Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım zaten bende cıkıyorum ecz kapanıyor..kolaygelsın...neyse dedigin gibi ben biraz ders cailsayim hadi sana iyi aksamlar.
offfffff serpil ya. Moralim cok bozuldu hadi canim senin de keyfini kacirmayayim, cikiyorum ben.
Araycim canim neden uzulup agladim biliyormusun. bebegimin kalp atisini hic ummadigim ve beklemedigim bir zamanda gormustum.pit pit diye atiyordu. o anki sevincimi anlatamam sevincten gozlerim dolmustu. sonra biliyorsun kaybettim ve karyotip sonucu bebegin normal, bir problemi olmayan bir kiz cocugu oldugunu ogrendim. hep kizim olsun isterdim zaten. simdi biliyorumki protein S` e bakilsa, heparine daha erken ve yuksek doz baslansa belki su an hamileligim devam ediyordu.
biliyorum canim caresi var sayilir ama elimde degil uzulup agladim iste.
roniyamcim uzme kendini aynisini yasadik arkadasim benimde 8 haftalik kalbi durdu bebegimin ve bendede mthfr heterozigot cikti..doktorum bundan sonrakilerde igne olmaniz gerekir dedi..bu tahlilleri neden ilk hamilelikte istemzler ben buna isyan edip durdum doktorlar eger dusuk bebek kaybi falan olursa bunu istiyorlar sanki kaybetmek cok kolay seni bu noktada cok cok iyi anliyorum..ama suna sevin sebebini buldun ve caresi var benim 3 arkadasimda pihti problemi yuzunden bebeklerini kaybetmisti hatta biri 21 haftalik hatta baska bir sitede ole bir formumuz vardi 1 senedir 2 si hergun igne olarak saglikli kiz coocuklarina kavustu simdi birisi ikizlerine hamileve hergun igneoluyor 12 haft ulasti..moralini bozma arkadasim ya...bak caresi var geriye bakip dusunme o bebeklerimiz bu sebebolmasa baska turlu gidecekmis allahin karari bu peki degerin kac roniyamcim?benimkinede bir bakayim?Araycim canim neden uzulup agladim biliyormusun. bebegimin kalp atisini hic ummadigim ve beklemedigim bir zamanda gormustum.pit pit diye atiyordu. o anki sevincimi anlatamam sevincten gozlerim dolmustu. sonra biliyorsun kaybettim ve karyotip sonucu bebegin normal, bir problemi olmayan bir kiz cocugu oldugunu ogrendim. hep kizim olsun isterdim zaten. simdi biliyorumki protein S` e bakilsa, heparine daha erken ve yuksek doz baslansa belki su an hamileligim devam ediyordu.
biliyorum canim caresi var sayilir ama elimde degil uzulup agladim iste.