a kizlar bakin neyi kesfettim yada kendimce bize bir pay cikardim hani az yumurtasi olan biz citirlara:)opudan sonra benden once cikan bayan okadar aci cekiyorduki cok yumurtasi vardi anlasilan gercektende opu dan sonra ogece falan aci oluyor ee kolaymi resmen yara gibi oluyordur ve bence cok yumurta alininca daha cok aciyordur ve bizim gibi az yumurta alindiginda rahim daha az zorlanmis ve daha saglikli oluyordur diye dusunuyorum?yani bu kendimi teselli etmek icin buldugum bir yol tabiki yoksa cok yumurtamiz olmasi herzaman coook umut demek ama ne yapalim:)
canim herturlu arastirmayi yaptinmi?kromozom sonucun iyi cikmis gozunaydin tromboz paneli yaptirmismiydin?hamile kalmadan once rahim filmi cekilmismiydi?Monetacim iyiyim artik. Ah edip vah etmenin kimseye faydasi yok. Ben simdi baska seylerle ugrasmaya calisiyorum. 13 subata doktorumdan randevu aldik. Gidip gorusucez, bakalim bu bekleme doneminde bize ne onerecek. Bir daha deneyebilirsem daha umutlu ve daha pozitif olmaya calisicam.
Senin tedavin de umarim basarili olur.
katiliyorum histr oldugumda anestezi yuzunden mide bulantisindan bir gun kendimde degil gibiydim..ama opu da lokal anestz yapildi cokda rahattimKizlar benim hic acim olmamisti. Hatt ikincisinde opudan 2 saat sonra bir davete katilmis ve ayakta kalmistim, cok iyiydim. 4 yumurta toplanmisti. Ama ilkinde hem biraz agrim olmus hem de cok kusmustum onda da 5 tane toplanmisti. Bence yumurta sayisi etkili biz kendimizi boyle avutalim ama asil gorev anestezistlerin. Iyi bir anestezistse hem agri hem de kusma az oluyor bence.
Araycim sakin uzulme. pgt yapilmasi cok iyi. En azindan bebeginin (insallah tutar) saglikli oldugunu bileceksin. Cok ve kotu embriyodansa bir atne sapasgalam embriyon olmasi cok daha iyi. Transferi gec yaptiklarina gore o embriyoblast asamasina gelmistir. O asamadakiler cok daha kolay tutunuyor. Olacak canim sen hic merak etme. Testin pozitif ciktigi gun de bu ise tamam bitmistir bu is gozuyle bak. Dedigim gibi en azindan saglikli oldugunu biliyoruz.Kromozom anomalisi olmayacagi kesin. Icini rahat tut guven bana.
aaaa canım hiç öyle şey olurmu? aranıza alırmısınız falan,,,,,hoşgeldin:teselli:,,,,,aşılamaya nazaran tüp ün başarısı daha yüksek tabiki,,,nerde yaptıracaksın? ssk bizleri karşılamıyor biliyorsun (yaştan dolayı),,,,,evet maliyetleri yüksek oluyor ,,,ama ne yapalım borç harç girilecek (kaçınılmaz),,,,daha evvel nereye gitmiştin???sevgiler
Hosgeldin sevi.Tüp bebek Monetamın da dedigi gibi basarı düzeyi asılamaya göre kat kat yüksek bir tedavi.Umarım bebeklerine kavusursun bu kez.Acı yok,agrı sızı yokkk.Tekrar hosgeldin aramızaa.a.s
a kizlar bakin neyi kesfettim yada kendimce bize bir pay cikardim hani az yumurtasi olan biz citirlara:)opudan sonra benden once cikan bayan okadar aci cekiyorduki cok yumurtasi vardi anlasilan gercektende opu dan sonra ogece falan aci oluyor ee kolaymi resmen yara gibi oluyordur ve bence cok yumurta alininca daha cok aciyordur ve bizim gibi az yumurta alindiginda rahim daha az zorlanmis ve daha saglikli oluyordur diye dusunuyorum?yani bu kendimi teselli etmek icin buldugum bir yol tabiki yoksa cok yumurtamiz olmasi herzaman coook umut demek ama ne yapalim:)[/QUDefnecim agrı esigiyle alakalı da olabilir.28 yumurta toplandı benden ve hastaneden cıkıp alısveris merkezine gittim,dvd sectim,bir saat ayakta kaldım,üstüne iskender yedim boool tereyaglı.
Ayrıca bu isin cok yumurtayla alakasının olmadıgı sitemizde kanıtlandı.Söylemeye calıstıgım az cok,var yok,bunlar hikaye.Gercekten sizin bebekler zamanlarını bekliyor.:ecrin_bebek:Monetamız ne der,simdi simdi kaydirigubbakcemile5
sağol canı ya hoşbulduk allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah bugün hepimiz için dua ettim bizlerede bebk sevgisini tattırsın allahım diye öpüyorum seni:1hug:
Monetacim iyiyim artik. Ah edip vah etmenin kimseye faydasi yok. Ben simdi baska seylerle ugrasmaya calisiyorum. 13 subata doktorumdan randevu aldik. Gidip gorusucez, bakalim bu bekleme doneminde bize ne onerecek. Bir daha deneyebilirsem daha umutlu ve daha pozitif olmaya calisicam.
Senin tedavin de umarim basarili olur.
daha önce dokuz eylül üniversite hastanesinde yaptırdık aşılamayı ama tutmadı şimdi özelde yaptıracağız ama maddi imkanımız yok şu anda bi yerden para bekliyoruz gelirse yaptıracağız inşallah çok sevindim beni aranıza aldığınıza sizleri çok öpüyorum canım sen tüp bebek denedinmi denesdiysen kaç kez zormu korkuyorum çok zor olduğunu söylüyorlar canım sevgiler a.s.
canım daha evvel 1 kez tüp bebek denememiz oldu ve tam bir ticarethane ve dengesiz bir doktorun eline düştüm ( hayatta yenilen kazıkların tamamına tecrübe denir ),,,,hem vücudumu hem psikolojimi bozdu,,,zor kendime geldim ama şimdi bomba gibi hazırlandım,,,eylül ayından beri devamlı araştırma içindeyim,,,hatta burda(ank)3 yere karar vermiştim ama gördüğüm ve yaşadığım şeyler son anda vazgeçmeme sebep oldu,,,,şimdi ise şubat 10-13 bekliyorum geçen hafta istanbula geldim görüşme ve muayene için UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ**ENVER KURT'a,,,,içim çok rahat,,,uzun araştırmalarıma değdi diyorum,,,,,,,
sevi cim,,,aşılama bence zaman kaybı diyorum,,,tüp te şansın daha fazla,,,hiç korkma canın yanmayacak,,,kötü tarafı dünya kadar ilaç kullanıyorsun ama değer be ,,,heleki birde kucağımıza aldığımız zaman ,,,,,,,yumurta toplama ( opu )biraz meşakkatli ondada zaten anestezi alıyorsun,,,diğer işlemler jinekolojik muayene gibi hiç bir farkı yok ,,,
bu işin anahtar kelimeleri DOĞRU MERKEZ ----İŞİNİ SEVEN ÖNEMSEYEN DOKTOR,,,,,,bu ikisinde doğru seçimi yaptıktan sonra sana düşen stres ten uzak durmak,,,bu kadar arkadaşım ,,,,,,hiç korkma araştırmalar yap kesinlikle güven duyacağın
yerde karar kıl,,,,,sevgiler:teselli: