38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

çok sagolun uzun zamandır gerçekten gülemiyordum yazdıklarınızı okuyunca sesli kahkaha atıyorum.manzara gözümde canlanıyor.erkeklere biraz ilgi fazla göstersen o da iyi olmuyor.bulunmaz hint kumaşı oluyorlar.
aaa aynen hıc sormayın..ama calısan kadınlarız ben aksamları cok yorgun oluyorum ecz den gec ıkıyorum eve 8 de gırıyorum heraksam taze yemek yap hazırla bız ancak 9 gıbı yemege oturuyoruz eh tv karsısında 9.45 gıbı kalkıyoruz ıkımızde ıyıce tombıklestık:)annem dıyorkı cıkın yuruyus yapın hangı zamanda yapıcaz?:))benımkının zaten 11 de uykusu gelıyor bız ancak yuruyerek odada koltuga zor atıyoruz kendımızı oradanda yataga valla hayatım buna dondu yakında surunerek gıdıp gelecegız evde ben cok yorgunum yaaaaaaaa:KK43:(

en kıdamliniz benim öyle görünüyor.bu günlerin kıymetini bilin balayında sayılırsınız.ben üniversitede tez çalışması olarak boşanmaları almıştık o çalışmadan sonra ben hiç evlenmem diye düşünüyordum en çok sorunlar ilk üç yıl sonra 5 yıl çıkmıştı ve en son 10 yılda bir tehlike daha olur ondan sonra evlilikler sarsılmaz diye uzmanlar konuşuyorlardı

araycım masallah allah daha uzun mutlu seneler versın ınsallah:)bızım ronıyamla yakınmıs bende 1.5 sene falan oldu...

en kıdemliniz benim öyle görünüyor.bu günlerin kıymetini bilin balayında sayılırsınız.ben üniversitede tez çalışması olarak boşanmaları almıştık o çalışmadan sonra ben hiç evlenmem diye düşünüyordum en çok sorunlar ilk üç yıl sonra 5 yıl çıkmıştı ve en son 10 yılda bir tehlike daha olur ondan sonra evlilikler sarsılmaz diye uzmanlar konuşuyorlardı

en kıdamliniz benim öyle görünüyor.bu günlerin kıymetini bilin balayında sayılırsınız.ben üniversitede tez çalışması olarak boşanmaları almıştık o çalışmadan sonra ben hiç evlenmem diye düşünüyordum en çok sorunlar ilk üç yıl sonra 5 yıl çıkmıştı ve en son 10 yılda bir tehlike daha olur ondan sonra evlilikler sarsılmaz diye uzmanlar konuşuyorlardı
ah canımya bende ona uzuluyorum zaten en guzel zamanlarımızı bu sevda pesınde tukettık gıbı:KK43:yanı bebek konusunda ugrastık durduk...hanı hıc bos ayımız olmadı hep sorunlar ıcınde :KK43:(

araycım masallah allah daha uzun mutlu seneler versın ınsallah:)bızım ronıyamla yakınmıs bende 1.5 sene falan oldu...

aminnnnnnnnnnn.canım sizlerede mutlu seneler başka güzelliklerle taçlansın.daha çok yenisiniz.bu dönemde evlilige alışma dönemleri.hoş heyecanlı dinamik günler sizlerin olsun.

kızlar ben sizleri çok merak ediyorum fiziksel olarak mesela defne beyaz tenli oldugunu yuvarlak yüzlü oldugunu bu gibi özelliklerini yazdı ben onu öyle gözümde canlandırıyorum.mesela ben esmer tenli 160 boyunda yuvarlak yüz hatlarına sahibim.kahverengi gözlerim.yüz hatlarımı begenirler arkadaşlarım öyle bir tipim

hadi kizlar iyi geceler. benim de cikmam lazim bu aksam yemege davetliyiz gidip simi alicam isyerinden hazirlanmam lazim.yarin gorusuruz

merhaba arkaaslar,
sanirim sizin sozunuzu dinlememenin cezasini cekiyorum,dun gece kahverengi akintim geldi.bu sabah dr. aradim gorsemedim ama yardimcisi onemli bisey degildir dedi ama icim hic rahat degil..kasiklarimda sanki bisey var,sanci da degil am bir rahatsizlik gibi.ogleden sonra yine arayacam dr. mu.:KK43:

ben bundan once 2 defa normal yolla hamile kaldim,her ikisindede belirtilerden hamile oldugumu ancak 4-5 haftadan sonra anladim.dolayisi ile daha erken zamanda anlamaniz biraz zor,bosuna kendinizi strese sokmayin.ancak tup bebekte ise hicbisey anlamadim,cunku zaten vucut butun bu hormonlardan dengeyi kaybetmisti,kasikalrim,goguslerim v.s. zaten sizliyordu.bana gore hicbir degisiklik yoktu.

roniyam,ben esimle istanbulda tanistim.calistigim isyerine gelip gidiyordu.2 yil sonra evlendik.1 sene istanbulda yasadik birbirimize alisma donemini orada gecirelim istedim.gecne yazda isvicreye tasindik.esimle aramizda ingilizce konusuyoruz,ben almanca ogrenmek icin intensive kursa gidiyorum, da az da olsa turkce ogrenmek icin kursa gidiyor.tesbitine kesinlikle katiliyorum.buradaki turkler maalesef geldikleri 30-40 sene onceki halleri ile kalmislar,ne buraya uyum saglamislar ne de kendielrini gelistirmisler.hele yen inesil ise daha fena.onlar ne turk ne isvicreli arada kalmislar..

kızlar ben sizleri çok merak ediyorum fiziksel olarak mesela defne beyaz tenli oldugunu yuvarlak yüzlü oldugunu bu gibi özelliklerini yazdı ben onu öyle gözümde canlandırıyorum.mesela ben esmer tenli 160 boyunda yuvarlak yüz hatlarına sahibim.kahverengi gözlerim.yüz hatlarımı begenirler arkadaşlarım öyle bir tipim
a canımcım bak ben senı bayagı uzun ınce hatlı bır bayan olarak hayal etmıstım mesela sen mınyon esmer bır fıstıkmısısn :)canım ben 1.67 boyunda beyaz tenlı sıyah saclı ela gozluyum..

roniyam,ben esimle istanbulda tanistim.calistigim isyerine gelip gidiyordu.2 yil sonra evlendik.1 sene istanbulda yasadik birbirimize alisma donemini orada gecirelim istedim.gecne yazda isvicreye tasindik.esimle aramizda ingilizce konusuyoruz,ben almanca ogrenmek icin intensive kursa gidiyorum, da az da olsa turkce ogrenmek icin kursa gidiyor.tesbitine kesinlikle katiliyorum.buradaki turkler maalesef geldikleri 30-40 sene onceki halleri ile kalmislar,ne buraya uyum saglamislar ne de kendielrini gelistirmisler.hele yen inesil ise daha fena.onlar ne turk ne isvicreli arada kalmislar..
ah serpilcim aman dikkat et canım bak hemen uzan ıstırahat et..takvıye pro alıyormusun??hemen basla ıstersen bu agrıda pro alınca gececektır ..strese sokma ama sakın kendını..

X