38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sevgili doktorum
nasılsın canım yazmasamda sizi takipteyim...mutlu haberleri verin bizlere sırasıyla
size birşey sorcam roniyam benim elimde tüp doktorumun aldırıp kullandırmadığı ilaçlar
vardı hep aklımdaydı ihtiyacı olan birine versem de işine yarasa diye düşünürdüm
bu gün buzdolabını temizlerken ne göreyim çoğunun tarihi geçmiş...yeni geçmiş ama genede geçmiş...biz bunları hep cepten almıştık pahalı ilaçlar velhasıl nasıl üzüldüm anlatamam...şimdi bunları atayım mı çöpe yoksa toplayıp hastaneye falan vereyimmi...sözde bu konulara çok duyarlıyım evde fazla ilaç falan oldumu götürürüm sağlık ocaklarına...neyse olan oldu..selamlar

Canim onlarin tarihleri gecmisse at cope. hay allah yazik ya. benim 2. denememde artmisti onu klinigin hemsiresine vermistim ihtiyaci olan birine var diye. neyse artik yapacak bir sey yok canim

Deneme hikayem;
öncelikle yaş 41, ilk denemede 1 yumurta ikincide 10 yumurta, 8 döllendi, 5 transfer sonuç NEGATIF.
şimdi dr.ma çok kızıyorum ilk denemede resmen para almak için devam etti.Ayrıca hipotroid hashimato hastasıyım.

Deha benim anlamadigim ilkinde 1 olan yumurta sayin 2. de nasil oldu da 10` a cikti. nasil bir tedavi uygulandi da artti yumurta sayin bu kadar. geri kalanlar dondurulmadi mi

İkincisinde farklı ilaçlar kullanıldı.Lucrin diye bir iğne var ilkinde bu kullanılmamıştı.Ayrıca kalça hariç karından olan tüm iğnelerimi kendim yaptım ve böylelikle stresimi azalttım.Ve en önmlisi kendimi son derece MOTIVE ettim. Dr.ikincisine bakıp yurtdışına yumurta transferine gönderecekti..Durumu çok vahim hale sokmuştu.Tamamıyle doktorla mücadele etttim..

Dr.hanım sizin yaş kaç?

38 yasindayim ama yumurtaliklarim benden daha yasliymis. iki ivf denedim birinde 3 embriyo ikincisinde 4 embriyo olusabildi ama sonuc husran. ikisinde de hamile kaldim ama biri bos gebelik digeri 8 haftada kalbi durdu. simdi dinlenmedeyim. benim de doktorum pek umutlu konusmuyor.haziran gibi 3. deneyecegim. bu arada bende de hipotiroidi cikti 3 gun once tiroide basladim. bu arada bir yil once bakilan tetkiklerimde tiroid antikorlarim pozitifmis ve atlanmis :KK43:( yani gozden kacmis. yani buyuk ihtimalle bende de hashimoto var. 1 ay sonra tekrar tahlillere bakilacak.

Öncelikle geçmiş olsun canım...
Hipotroidi bende 2 sene önce öğrendim. Hergün İlaç kullanıyorum.Sinir bozucu birşey.
Gebelikte çok önemli...Bu arada aynı dr. 2 sene önce miyom ameliyatı yapmıştı.(laparoskopi) Hipotroid miyom oluşturuyor. Şu anda da var ama önemsiz bir yerde.
Yani 3 defa ameliyathaneye girdim...

bende de polip tespit edilmisti cok kucuk olmasina ragmen engel olusturmasin diye alindi.
neyse canim umarim ikimiz icin de bunlar hep gecmiste kalir ve enkisa zamanda saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz allahin izniyle

bende de polip tespit edilmisti cok kucuk olmasina ragmen engel olusturmasin diye alindi.
Neyse canim umarim ikimiz icin de bunlar hep gecmiste kalir ve enkisa zamanda saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz allahin izniyle

inşallah bu sefer olacak..allah yardımcımız olsun..bebeekk istiyooruumm..başarıcammm...

monetacım selam nerelerdesin sen yoksun uzun zamandır ben sana bişey dicem ankarada hangi merkeze yaptırıyorsun tüp bebeğini ankalife duydunmu hiç nasıl bir yer merak ediyorum canım bebşine kavuşurusun inşallah canım hepimize dua ediyorum canım herkes bebğine kavuşur allahın izniyle canım sana bol şanslar canım:1hug:

sağol canım,,,,,bir süre giremedim olsun şimdi burdayım,,,,canım ben istanbulda yaptırıyorum ve merkez konusunda içim çok rahat,,,,ankarada güveneceğim hiç bir merkez yoktu(BU BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM),,,,,,hepimiz beişlerimize kavuşalım inşyerimseniben

kızlar kısa durmak zorundayım malum sabah yolculuk,,hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim,,,sakın alınmayın ne olurrra.s15 yumurta sayım 11 döllendi,,,,,bu kadar ,,,,herşey yolunda görünüyor umarım sonuna kadarda böyle olur,,,,,kendinize iyi bakın,,,,benim için dua edin ,,,,

DİLAREEEEMMMMMM berayımla seni öpüyorum,,kendinize dikkat edin,,,ararım canım seni yarın,,,,allah senden binlerce kez razı olsun dostluğun için güzel kalbin için,,,,,burdan ben zararlı çıkmadım çookkk güzel bir arkadaş kazandım,,,,,:1hug::nazar:

hepinize söyleyeceğim tek şey moralinizi yüksek tutun bizlerin tedavi sürecinde bu çok önemli,,,kalbinizi temiz tutun kızlar,,,,hepinizi seviyorum:içelim:

Monetacim bol sanslar. yumurta sayin cok iyi masallah. umarim sonuc da cok iyi olur ve ikizlere hamile kalirsin. canim biz de seni cok seviyoruz hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sagol canım .kanama daha yeni yeni kesildi.uzun süreli ped kullanmaktan fenalık geldi.bak canım o dhea için yazılan yazıları okudun mu.orda bazılarına doktorları bu ilacı vermek istememişler kalp krizine yol açabilecegini söylemiş doktorları.

Canim okudum ben de.Ancak yuksek dozda alinirsa (gunluk 100 mg ve bir yildan fazla) olabilir. Ama ben ilk hafta 50 mg aldim. tahlil sonucunda degerimin normal oldugunu gorunce de 25 mg`a dustum. birsey olmaz yani bu dozla. dedigim gibi bu dozu burda insanlar rutin olarak kullaniyor.

zaten ben bunu haziran ayina kadar alicam. sonra tup bebek denemesi bittikten ve allah korusun sonuc yine negatif olduktan sonra bu defteri tumden kapaticam. bu konunun hayatimi daha fazla mahvetmesine izin vermeyecegim. 2 yildir omrumuzden omur gitti vallahi.

benim denemede haziran gibi olacak öyle görünüyor.ilk denemede hemen ikinci adet başlandı sanki uzun dönem igne hormon alıyorum gibi oldum.şimdiden düşününce benide alıyor bir korku.aynı süreçler yaşanacak dedigin gibi allah korusun negatif olursa tam bir yıkım olur benim için.ben son denemem diyemem ama sonraki denemeler okula denk gelirse sorun oluyor.ben 3 sınıf okutuyorum her yıl arada rapor almak durumunda kaldım elimde olmadan en önemli engel maddiyat.arabamızıda satarız deneriz ya ondan sonra !

X