dilaremcim bu yazdigini sakin sakin okuyunca yeni gordum cnaim ne guzel yazmissin:)bugun bir haber vardi tv da belki sizlerde gormussunuzdur kadinin 6 cocugu varken simdi 8 dogurmus:)hemde evli degil ve sevgilisi bebeklerin bakimini ustlenmemisHayat kırkından sonra baslaaaaar.Ben kırk yasımda ikizlerimi dogurmak üzere programlıyorum su an kendimi,sen de ikizlerin icin mücadelene devam.İkizin olacak biliyor musun.Moneta oglun olacak diyor ya biz onu bi kız bi oglan yapalım,sonra da moninin ücüzleriyle beraber bizimkileri de alıp sırf bize özel kres acalım.Hadi bakalım kolay gelsin mücadelemiz,gecmise süngerrrr,umutlu yarınlara gülelim birlikte:1hug:
dilaremcim bu yazdigini sakin sakin okuyunca yeni gordum cnaim ne guzel yazmissin:)bugun bir haber vardi tv da belki sizlerde gormussunuzdur kadinin 6 cocugu varken simdi 8 dogurmus:)hemde evli degil ve sevgilisi bebeklerin bakimini ustlenmemistup bebek yontemi ile:)burada bizden evlilik cuzdani istemislerdi ilk basvurdugumuz merkez sizden istemislermiydi?bana cok komik gelmisti :)
arkadaşlar gerçekten psikolojik olarak kendimi iyi hisetmiyorum .ikinci testi başka bir yerde yaptırdım.sonuç 34.doktoru arayıp eşim söylemiş.bu arada ben bu sonucu okuldayken ögrendim.düşünün ögrencileriniz karşınızda onlara bir şey hissettirmemek ve ögretmen arkadaşlara farkettirmemek için mücadele veriyorum.sanki böyle bie sonuç yok gibi.doktor ilaçları kessin demiş büyük ihtimal tutunamamıştır demiş.en azından hamile kalabildigini anlamış olduk demiş.tam telefon kapanmak üzereyken.aynı merkezdemi yaptınız testi diye sormuş hayır cevabını alınca o zaman ilaçlara devam etsin demiş aynı merkezde cuma günü tekrar test yapmamızı istemiş.ne degişecekse ben de bunu anlamadım merkezden merkeze degişirmi?biz artık herşey bitmiş olarak kabullaniyoruz.ama ben henüz kendimi toparlayamıyorum.bu sefer eksik neydi.pgt işe yaramadı
araycim merkezden merkeze cok degisiyor referans degerleri farkli oluyor zaten..bak hemen rapor al istirahat et hamilelikte yatmakla pekcok mucize gerceklesiyor ben tanik oldum..suan pek birsey dusunme canim..cumayi bekle bakalim...insallah guzel bir sonuc alirsin..hem bak gunde 1. 5 kati artmasida olumludur .bizim bebekler nazli neyapalim:).arkadaşlar gerçekten psikolojik olarak kendimi iyi hisetmiyorum .ikinci testi başka bir yerde yaptırdım.sonuç 34.doktoru arayıp eşim söylemiş.bu arada ben bu sonucu okuldayken ögrendim.düşünün ögrencileriniz karşınızda onlara bir şey hissettirmemek ve ögretmen arkadaşlara farkettirmemek için mücadele veriyorum.sanki böyle bie sonuç yok gibi.doktor ilaçları kessin demiş büyük ihtimal tutunamamıştır demiş.en azından hamile kalabildigini anlamış olduk demiş.tam telefon kapanmak üzereyken.aynı merkezdemi yaptınız testi diye sormuş hayır cevabını alınca o zaman ilaçlara devam etsin demiş aynı merkezde cuma günü tekrar test yapmamızı istemiş.ne degişecekse ben de bunu anlamadım merkezden merkeze degişirmi?biz artık herşey bitmiş olarak kabullaniyoruz.ama ben henüz kendimi toparlayamıyorum.bu sefer eksik neydi.pgt işe yaramadı
