• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 39+0 isim kararsızlığı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence Hazal cok guzel bir isim. Benimde buyuk oglumun ismi Yusuf. Ikinciye hamileyken eger kiz olsaydi Hazal koycaktik bizde :KK70:ama ikinciside erkek oldu :KK200:

Hazal bana da daha güzel geliyor Asya da güzel isim Aras la uyumlu diye istedim ama ona da karşı çıktılar öykü hazal mı koysam diyorum şimdi aslında iki isim istemiyordum ama
Hazal da guzel Öykü de..
Fakat Öykü ismi cok konuldu.
Hazal bana daha guzel geliyor..
Tek basina daha güzel benim fikrim..
Tek isim candir. Iki kizimin da iki ismi var..
Seslenirken nasil zor geliyor anlatamam :))

Hazal da guzel Öykü de..
Fakat Öykü ismi cok konuldu.
Hazal bana daha guzel geliyor..
Tek basina daha güzel benim fikrim..
Tek isim candir. Iki kizimin da iki ismi var..
Seslenirken nasil zor geliyor anlatamam :))

Evet bende hiç iki isim istemiyorum ama belki kendisi ilerde hazal ı beğenmez diye düşündüm öykü ismini zaten öykü hazal diye seslenmek çok zor olur sanmıyorum ikisi birlikte kullanılsın

İsim konusunda tüm ailenize neden danışıyorsunuz ki ? Danışacağınız kişi eşiniz ve kendinizsiniz. yoksa çok kafa karışır. Herkesin beğeneceği isim zor.En iyisi onu kucağınıza ilk alışınızda hangi isim aklınızdan geçiyorsa onu koyun.

Benim aklıma da Yüsra ismi geldi Yusuf aras a uyumlu olarak.
Önemli olan sizin içinize sinmesi şurada kalmış 1 hafta o yüzden başkalarına takılma canım.

Back
X