düğmeli. Kemeri vardır. Yandan cepleri var. En alttaki düğme kopmuş ve bulamadım. Başka bir düğme diktim. çok belli olmuyor. Benzeri sayılır. Içi astarlıdır. ölçüler omuzdan omuza 43 cm , kol uzunluğu 57 cm, göğüs 44 cm boyu 82 cm dir. 1 defa kuru temizlemeye verildi. Az giyildi. Renkte bir değişim olmadı. 40 tl VE KARGO BANA AİTTİR.

GÖMLEKLER

purlin marka yeşil gömlek 42 beden ama 40 a uyar yandan fermuarlı çok severek giydim sapasağlam 8 tl - 5 tl
southblue m beden uzun kollu gömlek. Kol ve önünde siyah düğme detayı yandan fermuarlı sayılı giyildi 8 tl - 5 tl
koton marka mavi beyaz çizgili herkesin dolabında bulunması gereken kurtarıcı gömlek :) 40 beden ama dar kalıp 38 e uyar. 5 tl - 3 tl
kolsuz renkli çizgili gömlek. Küçük pulları var. Ince bir kemeri vardı ama bulamadım. Kemersiz de olur ama. 38 beden az giyildi 10 tl - 8 tl
yarım kollu önü boncuk işlemeli bel detayı çok hoş şık bir gömlek s-m bedene uyar 10 tl -8 tl
yanlardan büzgülü yarım kol beyaz-ekru arası renginde gömlek. 42 beden diyor ama 40 a da uyar 7 tl - 5 tl
kolları işlemeli beyaz gömlek. çok şık önü düğmeli bol model olduğu için s yede uyar. Etiket m beden 10 tl-8 tl

BLUZLERLE DEVAM EDECEĞİM.

kolsuz siyah transparan bluz 5 tl - 3 tl standart beden
morhipo dan sipariş vermiştim bu sweatshirt ü. Maalesef kollarım çok kilolu olduğundan çok kastı rahat edemedim. 40 beden. Sadece denedim dediğim gibi. 20 tl ye almıştım. 15 tl ye satıyorum.
standart beden ama s-m uyumlu saks mavisi sırtı ve önü açık yine boyundan iple bağlı.
Hafif parlak. çok şık duruyor.10 tl - 7 tl
40 beden siyah omuza kadar işlemeli ve belden kurdela detaylı. Yarım kollu viskon 15 tl - 12 tl
yurtdışı ürünü m beden mavi çizgili gömlek, kol kısmı lastikli, belden büzmeli 6 tl - 5 tl
yarım kollu lacivert s-m uyumlu önü iki düğmeli ceket 5 tl - 3 tl
kırmızı önü v belden büzgülü s-m yün kazak yurtdışı ürünü 8 tl - 5 tl
yeşil düğmeli kısa ceket s-m yurtdışı ürünü 5 tl - 3 tl
vitrin marka mor yarasa kol belden kuşaklı simli bluz.m için uygundur 7 tl- 5 tl
southblue marka m beden gri simli arkadan fiyonklu süveter 6 tl- 4 tl
stamina marka yarım kollu standart beden gri tonlarında triko 6 tl - 4 tl
avacava marka eşortman takımı kırmızı-lacivert l beden. Foto da renk net çıkmamış. Sayılı giyildi. Paçaları bol, sadece üst fermuarının ucundaki aksesuar koptu ama sağlam kapanıyor yani. 20 tl- 15tl
Jump XL eşortman takımı. üstü su yeşili gibi altı siyah. az giydim. yeni gibi duruyor hala. kargo dahil 20 tl . istene olursa detaylı foto atarım.
bunu burdan birinden aldım. maalesef bedenime uymadı. satışta. baykuş modelli çok tarz L beden ama S-M ye daha uyumlu. yıkandı giyilmedi sıfır arka modeli çok hoş - 10 tl
bunu da aynı arkadaştan aldım. bedenime hiç olmadı. kelebek modelli standart beden çok şık içinde bluzu var.arkası çok hoş. çok tatlı bir rengi var - 10
bedenim L beden ama s beden hediye etmiş :)) bunları da isteyene ücretsiz gönderecem.

Loft marka boy 31 beden 31 sadece paçasında ufak yırtılma var resimde belli çok az giyildi 20 tl
Ltb jeans siyah taşlanmış renginde. ölçüler : bel : W:29 Yani 66-68 cm kalça 95-98 cm
boy L:34 79-84 cm bacak boyu sadece 10 tl
Almanya daki c&a dan alındı. süper bir kumaş 40-42 beden istene olursa ölçülerini veririm. sayılı giyildi- 20 tl
foto renk soluk çıkmış ama harika bir mor renginde. rodi mood marka. etiketini kesmiştim. ama 40-42 beden uyumlu. kumaş hafif kalın. az giydim. isteyen olursa bel kalça bacak ölçülerini veririm. sadece 10 tl
evde giymek için tiril tiril. ikisi de sıfır. soldaki xl, sağdaki xxl, ikisi sadece 5 tl :))
yumuşacık boğazlı body. vitrin marka 2 beden giyemediğim için satışta. sadece 5 tl .
tiril tiril bir kot .rodi denim marka.etiketi kestim ama 38 uyumlu. isteyen olursa ölçüleri veririm bu markayı kaçmaa sadece 7 tl
lcw L beden bluz sadece 5 tl
batik marka L/40 beden çok hoş hırka. sadece 10 tl sıfır giyilmedi.

ayakkabıları ve çantaları birazdan ekleyeceğim.

AYAKKABILAR BU BÖLÜMDE KARGO BANA AİTTİR.

38 numara kahverengi simli taşlı gece ayakkabısı. Hiçbir sıkıntısı yoktur.iç kısmına ayağı vurmasın diye şeffaf taban koydurmuştum. Ayakkabı çantayla beraber alınacak olursa ikisi 50 tl ben ikisine 120 tl vermiştim. Tek ayakkabı 40 tl çanta 20 tl İNDİRDİM FİYATI ayakkabı 35 tl, çanta 15 tl
beta marka 39 numara deri birit desenli dolgu topuk sandalet 40 tl - 35 tl
gön marka sivri burun 38 numara çizme ucunda hafif soyulma var ama boyayla halledilebilinir. 40 tl- 35 TL yaptım

Keen marka 38 numara sıfır ayakkabı. kalitesi tartışılmaz. annemin ayakkabısıdır. giymemiştir. kargo dahil 50 TL dir.

markaların markası Greyder. çok az kullanılmıştır. resimde de belli zaten. birkaç sene öncesinin modeli. ayakkabı anneme ait. artık giyemiyor. kargo dahil 50 tl.

pazarlık payı vardır.

En az 3 parça üründe kargoyu ben karşılıyorum...kaçırmayın bu fırsatı...

SATIŞTA
butikbebeden aldım XL Beden
çok küçük oldu. dar kalıp kesinlikle M beden ile uyumlu. SIFIR ÜRÜN 12 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…