38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

slm...dünyadaki herşey mucize değil mi_ yaşamın kendisi de mucize...:) 37 yaşındayım...bende 4 kez aşılama denedim...2 kez de tüp bebek..sonuç hep hüsrandı....(hele 2.tüp bebek denememde idrarım sıkışık çok bekledim....Allahım resmen ızdırap çekmiştim....işlemden sonra o kadar sıkışık idrarla nefes bile alamıyordum...hemşireden rica etmiştim.sonra taksın diye...hayatımda ilk defa sonda taktırmıştım.)Biz de çok yıprandık......bu moral bozukluğuyla 2 yıla yakın ara verdim....
şimdi tekrar başladım.....biraz daha dinginim şimdi.....Eğer Yaradanım bana bir çocuk nasip etmişse o beni mutlaka bulacaktır diye düşünüyorum....Herşeyin bir sebebi var....Allah dağına göre kar veriyor unutma.....
biraz kendini topla ve pozitif düşünmeyi sakın bırakma.......
sevgilerimle

öncelikle aramıza hoşgeldin,,,,,kadın 40 dan sonra yenilenir,,,,,,,tedavini nerelerde yaptırdın?hadi birde pek incelemiyorlar ikinciye girmeden neden ince eleyip sık dokumadılar??doktorunda hayırlısı kardeşim!....düşüğün sebebi neydi?genelde burda okuduklarımdan/kromozom bozukluğundan-kanda pıhtılaşma sorunundan-kadının rahminde oluşan sorunlardan-oluşuyor yani bunlar sadece birkaçı hayatım,,,,,,,eşinde mi sorun sendemi?....tahmin edebiliyorum çok üzgünsündür daha yeni,,,,,,AMA YILMAK YOK,,,tabi bunun birde maddi yönü var,,,,,zor arkadaşım zor,,,hepimiz aynı gemideyiz,hani para verip karşılığını alsan sorun yok para kazanılır

Selam siryus.Hiiic moralin bozulmasın,ablam 41 yasında catır catır dogurdu,olacaksa normal yolla bile olur.Denemeye ve ümit etmeye devam.Sevgiler.

lütfen bu kadar umutsuzluğa kapılma....bu işlerde olumlu düşünme pozitif enerji çok önemli....Türkiye de bir sürü birbirinden iyi tüp bebek merkezleri var...ama hepsi de sadece vesile olacaklar...iş bizlerde bitiyor......UMUTSUZLUĞA KAPILMAK YOK.....MORALİNİ YÜKSEK TUTACAKSIN....bol bol dua edeceksin.....
ben şubatta 3.yü deniyorum.....inanıyorum bu sefer bebişlerimi hayırlısıyla kucağıma alacağım....(her seferinde ağzımdan bebişler diye çıkıyor:):1hug:

Kialar sagolun valla cok iyisiniz cok pozitifsiniz. Kotu tecrubelerimden dolayi annem, kardesim herkes artik deneme bos ver bebegi diyorlardi. Ye ic , dunyayi gez bosver diyorlardi. Ama sizin umutlariniz beni de umutlandirdi. Esimle karar aldik birkez daha deneyecegiz, mart gibi doktorla gorusuruz herhalde. Bir de su karyotip analiz sonucu ciksin da bakalim neden kaybetmisim bebegimi onun sonucunda neleri arastirmamiz gerektigine karar veririz.
Allah hepimize yardimci olsun, yuzumuzu guldursun, anneligi bize de nasip etsin.
Moneta sana ve pozitifligine bayiliyorum, hep boyle kal lutfen.

DİLAREEEEMMMM,,,,beni bugün hem çok şaşırttın hemde çok mutlu ettin,inan hiç beklemiyordum,,,,sana çok teşekkür ediyorum,,,,,,,kızzzzz moneta demeyi öğren :roflol::roflol:,,,,,hıh sanki ben çok düzgün konuştum:1shok:aynen ben ŞOK

canıımm sende ol,,daha çocuk yetiştireceksin,,sağlam psikolojin olması lazım aşkım,,kredini şimdi tüketme,,,,,bizim veletler biraz nazlı gelcekler ne yapalım,,,,herkese de kulaklarını tıka,,,bundan sonraki denemeni kimseye söyleme tamammı?GİZLİ TUT,,,,canavar gibi araştırmalara başla ,,,,ama ben diyorumki bu sefer senin KESİN OLUCAK:1hug::1hug:

Kız ben sana Moni didim.Kısalttım yaniiii.Gaaafil avladım seni di mi?Sürprizlerim sürecekkk.sırnaşık şey

