38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kız vallaaa seviyorum seni:asigim:.Ne kadar iyimser ne kadar pozitifsin.Nasıl herkese yetiyorsun.Artık inanmaya basladım,sen üc degil otuzüc cocuga birden bakabilirsin:roflol:

bende seni seviyorum canım,,,,,,,,,hepinize yeter MONETA ,,,,,yeterki kalpler güzel ossunnn bacım,,,,,,e senle ben aynı burca sahibiz hayatım artıdır bu :dilcikar:

dilarem,,,hiperaktif olduğumu söylemişmiydim sana,,,,,kız sizin bebişlere bile bakarım ben,,,,ist geldiğimde görceksin bak senin zilloşla senden çok ben ilgilenirim,,,sende keyf tabii,,,,moni teyzesi kurban olsun onaaa ,,,,,,,,bayılıyorum onun yüzüstü resmine zilli birde firikik vermiş göğüsten oy oyyy ısırırım ben onusırnaşık şey

defnecigim inşallah seninde tutar.benim test tarihim 9 şubat.bende şimdiden 12.gün sendromu başladı.sen de belirti var mı.
CANIM HAYIRLISI OLSUN:))bak royinamin dedigine katiliyorum seninki tuttumu tam tutacak :)herseyi onceden arastirilmis insallah sonuda iyi olur:)canim ben en bastan beri hep rahatsiz hissettim kendimi ama sanirim pro dan dolayi yani gerginlik kasiklarimda agri gibi bir his bugun sanki daha hafifiim..ama transferden bu yana muthis korkmaya basladim sonuctan dolayi:KK43:(boyle olacagimi hic sanmiyordum yani 3 tane denemeyi kabullenmistim ama simdi korkuyorum isi gucu terkettim annemlerdeyim (galiba onlar buolaya karisinca ben daha fena oldum onlar umitle cevremde cirpiniyorya sanki daha bir sorumlulugum artti garip bir duygu)ben test gununden once mutlaka idrar testi yapacagim zaten o negatifse kan testi yaptirmayacagim..okonuda fobim var gecen sene yazin tam 50 kere kan verdim bhcg icin:KK43:

Defnecim rahim filmim normal cikmisti. 2. denemede fragmin (kan sulandirici) ve aspirin de kullandim. 13 subatta gidicez bakalim doktorum ne onerecek.Ama trombofili panelime baktirmak istiyorum. Eger gercekten kanim cok pihtilasiyorsa daha fazla doz da fragmin almam lazim.
Kromozom anomalisi olmamasi ben sevindirdi.
Insallah bir dahaki denememde olacak.
roniyacim bak seninle ayni seyi yasadim hemde iki kere..ilkinde kromozom testi yaptirdim normal cikti tromboz paneli yapildi mthfr heterozigot cikti ama doktorlarin birkismi bundan dedi bir kismi aslakabul etmedi tuhaf bir ikilemdi yani:KK43:(hala daha hamilekalirsam kullanacakmiyim belli degil...sonra ilk tup bebek denemesiicin basvurduugmda rahim filmiistendi ve septum cikti histeroskobi oldum ..ama yinede bebeklerin olumunu buna kesin baglamadi ilk doktorum ama simdiki tupbebek doktorum eger yasla ilgiliolsaydi kromozom anomaligi yasardiniz dedi bunun sebebi rahimdeki septum dedi..tuhaf ama icim rahatladi...ama ben 1 yildir cok arastirdim spermlerdeki morfoloji dusuklugu bile kalbi durarak bebek kaybina sebep oluyormus..yani canim doktorlarda bunu net soyleyemiyor..hersey olabilir sebep..

