38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canim merhaba..bende snein gibiyim allahtan calisiyoruz tum gun aklimda bedneimde mesgul..ama dun aksam benjamin b hikayesi diye bir film izledik duymussundur oscar aldi pek cok dalda filmin sonunda gozyaslarima engel olamadim okadarda acikli degildi aslinda film..demekki icimde bastirdigim birseyler var...insanlar hatta en yakin arkadasalr bile malesef hassas davranmiyorlar ...sen ne zmaan denemeyi dusunuyorsun?

arkadaşım üzülme her şeyin bir çaresi vardır .moralinizi lütfen kaybetmeyin herşey olacağına varıyor.ne umutsuz vakalar okudum ben burda kendimde dahil .sabır arkadaşlar sağlıklı olduğunuza yumurtanız olduğuna rahim olduğuna ve hala ŞANSINIZ OLDUĞUNA ŞÜKREDİN. benim bir tanıdığımın doğuştan rahmi yoktu .ve şöylr diyordu bir gün rahim nakli olacak ve ben anne olacağım.

SERPİL canım bence o merdivenleri inip çıkma ve bir daha cam silme .benimde ağrılarım var biliyorsun ve doktoruma danıştım .bu kadar ilaç kullanıp [progesteron]ağrın oluyorsa bu bir tehtittir ve bunun için yapman gereken şey sadece yatmaktır dedi.tabi bu arada tüpü yapan doktorum normal hayatına dön dedi.iki farklı görüş .bence tedbiri elden bırakmamak lazım

defnecim bu ayki çalışmalardan sonuç alırsınız inşallah dua ediyorum size .ben evde sıkıntıdan ölmek üzereyim ama ne yapalım anne olmaya çalışmak her aşamada çoooooook zor .

defnecim benim protein S degerim 55. normal deger araligi: 65-150
MTHFR degerim henuz cikmamis. kromozom translokasyonu da cikmamis. ben tiroid degerimi merak ettigim icin gidip elden aldim. bu arada freeT4 um de dusuk. TSH`im normal ama belirleyici olan freeT4 ve o dusuk.yani hipotiroidim var. biliyorsun antikorlarim da pozitif cikmisti.
neyse bugun konusacagiz doktorumla bakalim ne diyecek. belki de butun tahliller ciktiktan sonra konusalim diyecek.

doktorcum sen bi kez hamile kalmışsın vücut buna alışmış...gör bak bundan sonra bebiş seni
çok bekletmeyecek...çünkü gebe kalan kadınlar sonrasında bize göre daha kolay gebelik elde ediyorlar...insan önceki gebeliğinede üzülüyor...ama takdiri ilahi..keşke keşke çok diyoruz ama keşkelerlede yaşanmıyo

canım merhaba:)proteın degerın cok buyuk bır farkla dusukluk gostermıyor aslında evde bende bakıp sana yazarım benımkını...ben bu tahlıllerı yaptırıken cok ıstedım elle tutulan sebebp budur dıyebıleceıgm bırsey cıkmasını o yuzden uzulmeyelım daha cok sevınelım belkı bundan sonrakıler ıcın bır umut ısıgıdır :)

elıfcım canım nekadarlık oldu senın yaramaz:)kalpatısını gordunuzmu?cok nazlı annesı bubebekler ne yapalım olsun yat yeterkı saglıkla buyusun:)

defnecim bu ayki çalışmalardan sonuç alırsınız inşallah dua ediyorum size .ben evde sıkıntıdan ölmek üzereyim ama ne yapalım anne olmaya çalışmak her aşamada çoooooook zor .
ah canım ınsallah:)cok ılgınc oldu ronıyamla zamanlarımız hemen hemen aynı oldu bırlıkte test sonuclarını alacagızcok umudumuz yok aslında ama bakalım ınsallah:)

defnecim deger cok dusuk degil ama gebelikte bunlar daha da dusuyor. iste o zaman tehlike arzediyor.Antitrombin 3 degerimde sinirda. bakalim doktorum ne diyecek.
ama bak bana ilk denemem de aspirin dahil hicbir sey vermemislerdi ve bos gebelik yasamistim.
ikincisinde aspirin ve dusuk doz heparin ile en azindan kalp atisini gormustuk. bunlari dusununce herhalde sebep bu diyorum.

defne bu arada benim DHEA seviyem normal cikti. artik gunde bir tane alayim diyorum.
aspirine de dun basladim.

arkadaşım üzülme her şeyin bir çaresi vardır .moralinizi lütfen kaybetmeyin herşey olacağına varıyor.ne umutsuz vakalar okudum ben burda kendimde dahil .sabır arkadaşlar sağlıklı olduğunuza yumurtanız olduğuna rahim olduğuna ve hala ŞANSINIZ OLDUĞUNA ŞÜKREDİN. benim bir tanıdığımın doğuştan rahmi yoktu .ve şöylr diyordu bir gün rahim nakli olacak ve ben anne olacağım.
elifcim haklisin. sen ne zaman goreceksin bebislerin kalp atisini ya.
senin yerine ben heyecanlaniyorum

Roniyam,nasilsin bugun,ders calistin mi bakim?yerimseniben bende ders calisiyorum ama dil ogrenmek icin ya kendinimi derse veremiyorum hic butun bu heyecanlar arasinda...

bu arada ben bu yazılanları okuyunca aklıma takıldı.ben 12.güne yakın veya o gün tam hatırlamıyorum.her an kanamam olacak gibi oluyordu.ben de bu sitede birinin yazdıklarını okumuştum doktoru aspirini kesmiş kanaması artmasın diye bende buna dayanarak aspirini bıraktım sonrası malum.acaba ben aspirini bırakmam etki etmiş olabilirmi?

evet serpilcim biz bu sitede bir kaç yıla kalmaz bu konuyla ilgili, uzmanlıgımızıda tamamlamış olacagız.her gün birşeyler ögreniyoruz.insanın önemsemedigi küçük bir nokta problem olabilir.doktoruma artık söylerim tüm aklıma takılanları.sebeplerini arştırmaya başladıklarında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…