Kız ben sana Moni didim.Kısalttım yaniiii.Gaaafil avladım seni di mi?Sürprizlerim sürecekkk.sırnaşık şey

hemide ne gafil????????komşumla kahve içiyorduk,,,,,,:bbo:,,,inan çok sevindim canım yaa bence dostluklar hep böyle olmalı,,,ama malesef,,,,,amannnn boşverelim kötü şeyleri,,,,,,güzel olaylar durumlar varken bak maşallah senin cadı bir kızın var ,,,,darısı hepimize,,,,oy oy annesi ne güzel kokuyodur oooo,,,,,moni içinde kokla söyle teyzesinin bebişleride gelsin(burdaki herkesin)sadece kendim için değil İNAN burdaki herkes için istiyorum,,,,,,,,,,,,süpriz demişsin bacım yaaaaa ne deyim sana,,,,,kafamçokkarıştıneyi nereye yazdığına dikkat et de başka birşey istemem:roflol:

kızlarrrr ilk transferimde doktora yalvarmıştım '' nooolluurrrr az yapim diye''yoksa adım şimdi S.......Lİ MONETA ydı :roflol:

Kizlar az once arayip karyotip analiz sonucunu verdiler. Bebegimde hic bir kromozomal anomali yokmus. Yani hersey normalmis. 46 XX mis. Yani normal bir kiz cocugu olacakti eger kaybetmeseydim. Once uzuldum normal olup oldugu icin, anomalisi olsaydi keske dedim. Sonra mantikli dusununce sevindim demekki anomalisi yokmus yani bir dahaki de normal olup devam edebilir diye.
Sizinle paylasma istedim, kalin saglicakla

Kahve dedin bitirdin beni.İnsallah sen de kahve icemez duruma gelirsin bir an önceee.Önce kahve kokusundan tiksindigin bi dokuz ay,sonra da emzirirken en az bi altı ay...Simdi simdi kafeinsiz iciyorum günde bi dene.:içelim:Valla daha coook yanlıs yaparım ben,ne nerde bi kesfedeyim sonra sana cvp veriyim di mi????kafamçokkarıştı

senlede içeriz arkadaşım,,,,,,,bakalım bizler nelerden tiksineceğiz?CADIARZU,,olsunda düşünürüz be dilarem,,,senin zilloş uyudu herhalde,,,,,dişlerini bana saklasın:çok üzgünüm::çok üzgünüm:,,,ne yapalım DİŞLİK olmak kolay değil,,,,,,bende zamanım gelsin kafeinsizlere dönerim şimdi kötü bir kızım ,,,,,,

Seni bi de burdan öpüp uyumaya gideyim monetam.Kız bugün cok debelendi.Emeklemeye calısıp,epey bi istahla muhallebi ,üstüne de cilaaa anne sütü,simdi sabaha kadar horuldarrr.. Hadi bakem iyi geceler,yarın görüsürüzzz:1closedeyes:

e ne güzel bak iyi haber ,,,,,,,,bence doğru doktorun elinde değildin,,,,çok sevindim,dediğim gibi bundan sonraki denemede kesin bu iş canım ,,,,moralimiz nasıl ????süperrr,,yola devammı????devammmm,,,,,,istiyormuyuz??eveetttt,,hadi bakalım kız kendini hazırla

iyi uykular kızlar moralleri süper tutalım,,,,benim dadi saatim geldi:1closedeyes:

merhabalar arkadaşlar
yeni gelen çıtırlar ,,aramıza hoşgeldiniz,,tedavide olanlar inş.hayırlsı ile sonuç alınır ve bu son olur
gün sayanlar heyecanla haberlerinizi bekliyorum

sakın moralinizi bozmayın,,bakın ben size umut olayım ,,az yumurtayla hamileyim Allaha şükür

moneta canım hadi hayırlısı dr.güven bence emin yerdesin ben çok memnunum

ŞİMDİİİİ,,,,öpüyorum hepinizi

canım ben sana yazarken elektrikler kesildi,,,:çok üzgünüm:ne güzelde döktürüyodum,,,

canım ben sana yazarken elektrikler kesildi,,,:çok üzgünüm:ne güzelde döktürüyodum,,,

Senin elektrikler kesilmiş,benim iflahım kesildi bugün:roflol:Ay kızlar Allah hepinize bebekten dolayı vakit darlıgı versin insallahhhh.Ama bazen ne mücadele verdiginizi unutup yorgunluktan ve stresten sacınızı basınızı yoluyosunuz.laelaelaelaelae.Moneta sana kırk kere diycem,Allah üc ere vakit darlıgı yaratsın sana.AAAAAminnnnnn

a.s.sağolasın canımmm,,,hıhh sen öyle beddua et dur bana afferin kız,,,,
ben büyüyünce :1shok:kafamçokkarıştılaelaelaelaelae3 üz annesi ollcaammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…