daha önce dokuz eylül üniversite hastanesinde yaptırdık aşılamayı ama tutmadı şimdi özelde yaptıracağız ama maddi imkanımız yok şu anda bi yerden para bekliyoruz gelirse yaptıracağız inşallah çok sevindim beni aranıza aldığınıza sizleri çok öpüyorum canım sen tüp bebek denedinmi denesdiysen kaç kez zormu korkuyorum çok zor olduğunu söylüyorlar canım sevgiler a.s.
aramiza hosgeldin:)canim benim nacizane fikrim eger maddi gucunuz kisitliysa hic bunu asilama da harcamayin..asilamada en az 2 falan tutuyor ve ben asilamada cok fazla umit gormuyorum..direk tupe git bence..hem ymrtan fazla olursa dondurulur ..bol sans dilerim:)

Aray sagol canim. Sogan kurune basladim. Bu gun 10. gunum. Sende ise yaramasina sevindim. Esim dalga gecip duruyor hergun ben icince. Doktor halinle nasil bunlara inaniyosun diye. Bitince incir kurune baslayacagim. En azindan placebo etkisi yapar, psikolojik olarak rahatlatir beni.
Glucophage dedigin gibi antidiabetik. Sen de diyabet mi vardi. Bu konuda hic bilgim yok yani yumurta kalitesini artirdigini hic duymamistim.
Bu arada folik asit zaten aliyordum biraz dozunu artirdim bir de selenyuma basladim.
sogan kurunu bende yaptim ama 10 gunden fazlayapma..sokturucu etkisi var temizleyici ayni zamanda..incir kurunude yaptim sonrasinda ama gunde 2 degil bir kez yapabildim calistigimicin ama roniyacim ben hic faydasini goremedim..bir surede d vit aldim d vit olcturmenizi tavsiye ederim d vit dusuklugunun bebegin tutunmasinda rolu oldugunu kanitlayan pekcok yerli yabanci kaynak okudum..

canlarım ben sizlere bir şey soracam.endimetrium kalınlıgı ile ben de böyle bir risk vardı.doktorlar endimetrium ince buldular ve transfer gününe kadar ilaçlar kulandım en son 7. küsür oldu.doktorlar tek risk endimetrium ince olması eger belli bir kalınlıga gelmesse zaten embriyo tutunamıyormuş.en ideali kaç bilemiyorum.sizin bu konuda bilgilerinizi almak istiyorum.ve sonuç alana kadar da bu ilaçlara devam etmem gerekiyor.

canlarım ben sizlere bir şey soracam.endimetrium kalınlıgı ile ben de böyle bir risk vardı.doktorlar endimetrium ince buldular ve transfer gününe kadar ilaçlar kulandım en son 7. küsür oldu.doktorlar tek risk endimetrium ince olması eger belli bir kalınlıga gelmesse zaten embriyo tutunamıyormuş.en ideali kaç bilemiyorum.sizin bu konuda bilgilerinizi almak istiyorum.ve sonuç alana kadar da bu ilaçlara devam etmem gerekiyor.

Bildigim kadarıyla 7 ve yukarısı ideal.Yani simdiden ideal hale gelmis,ilaclarla daha da kalınlasır tahminim.Hadi hayırlısı,sevgiler..

dilarem,,,hiperaktif olduğumu söylemişmiydim sana,,,,,kız sizin bebişlere bile bakarım ben,,,,ist geldiğimde görceksin bak senin zilloşla senden çok ben ilgilenirim,,,sende keyf tabii,,,,moni teyzesi kurban olsun onaaa ,,,,,,,,bayılıyorum onun yüzüstü resmine zilli birde firikik vermiş göğüsten oy oyyy ısırırım ben onusırnaşık şey

Valla benim kız zor bacım,iki saniye eksik ettiginde ilgiyi cıglık atıp taciz ediyor.Yani anlayacagın hiperaktif bir bakıma ihtiyacı var.Albüme bak bir yüzüstü foto daha var.Moniye ısırmalıkyerimseniben

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza transverden sonra 9. gündeyim koyulduğu günüdemi sayıyoruz içimden sanki tutmamış hissi var çok korkuyorum acaba belirtileri ne herkezin allah dileyini versin

