Doğuma Hazırlık 39+0 isim kararsızlığı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

maviucurtma33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
2.606
1.266
83
34
Merhaba kızlar bugün tam olarak 39 haftalık hamileyim ve hala kızımın adına karar veremedim oğlumun ismi Yusuf Aras uyumlu olması gerekmez tabi ki ama genelde Çevremden uyumlu isim önerileri geldi arya Asya gibi Benim içimden hazal geçiyor ama ailem çok kaba diyor Hazal yerine Hazel mi koysam bir fikir verin lütfen önerilere açığım

Hazal isminin kaba bir yanı yok, aksine çok zarif. Madem içinizden geçiyor, Hazal olmalı.
Hazel mantıksız olur ve de gazel diye dalga geçilmeye çok müsait.

Hazal isminin kaba bir yanı yok, aksine çok zarif. Madem içinizden geçiyor, Hazal olmalı.
Hazel mantıksız olur ve de gazel diye dalga geçilmeye çok müsait.
Oğluma hamileyken bile kızım olsaydı hazal olacaktı derdim ama ailem çok tepki gösterdi hazel isminin de anlamı güzel aslında hem İngilizcede de var hazel ama Benim asıl isteyiş sebebim Ceylan anlamından

Oğluma hamileyken bile kızım olsaydı hazal olacaktı derdim ama ailem çok tepki gösterdi hazel isminin de anlamı güzel aslında hem İngilizcede de var hazel ama Benim asıl isteyiş sebebim Ceylan anlamından

Ben de bır gun evlenır kızım olursa Ceylan ısmını verecegım cok zarıf ve guzel.
Hazal da verebılırsınız Ceylan'da ıkısı bence harıka. Sağlıkla gelsın yavrunuz.
:KK200:

Icinize ne siniyorsa onu koyun.
Ben Hazal ismini begenirim..
Hazel hosuma gitmiyor..
Asya cok guzel ama anlami guzel degil.. Ayrica kizimin ismi :)

Hazel ismini bi kaç kez ortamlarda çıkan şarkıcı kadın ismi olarak öğrendim şimdi ya çok yaygın yada takma isim mi diye düşünmeye başladım 🙄

Icinize ne siniyorsa onu koyun.
Ben Hazal ismini begenirim..
Hazel hosuma gitmiyor..
Asya cok guzel ama anlami guzel degil.. Ayrica kizimin ismi :)
Hazal bana da daha güzel geliyor Asya da güzel isim Aras la uyumlu diye istedim ama ona da karşı çıktılar öykü hazal mı koysam diyorum şimdi aslında iki isim istemiyordum ama

Merhaba kızlar bugün tam olarak 39 haftalık hamileyim ve hala kızımın adına karar veremedim oğlumun ismi Yusuf Aras uyumlu olması gerekmez tabi ki ama genelde Çevremden uyumlu isim önerileri geldi arya Asya gibi Benim içimden hazal geçiyor ama ailem çok kaba diyor Hazal yerine Hazel mi koysam bir fikir verin lütfen önerilere açığım
Hazal ve hazel bence de kaba ayça nasıl

Back
X