a.s.sağolasın canımmm,,,hıhh sen öyle beddua et dur bana afferin kız,,,,
ben büyüyünce :1shok:kafamçokkarıştılaelaelaelaelae3 üz annesi ollcaammmm
Kız Moniiii gecelerin kadınını bekleee.Dokuzbucuktan sonra gelicemmm.
İstanbula geldiginde bi sürpriz yapıp belki kahve falına bakarım.Eminim sen de fal bakıyorsundur.Ööööle bi intiba bıraktın üzerimde.
allah iyiliğini versin senin :roflol:,,,ne olurrr şimdi de bana ''hocam ben bu sefer doğuracakmıyım??doğuracaksam kaç dene doğuracağım?,,naniknanik,,,,,ayyy aşkolsun istanbula geldiğimde yanıma BELKİ mi geleceksin??:çok üzgünüm:
Belki falına bakıcam,yaniii günümdeysem.Mutlaka gelicem.Hatta elini tutcem yımırtalarına bakarlarkendelikafadulden
KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE,,,,hiçbiriniz yoksunuz,,yazmaya ve paylaşıma devam edin sayfamız gerilemesin,,,,,,,,,
defne cim sıkma kendini bilmezmiyiz o duyguları burdaki herkes biliyor,,,ama sakin olmak zorundasın,,,,allahım inş olsun senin için kalben dua ediyorum,,canım,,,kitap oku,film seyret,müzik dinle kafanı yorma ,,,,,,yıkılmak,,,bezginlik ,,,yokKIZLAR MERHABA:))nete girmemeye calistim malum havada ucan sinyaller yuzunden zararli dediler eh kim ne derse onu yapiyoruz sanki ben nete girmesem vucudumuzun icinden disindan dolanan gorunmeyen sinyaller olmayacakherneyse transfer oldu cok sukur sorunsuz iki embriyo transfer edildi zaten okadardi:)ama o ilk zamanlardaki inancim umudum korkuya donmeye basladi..gercekten bukadar izdiraptan sonra ozellikle evde yattiktan ve bukadar bekleyisten sonra sonucun kotu olmasi cok yikici olacaktir..formumuza yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz demek istiyorum..kizlar umarim 2009 da hepimiz anne oluruz..sizleri cok opuyorum..dualarinizi eksik etmeyin nolur:))
benide aranıza alırmısınız?benimde yaşım mayısta 40 olacak benimde sorunum adet düzensizliği ve hormon yüksekliği aşılama yaptırdık ama tutmadı dr şimdi tüp bebek deneyelim diyor onda şans daha yüksekmiş siz yaptırdınızmı tüp bebek nasıl oluyor ağrılımı?raporlamı yaptırdınız özelmi özelde çok para istiyorlar ama yaptıramıyoruz yaş sınırı varmış şans işte bugün çok dua ettim allah bebek isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun diye inşallah kabul olmuştur a.s.a.s.
benide aranıza alırmısınız?benimde yaşım mayısta 40 olacak benimde sorunum adet düzensizliği ve hormon yüksekliği aşılama yaptırdık ama tutmadı dr şimdi tüp bebek deneyelim diyor onda şans daha yüksekmiş siz yaptırdınızmı tüp bebek nasıl oluyor ağrılımı?raporlamı yaptırdınız özelmi özelde çok para istiyorlar ama yaptıramıyoruz yaş sınırı varmış şans işte bugün çok dua ettim allah bebek isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun diye inşallah kabul olmuştur a.s.a.s.
canimmm sagolasin bak yine dayanamadim girdim size:)babam gormesin internete girdigimi..biliyorsunuz son ana kadar annemlere soylemedim ama dusundum tasindim evde tek basima gunlerce kalamam zaten annemde anlar hadi anneme geldim ama simdi omuzlarimda onlarin umutlarida var sanki yani isim dahada zor gibidefne cim sıkma kendini bilmezmiyiz o duyguları burdaki herkes biliyor,,,ama sakin olmak zorundasın,,,,allahım inş olsun senin için kalben dua ediyorum,,canım,,,kitap oku,film seyret,müzik dinle kafanı yorma ,,,,,,yıkılmak,,,bezginlik ,,,yok
kendine dikkateta.s.
canimmm sagolasin bak yine dayanamadim girdim size:)babam gormesin internete girdigimi..biliyorsunuz son ana kadar annemlere soylemedim ama dusundum tasindim evde tek basima gunlerce kalamam zaten annemde anlar hadi anneme geldim ama simdi omuzlarimda onlarin umutlarida var sanki yani isim dahada zor gibimonetacim sende tedaviye basliyormussun hayirlisi olsun canim annem yemege cagiriyor kizlar yine gelicem:)evin kucuk kizi gibiyim 40 yasindaki:))
merhabalar ben geldim.giderken aklıma gelen başıma geldi bir embriyo kalmış deseler diye korktum aynen öyle olmuş 13 embriyodan kala kala kala bir tane kalmış.onu transfer ettiler.bu pgt olayına aklım takıldı daha yapmadan hiç kalmayabilirde diyordu embriyologlar.embriyosu az olan yaşı ileri olanları transfer ediyorlar ama yaşın ileri yumurtan çoksa pgt.sonuç bir tane.çok sıkıldım çooooooooooooooooook.başlangıç 18 yumurta sonuç bir.inşallah tutar .yoksa tırlatacam bu sefer.
Defnecim iyi sanslar dualarim seninle. Bilgisayardan cok radyasyon yayilmaz merak etme bir sey olmaz. Ben hep laptop kucagimda oturuyordum. Ne yapalim zaten hareket az ve disari cok cikmiyoruz diye nete de girmezsek kafayi yeriz:))
Sana dua edicem, insallah testin sonucu pozitif cikar.
Ay defne ve aray sizden cok ben heyecanlandim simdi.
:)))canim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim...bu aksam bir ara gercekten hamileymis gibi hissettim..hayal kurdum..gercekten tarih yaklastikca heyecan artiyor haftaya cumartesi test tarihi verdiler..gecensene bugunlerde kurtaj olmus annemde yatiyordum bir sene sonra hic aklimdan gecmeyen bir sebeple yatiyorum insallah sonu guzel olur:)ne komik degilmi o gunlerde doktorum bebegin olmesinin sebeplerini arastirirken nasilsa hamile kalamama sorununuz yok demisti daha evlendigim ay hamile kalmistim ya aslinda gulme geliyor o gun neredeyken tup bebege uzandi yolum anneannem ben gec evlenecegim diye surekli tup bebek yaparsin diyordu :CüvCüv:sanki cok soyledi gercek oldu:))araycim seninde hayirli olsun canim..sen ne zaman test yapacaksin?Defnecim iyi sanslar dualarim seninle. Bilgisayardan cok radyasyon yayilmaz merak etme bir sey olmaz. Ben hep laptop kucagimda oturuyordum. Ne yapalim zaten hareket az ve disari cok cikmiyoruz diye nete de girmezsek kafayi yeriz:))
Sana dua edicem, insallah testin sonucu pozitif cikar.
Ay defne ve aray sizden cok ben heyecanlandim simdi.