arkadaşlar gerçekten psikolojik olarak kendimi iyi hisetmiyorum .ikinci testi başka bir yerde yaptırdım.sonuç 34.doktoru arayıp eşim söylemiş.bu arada ben bu sonucu okuldayken ögrendim.düşünün ögrencileriniz karşınızda onlara bir şey hissettirmemek ve ögretmen arkadaşlara farkettirmemek için mücadele veriyorum.sanki böyle bie sonuç yok gibi.doktor ilaçları kessin demiş büyük ihtimal tutunamamıştır demiş.en azından hamile kalabildigini anlamış olduk demiş.tam telefon kapanmak üzereyken.aynı merkezdemi yaptınız testi diye sormuş hayır cevabını alınca o zaman ilaçlara devam etsin demiş aynı merkezde cuma günü tekrar test yapmamızı istemiş.ne degişecekse ben de bunu anlamadım merkezden merkeze degişirmi?biz artık herşey bitmiş olarak kabullaniyoruz.ama ben henüz kendimi toparlayamıyorum.bu sefer eksik neydi.pgt işe yaramadı
araycım sıkma canını allahtan hayırlısını dile .ne söylesek boş biliyorum. üzme kendini yarın mutlu haber alırız inşalah .arkadaşlar gerçekten psikolojik olarak kendimi iyi hisetmiyorum .ikinci testi başka bir yerde yaptırdım.sonuç 34.doktoru arayıp eşim söylemiş.bu arada ben bu sonucu okuldayken ögrendim.düşünün ögrencileriniz karşınızda onlara bir şey hissettirmemek ve ögretmen arkadaşlara farkettirmemek için mücadele veriyorum.sanki böyle bie sonuç yok gibi.doktor ilaçları kessin demiş büyük ihtimal tutunamamıştır demiş.en azından hamile kalabildigini anlamış olduk demiş.tam telefon kapanmak üzereyken.aynı merkezdemi yaptınız testi diye sormuş hayır cevabını alınca o zaman ilaçlara devam etsin demiş aynı merkezde cuma günü tekrar test yapmamızı istemiş.ne degişecekse ben de bunu anlamadım merkezden merkeze degişirmi?biz artık herşey bitmiş olarak kabullaniyoruz.ama ben henüz kendimi toparlayamıyorum.bu sefer eksik neydi.pgt işe yaramadı
defnecim sagol referans aralıkları her merkezde neden farklı oluyor ki.elimde şu an sonuç kagıdı var.bak ben yazayım referans aralıklarını ve sonucu gebe olmayan kadınlarda 0 -7 mıu/ml
3.hafta 5.8-71.2
4.hafta 9.5-750 bunun gibi devam ediyor. hormon olarak beta hcg(koriyonik -gonadotropin)
sonuç kısmına da 34.47 yazıyor yani bu benim degerim oluyor.
yani ben hiç bir şey anlamış degilim.yani ben şimdi 3.hafta aralıgına mı giriyorum.
Defnecim dedigini yapsak bile bu bize ne kazandiracakki. Maalesef bu herkese uygulanan bir yontem ama bazilarinda gebelik olusuyor bazilarinda olusmuyor. Tip henuz bunu cozmus degil. Hem ilaclarin dozunu biz ayarlayamayiz ki sonucta sectigimiz merkezin kurallarina tedavi prosedurlerine uymak zorundayiz. Mesela ben ilkini ABD de 2. turkiyede yaptirdim ve protokol cok farkliydi. ikisin de de gebelik olustu ama birini 7 digerini 8. hafta da kaybettim.
Ben artik bu islrin biraz da kismet olduguna inaniyorum. yani ayni tedavi A kisisinde sonuc verirken B kisisinde vermiyor. Biz yine de umutlu ve pozitif olalim ama bu isede cok kafayi takmayalim. Benim yarin burdaki doktorla randevum var. Bekleme asamasinda ne yapabilirim, yumurta kalitemi nasil artirabilirim diye sorularim olacak. Senin su DHEA nu da sorucam bakali ne diyecek.
Guleceksin ama incir kurune de dun basladim. onceki ay da sogan kuru yapmistim. Dusun artik kafayi nasil yemisimki doktor olarak bunlardan medet umuyorum :))
defnecim sagol referans aralıkları her merkezde neden farklı oluyor ki.elimde şu an sonuç kagıdı var.bak ben yazayım referans aralıklarını ve sonucu gebe olmayan kadınlarda 0 -7 mıu/ml
3.hafta 5.8-71.2
4.hafta 9.5-750 bunun gibi devam ediyor. hormon olarak beta hcg(koriyonik -gonadotropin)
sonuç kısmına da 34.47 yazıyor yani bu benim degerim oluyor.
yani ben hiç bir şey anlamış degilim.yani ben şimdi 3.hafta aralıgına mı giriyorum.