38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ne kadar şüphe arz eden bir sektör yaaaa,güvenemiyorsun,kim ticaret yapıyor kim gerçek doktor bilemiyorsun

Ben buradayım da kusura bakamayın ,,işyerinde çok yoğundum yazamadım,,

bugün zaten öğlene doğru geldim,,dr.gittik eşimle
muayene etti ,,göbekten iğne,,antibiyotik,,bide bi hap verdi ,,bugün başladım,,bayramın 1.günü kont.gidicem

hadi hayırlsı

aray ın dediği gibi ,,,inş.bu sefer olucak

lucrinlemi başladın tedaviye vitamin ,coraspin falan

kızlar hadi yaaaa bir akıl verin ne yapayım ben,fikirleriniz benim için önemli,aynı durumda olsaydınız siz ne yapardınızCADIARZU

kızlar hadi yaaaa bir akıl verin ne yapayım ben,fikirleriniz benim için önemli,aynı durumda olsaydınız siz ne yapardınızCADIARZU

canım hangi hastaneydi hangi doktordu başka doktoramı yönlendirdiler tam anlamadımsenin kaçıncı denemen yazarsan bazı tavsiyelerimiz olabilir

günaydınlaaarrr

monetacım okudum canım,,vee çok haklısın böyle bi ortamda güvenemezsin,,sırf gıcıklığına yaparlar ,,seni anlamazlarki,,böyle insanların umurlarında bile değil,,yazıklar olsun bu tip insanlara,,
bak çok sinirlendim şimdi

bence başka biyer bak derim,,için huzursuz olduktan sonra
tabii yinede sen bilirsin,,

kızlar ben ilaçlarımı kullanıyorum,,bayramın 1.günü kont.var bakalım,,

günaydınlaaarrr

monetacım okudum canım,,vee çok haklısın böyle bi ortamda güvenemezsin,,sırf gıcıklığına yaparlar ,,seni anlamazlarki,,böyle insanların umurlarında bile değil,,yazıklar olsun bu tip insanlara,,
bak çok sinirlendim şimdi

bence başka biyer bak derim,,için huzursuz olduktan sonra
tabii yinede sen bilirsin,,

kızlar ben ilaçlarımı kullanıyorum,,bayramın 1.günü kont.var bakalım,,

canım çok sağol ya!...eşimle akşam konuştuk oda tamam orası olmaz diyor,sanada çok sevindim ne olur moralini yüksek tut canım,pozitif ol kontrolde neler olacak bakalım hayırlısı

herhalde anatolia da karar kılıcam,ne yapayım bakalım bi deneyelim değilmi kızlar en iyisine gittim suyu çıktı

haklısın aray cım,ben ankaradayım istanbulda değilim,anatolia yı düşünüyorum bakalım kara vermedim daha tabiki,fikirleriniz için çok teşk ediyorum,iyiki var ya burası....sevglr

Hayırlı cumalar,,
hatunlar nerdesiniz yaaa
hani birbirimize desteğimiz,,,dualarımız,,
hadiiii,,
kimsecikler yoookkk
:KK43:((

iyi bayramlar herkese...
bende 38 yaşımdayım...aralık sonunda tüp bebek tedavisine başlayacağım...inşallah sonuç hayırlı olur..

hoşgeldin 38 lik genç kızların arasına hihoyyytkaydirigubbakcemile2 ilk denemenmi?inşallah hepimiz için hayırlı olsun,nerde giriyorsun micro ya?.........sevgiler canım

ama sen yokksuuunnn:çok üzgünüm:,destek devam ediyo canım,da sen msj cevap vermiyosun bacım

CANIM ÇOOK YOĞUNUMMM
YAZAMIYORUM,,:uhm:
AMA ARA ARA BAKIP OKUYORUM ,,AKLIM SİZDEEE

ŞİMDİDEN HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN,,

TABİ YİNE :enbuyukkk:FORMA GİRMEYE ÇALIŞICAM,,
P.TESİ KONT.VAR BANA DUA EDİN NE OLUR,,:Saruboceq:

CANIM ÇOOK YOĞUNUMMM
YAZAMIYORUM,,:uhm:
AMA ARA ARA BAKIP OKUYORUM ,,AKLIM SİZDEEE

ŞİMDİDEN HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN,,

TABİ YİNE :enbuyukkk:FORMA GİRMEYE ÇALIŞICAM,,
P.TESİ KONT.VAR BANA DUA EDİN NE OLUR,,:Saruboceq:

duacıyım canım,rahat ol,herşey yolunda gider inş,allah çabalarımızın karşılığını versin inş öpüyorum kardeşim seni

el-muallim,aray,dilarem,ebrarim,bebitocum,egen,hatırladıklarım ne olur hatam veya eksiğim varsa özür dilerim.....MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI CANDAN KUTLAR VE TEZ ZAMANDA KUCAKLARIMIZIN:emir_bebek:DOLMASI DİLEĞİYLE SAYGI VE SEVGİLERİMLEa.s.a.s.a.s.:1hug:

amın canım yurekten amın rabbım dualarımızı makbul eylesın........kısa zamanda tum iteyenler bebişler versın............hayırlı bayramlar................allaha emanet olun dostlar.................

X