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza transverden sonra 9. gündeyim koyulduğu günüdemi sayıyoruz içimden sanki tutmamış hissi var çok korkuyorum acaba belirtileri ne herkezin allah dileyini versin

hoşgeldin aramıza arkadaşım.transfer yapıldığı günü sayma ondan sonraki günü birinci gün diye başlıyorsun saymaya.öyle biliyorum .benimde 9 şubat oldugu için bu şekilde oluyor.sen de biraz kendinden bahset kaçıncı deneme problemin neydi yaş kaç her gelen arkadaş bu sorularla karşılaşıyor.daha iyi tanımamız için birbirinmizi bu sorular sorulur genelde.belirtiler kişiden kişiye degişiyor.kafanı takma .benim ilk denememde söylenen tüm belirtiler tutuyordu ama sonuç negatifti .bu nedenle belli bir belirti arayıp kendini üzme.az zamanın kalmış sonuç yaklaşmışsın.inşallah tutar emekleriniz ve umutlarınız boşa çıkmaz.sevgiler

hoşgeldin aramıza arkadaşım.transfer yapıldığı günü sayma ondan sonraki günü birinci gün diye başlıyorsun saymaya.öyle biliyorum .benimde 9 şubat oldugu için bu şekilde oluyor.sen de biraz kendinden bahset kaçıncı deneme problemin neydi yaş kaç her gelen arkadaş bu sorularla karşılaşıyor.daha iyi tanımamız için birbirinmizi bu sorular sorulur genelde.belirtiler kişiden kişiye degişiyor.kafanı takma .benim ilk denememde söylenen tüm belirtiler tutuyordu ama sonuç negatifti .bu nedenle belli bir belirti arayıp kendini üzme.az zamanın kalmış sonuç yaklaşmışsın.inşallah tutar emekleriniz ve umutlarınız boşa çıkmaz.sevgiler

yaş 40 ben düşük ve dış gebelik geçirdim tüpüm alındı ilk denemem cuma 3tane koyuldu ozaman koyulduğu gün sayılmazsa bugün 8 gün oldu.günler geçmek bilmiyo meraktan .çatlıcam durup durup aglıyorum tutmadı diye sanki sonucu bilir gibi allah kimsenin emeyini boşa çıkarmasın

selam arkadaşlar......evet balancecım....inş herşey gönlünce olur.....dediğin gıbı rabbım emekleri boşa çıkarmasın......inş herkese hayırlı bebşler....nasıp ets..........rahat olmaya çalış zor ama stres etkılıyo pozıtıf duşun inş guzel haber yazarsın..........

yaş 40 ben düşük ve dış gebelik geçirdim tüpüm alındı ilk denemem cuma 3tane koyuldu ozaman koyulduğu gün sayılmazsa bugün 8 gün oldu.günler geçmek bilmiyo meraktan .çatlıcam durup durup aglıyorum tutmadı diye sanki sonucu bilir gibi allah kimsenin emeyini boşa çıkarmasın

hoşgeldin çıtırların arasına ,,,,,,canım kendini strese sokarak hiç iyi etmiyorsun az kalmış şurda ,,,,,,,,yüzüp kıyıya çıkıyorsun nerdeyse,,,,,,benim bildiğim kadarıyla konulduğu günde sayılıyor yani 9 dasın şafak 3 gün ,,tabi kolay değil beklemek zor,,birde daha evvelden negatif sonuçlarda olunca hepten zor,,,nasıl korkar insan,,,,ama ne olursa olsun kendini dik ve pozitif tutmak zorundasın bizim bebişlerimiz korkunca ağlayınca gelmez,,nazlılar ne yapalım,,,hayırlı uğurlu olsun inşallah,kalben temenni ediyorum,,,sevgilera.s.

selam arkadaşlar......evet balancecım....inş herşey gönlünce olur.....dediğin gıbı rabbım emekleri boşa çıkarmasın......inş herkese hayırlı bebşler....nasıp ets..........rahat olmaya çalış zor ama stres etkılıyo pozıtıf duşun inş guzel haber yazarsın..........

kız sen nerdesin bakiimmm:mymeka:,,,başka yerlerde geziyorsun hep ,,,,,,,canım burdakileri hep unuttunuz valla,,,,,:çok üzgünüm:

