- 13 Temmuz 2018
- 241
- 225
- 103
- Konu Sahibi maviucurtma33
Bence Hazal cok guzel bir isim. Benimde buyuk oglumun ismi Yusuf. Ikinciye hamileyken eger kiz olsaydi Hazal koycaktik bizde
ama ikinciside erkek oldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazal da guzel Öykü de..Hazal bana da daha güzel geliyor Asya da güzel isim Aras la uyumlu diye istedim ama ona da karşı çıktılar öykü hazal mı koysam diyorum şimdi aslında iki isim istemiyordum ama
Ayça’yı da düşündük annem beğenmediHazal ve hazel bence de kaba ayça nasıl
Hazal da guzel Öykü de..
Fakat Öykü ismi cok konuldu.
Hazal bana daha guzel geliyor..
Tek basina daha güzel benim fikrim..
Tek isim candir. Iki kizimin da iki ismi var..
Seslenirken nasil zor geliyor anlatamam :))
Ben Hazal ismini kaba buluyorum ama Hazel çok daha güzel geliyor
Sueda koysanıza![]()
Ya Zevklerimiz yakınmış demekki bende hep hazal diyordum ama şimdi kafam karıştıBence Hazal cok guzel bir isim. Benimde buyuk oglumun ismi Yusuf. Ikinciye hamileyken eger kiz olsaydi Hazal koycaktik bizdeama ikinciside erkek oldu
![]()
Bencede hazal cok güzel.
Ben hamileyke kizim olursa diye bu isimleri dusundum:
Sila
Hazal
Melek
Hayırlısı ile kucağına al prensesini inşallah
Bizim oğlumuzun ismide Aras büyüğüde Arda
Bu gidişle öyle olacak zatenİsim konusunda tüm ailenize neden danışıyorsunuz ki ? Danışacağınız kişi eşiniz ve kendinizsiniz. yoksa çok kafa karışır. Herkesin beğeneceği isim zor.En iyisi onu kucağınıza ilk alışınızda hangi isim aklınızdan geçiyorsa onu koyun.
Hayırlısı ile kucağına al prensesini inşallah![]()
AA çok güzel olmuş isimleri adlarıyla yaşasınlarBizim oğlumuzun ismide Aras büyüğüde Arda
Benim aklıma da Yüsra ismi geldi Yusuf aras a uyumlu olarak.
Önemli olan sizin içinize sinmesi şurada kalmış 1 hafta o yüzden başkalarına takılma canım.
YÜsra kız ismi mi
Amin canım çok teşekkür ederim cümlemizin evlatlarıda inşallahAA çok güzel olmuş isimleri adlarıyla yaşasınlar