Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili doktorum
nasılsın canım yazmasamda sizi takipteyim...mutlu haberleri verin bizlere sırasıyla
size birşey sorcam roniyam benim elimde tüp doktorumun aldırıp kullandırmadığı ilaçlar
vardı hep aklımdaydı ihtiyacı olan birine versem de işine yarasa diye düşünürdüm
bu gün buzdolabını temizlerken ne göreyim çoğunun tarihi geçmiş...yeni geçmiş ama genede geçmiş...biz bunları hep cepten almıştık pahalı ilaçlar velhasıl nasıl üzüldüm anlatamam...şimdi bunları atayım mı çöpe yoksa toplayıp hastaneye falan vereyimmi...sözde bu konulara çok duyarlıyım evde fazla ilaç falan oldumu götürürüm sağlık ocaklarına...neyse olan oldu..selamlar
Deneme hikayem;
öncelikle yaş 41, ilk denemede 1 yumurta ikincide 10 yumurta, 8 döllendi, 5 transfer sonuç NEGATIF.
şimdi dr.ma çok kızıyorum ilk denemede resmen para almak için devam etti.Ayrıca hipotroid hashimato hastasıyım.
Dr.hanım sizin yaş kaç?
bende de polip tespit edilmisti cok kucuk olmasina ragmen engel olusturmasin diye alindi.
Neyse canim umarim ikimiz icin de bunlar hep gecmiste kalir ve enkisa zamanda saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz allahin izniyle
monetacım selam nerelerdesin sen yoksun uzun zamandır ben sana bişey dicem ankarada hangi merkeze yaptırıyorsun tüp bebeğini ankalife duydunmu hiç nasıl bir yer merak ediyorum canım bebşine kavuşurusun inşallah canım hepimize dua ediyorum canım herkes bebğine kavuşur allahın izniyle canım sana bol şanslar canım:1hug:
Arkadaşlar, sizlerin hikayeleri nasıl?