38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Dr.daydım canumm,sistit oldum bi de üstüne toto temizlemekten ve cok el yıkamaktan ellerim kurudu,kanıyor,cildiyeye de göründüm hazır gitmiskene:a015:

geçmiş olsun arkadaşım kendine dikkat et,,,,,nemlendirici falan kullan be,,,,ama kullanıyorsundur sen

geçmiş olsun arkadaşım kendine dikkat et,,,,,nemlendirici falan kullan be,,,,ama kullanıyorsundur sen

Yıkamaktan nemlendirici durmuyor elde.En yaglı kremler bile kaaar etmeyince dr.un ocagına düstüm.Simdi degisik bi krem kullanıcam bakalımmm.fisfisfis

sagol defnecim.yazdıgın yazı gerçekten insanın içini açıyor.evet farklılık gösterebilir.ama ben bu konuda çok umutsuzum.inşallah senin ki tutarda seviniriz olumlu haberler insanın umudunu yeşertiyor .benim tek tesellim hamile kalabilecegimi ögrendim.artık yaza kadar dinlenecem vücüdüm hormon kaynıyor.fazla ara vermeden ikinciye giriştim sanki bir yıldır igne oluyormuşum gibi geldi bana ilaçlar beni fena bunalltı.bir de ben acaba ben mi hata yaptım diye düşünüyorum.bu denemede hiç dinlenmedim hep ayaktaydım çok gezdim.okulun 3.katındayım her tenefüs in çık mahvoldum.
CANIM eger dogal saglıklı hamılelıkler yasasak sabah aksam agır kaldırıp kossak bıle bırsey olmaz..ama ne yazıkkı hem yasımız hem de zorla bebeklerımıze kavusmamız onları nazlı yapıyor babam yabancı kaynaklarda okumus hamılelık baslangıcında merdıven ınıp cıkmak cok sakıncalıymıs..ama bu nekadar dogru bılmem..ılaclar konusunda coook haklısın...bende ılk denemem ama oncekı ayın 18 ınde baslamıstım ostrojen bant ıle sankı yıllar surdu bır yandan bastırdık bır yandan cogalttık..en son kullandıgımız pro bıle benı mahvettı..helekı bu ısın ıcındeyken bu ılacları bukadar ıyı tanıyorken kulalnması daha da zor:KK43:

CANIM eger dogal saglıklı hamılelıkler yasasak sabah aksam agır kaldırıp kossak bıle bırsey olmaz..ama ne yazıkkı hem yasımız hem de zorla bebeklerımıze kavusmamız onları nazlı yapıyor babam yabancı kaynaklarda okumus hamılelık baslangıcında merdıven ınıp cıkmak cok sakıncalıymıs..ama bu nekadar dogru bılmem..ılaclar konusunda coook haklısın...bende ılk denemem ama oncekı ayın 18 ınde baslamıstım ostrojen bant ıle sankı yıllar surdu bır yandan bastırdık bır yandan cogalttık..en son kullandıgımız pro bıle benı mahvettı..helekı bu ısın ıcındeyken bu ılacları bukadar ıyı tanıyorken kulalnması daha da zor:KK43:

Kızlar ostrojen fazlalıgı selüliti artırıyormus.E peki naaapalım, bastılar ostrojeni.Sarktı selülitler.Ama üzülmeyin,bebeginizden utanmanız gerekmeyecek,nedennnn.Cünkü onlarda aaalası varrrnaniknanik Saka bir yana beynimiz dumur oluyo,ilaclardan.Yumurtlatsın mı baskılasın mı saskına dönüyor.Bir gözümüz kalk gidelim diyor,öbürü halt yeme otur diyorlaelaelaelaelae

Söyle bi baktım da ben normalde de cok geveze bir insan evladıyım ama burada da üst üste yazmısım ha yazmısımm.Pes diyorum kendimeeee-tatlicadiarzu-

aaa sen nerelerdesın monetacım ya askolsun bırtek dılaremı beklıyorsun galıba:KK43:((sana sorular soruyorrum nasılsın?tedavıne basladınmı neler yaptın dıye bak hıc ses yok:KK43:(

Kızlar ostrojen fazlalıgı selüliti artırıyormus.E peki naaapalım, bastılar ostrojeni.Sarktı selülitler.Ama üzülmeyin,bebeginizden utanmanız gerekmeyecek,nedennnn.Cünkü onlarda aaalası varrrnaniknanik Saka bir yana beynimiz dumur oluyo,ilaclardan.Yumurtlatsın mı baskılasın mı saskına dönüyor.Bir gözümüz kalk gidelim diyor,öbürü halt yeme otur diyorlaelaelaelaelae
ya dılaremcım hemde nasıl...selulıtı bırak en buyuk zararı kalbe :KK43:bugun bankaya gıdıp geldım 5 kat ınıp cıktım ınan ecz donene kadar carpıntıdan olucem sandım:KK43:ellerın ıcın deterjandan uzak dur...bak sana bır yapma ılac soyleyeyım beyaz vazelın ıcıne bır kasık salısılık asıt kat ıyıce karıstır ellerıne sabah aksam sur(salısılık asıt hanı domates salcası ıcın satılıyorya o madde)

ya dılaremcım hemde nasıl...selulıtı bırak en buyuk zararı kalbe :KK43:bugun bankaya gıdıp geldım 5 kat ınıp cıktım ınan ecz donene kadar carpıntıdan olucem sandım:KK43:ellerın ıcın deterjandan uzak dur...bak sana bır yapma ılac soyleyeyım beyaz vazelın ıcıne bır kasık salısılık asıt kat ıyıce karıstır ellerıne sabah aksam sur(salısılık asıt hanı domates salcası ıcın satılıyorya o madde)

Eczaneden bulabilirim di mi canımmmŞeniz

aaa sen nerelerdesın monetacım ya askolsun bırtek dılaremı beklıyorsun galıba:KK43:((sana sorular soruyorrum nasılsın?tedavıne basladınmı neler yaptın dıye bak hıc ses yok:KK43:(

aaaaa hiç öyle şey olurmu????hepinizin yeri ayrı ayrı,,,,,,,,dilarem benim nazar boncuğum,,,,sorularına cevap verdim hatırlıyorumCADIARZU,,,,ama ben bugünlede hafif bunak formunda gezdiğim için (acaba cvp verdimmi diye düşünmeye başladım)VERDİM AMA YAAAA,,,,,2 kuruşluk aklım vardı onuda defnecim şimdi sana verdimsırnaşık şey

:jeyyar:nasıl bi mucitimmmm yarabbimmm,,,,,,kızlar formül isteyin hep benden haaakaydirigubbakcemile

:jeyyar:nasıl bi mucitimmmm yarabbimmm,,,,,,kızlar formül isteyin hep benden haaakaydirigubbakcemile
harıka bu formulle zaten sorun kalmaz el mel de kalmaz :)))dılaremcım bak bunu ecz den bulursun onlar 10 gr lık posetlerde satılıyor ama sen 100 gr lık kutuya bır cay kasıgı kadar kat ıyıce kartıstır ellerını azıcık yaksada bırsey yapmaz...monetacım sen sımdı doktorla gorustum dedın dedın ama okadarcık:KK43:tedavının hangı asamsındasın?ne zaman ıgnelkere baslıyorsun onları bılelım ama degılmı?:)

X