Valla benim kız zor bacım,iki saniye eksik ettiginde ilgiyi cıglık atıp taciz ediyor.Yani anlayacagın hiperaktif bir bakıma ihtiyacı var.Albüme bak bir yüzüstü foto daha var.Moniye ısırmalıkyerimseniben

oyyy onun cazgırlığını yerim ben,,,,,baktım ,,,,yorum bile yaptım zilliye,,,,moni kopartır onun heryerini ,,,firikik verdiği göğüslerini yerim ben,,,,ama sen kızı çok üzüyorsun herhalde kız kara kara düşünüyor bir resminde,,bak zilloşu üzme kırarım senin bir tarafını,,,:roflol:,,,,,,,moni bugün kudurdu tedaviye başlayınca gezemem diye atladım arabaya deli gibi dolaştım saatlerce bizim ünlü alışveriş merkezlerimizden (cepa )ya gittim,,,kız bu millet kriz diye boşuna ağlıyor KRİZ MIRİZ YOK bacım,,herkes para harcama derdinde valla,,,,,,,,,,,,,,,,yaaaa dilarem benim bugün yumiler çok ağrıyor bacım be,,,üffff üşüttümmü ne????:1hug:

teşekkür canım inşallah herkezin testti pozitif çıkar amin

hoşgeldin çıtırların arasına ,,,,,,canım kendini strese sokarak hiç iyi etmiyorsun az kalmış şurda ,,,,,,,,yüzüp kıyıya çıkıyorsun nerdeyse,,,,,,benim bildiğim kadarıyla konulduğu günde sayılıyor yani 9 dasın şafak 3 gün ,,tabi kolay değil beklemek zor,,birde daha evvelden negatif sonuçlarda olunca hepten zor,,,nasıl korkar insan,,,,ama ne olursa olsun kendini dik ve pozitif tutmak zorundasın bizim bebişlerimiz korkunca ağlayınca gelmez,,nazlılar ne yapalım,,,hayırlı uğurlu olsun inşallah,kalben temenni ediyorum,,,sevgilera.s.

teşekkür canım tesellin için ilk başlarda umutluydum sona yaklaşınca umut tükeniyo

teşekkür canım tesellin için ilk başlarda umutluydum sona yaklaşınca umut tükeniyo

doktorun sana trasferden sonra ayın kaçında test yapman gerektigini söylemediler mi.canım benim söylenen test tarihi transfer gününden sonraki günden başlayıp on ikinci gün test günü oluyor.birinci denememde de böyle sayılmıştı.kafan karıştıysa tüp bebek yaptırdıgın doktoru arayıp test tarihini ögren yoksa bir yanlışlık olursa degerlerin erken olursa düşükte çıkar sonra kendi kendini boşuna üzmüş olursun şimdiden hayırlı haberler.

oyyy onun cazgırlığını yerim ben,,,,,baktım ,,,,yorum bile yaptım zilliye,,,,moni kopartır onun heryerini ,,,firikik verdiği göğüslerini yerim ben,,,,ama sen kızı çok üzüyorsun herhalde kız kara kara düşünüyor bir resminde,,bak zilloşu üzme kırarım senin bir tarafını,,,:roflol:,,,,,,,moni bugün kudurdu tedaviye başlayınca gezemem diye atladım arabaya deli gibi dolaştım saatlerce bizim ünlü alışveriş merkezlerimizden (cepa )ya gittim,,,kız bu millet kriz diye boşuna ağlıyor KRİZ MIRİZ YOK bacım,,herkes para harcama derdinde valla,,,,,,,,,,,,,,,,yaaaa dilarem benim bugün yumiler çok ağrıyor bacım be,,,üffff üşüttümmü ne????:1hug:

Kız o yumurtalar cok oldugunda olur o agrılar Allah canını almasın.Desene döktürmüsün yine.:nazar:Tedavi asamasında gezmek problem olmaz,ama opu ve transfer sonrası yataga baglıycam seniii.kaydirigubbakcemile

X