38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar hepimiz aynı geminin yolcularıyız ,,,birbirimize güzel temenniler ve güzel enerji akıtalım,,,sizi hepinizi ayrı ayrı seviyorum,,,,,,HEPİNİZİ:teselli::1hug:kaydirigubbakcemile5

merhabalar....bende 37 yaşındayım....3.tüp bebek denemem olacak şubat ayı içerisinde.....inşallah bu sefet rabbim banada bir çocuk (sağlıklı,sıhhatli,eli ayağı düzgün) hayırlısıyla nasip eder.
tedavi öncesi mutlaka folik asit kullan ...ben folic plus kullanıyorum...günde 3 defa .Doktor tavsiye etti.bi de
elevit pronatal diye de bir vitamin ilacı kullanıyorum.bunu da doktor tavsiye etti.bu da multivitamin.günde 1 kez kullanıyorum.3.Denememi istanbul tüp bebek merkezinde yaptıracağım.doktorum Aret Kamar

Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.

merhabalar....bende 37 yaşındayım....3.tüp bebek denemem olacak şubat ayı içerisinde.....inşallah bu sefet rabbim banada bir çocuk (sağlıklı,sıhhatli,eli ayağı düzgün) hayırlısıyla nasip eder.
tedavi öncesi mutlaka folik asit kullan ...ben folic plus kullanıyorum...günde 3 defa .Doktor tavsiye etti.bi de
elevit pronatal diye de bir vitamin ilacı kullanıyorum.bunu da doktor tavsiye etti.bu da multivitamin.günde 1 kez kullanıyorum.3.Denememi istanbul tüp bebek merkezinde yaptıracağım.doktorum Aret Kamar

Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.

hoşgeldin ''38 lik gençkızlara'',,,,,,,hayırlısı olsun,başlamışsın şu dakikadan sonra geçmiş olumsuzlukları unutuyoruz UFUK önemli olan,,bebişkoların geleceğine ilk önce senin inanman gerekir,,,bizler ŞİMDİ ve BU SEFER BU İŞ TAMAM diyoruz,,,,sloganımız bu,,,
canım bizim bebişler sağlıklı olur zaten onlar özel bebekler,,,,onun için bunları tasa etme sen ve burdaki tedavi gören tüm arkadaşlar,,,,,,herşeyden önce İSTEK İNANÇ isteyeceksin ve olacağına da inancaksın ,,,,,,,:mymeka:ANLAŞTIKMI????:teselli:,,,,SEVGİLER

RONİYAMMM canım senden ne haber neler yapıyorsun?,,,,,,sende moral depoluyorsun bomba gibi tekrar tedavi ,,,,öyle fazla ara verme yok ,,,ama aklında olsun eşinide kendinide iyice gözden geçirttiriyorsun arkadaşım ,,,,,BOŞ DURMAK YOK:teselli:

Ben dinlenme doneminde ne yapabilirim diye dusunuyorum:))
Sogan kurune basladim, gelecek ay incir kurune basliyorum. Bu arada selenyum ve E vitamini de uremeye etkiliymis onlara da basladim bugun.
Mart ayinda doktorumla tekrar gorusucem bakalim ne zaman onerecek.
Ozel mesajini aldimbu arada.

Sogan kurune basladim, gelecek ay incir kurune basliyorum. Bu arada selenyum ve E vitamini de uremeye etkiliymis onlara da basladim bugun.

roniyam cım,,,,,bak bu siteden çok sevdiğim ve halen yazıştığım bir arkadaşım var kızcağız tedavisini soğan kürüyle sabote etti,allahtan birşey olmamış ama tedavisi doktoru tarafından 1 ay sonraya atıldı,,,,aman kızlar dikkat lütfen,,,,,ben geçmiş sayfalara tekrar dönüp tek tek bakmayım sen şu rahatsızlığını sıkılmazsan bir daha anlatırmısın?arkadaşım,,,sonucunu negatif olduğunu biliyorum sadece,,,,,,,doktorun sebebini söyledimi?neden şüpheleniyor?yaşın?(bizim gibi çılgın kızların yanındaysan 3 aşağı 5 yukarıdır),,,,,senin için yardımcı olmaya çalışalım,,araştırırım ben senin için birbirimize destek olucaz tabiki,,,,ama tek bir şartla GEÇMİŞ VE ŞUAN SENİ NE KADAR ÜZSEDE üzerine sünger çekip bir sonraki tedaviye canavar gibi donanımlı başlayacaksın,nedenleri araştırıcaksın NE - NEDEN - NİÇİN- NASIL- sorularına bakacaksın,,biliyorum hiç kolay değil belki sen bana şimdi kızıyorsundurda ama kızma mantıklı bakarsan haklı olduğumu göreceksin,,,,,GELECEK ÖNEMLİ:teselli:a.s.

canım benim üzülme tamammı?:teselli:,,herşey güzel olucak sende bende bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inat edicez(özel msj okuduğunu biliyorum)
HERGECENİN SABAHI VAR:Saruboceq:

yarın sana bir sürü araştırma yapıcam SÖZ

Moneta ilgin icin sagol. Ben 38 yasindayim. Yumurta rezervim az bazen de kist oluyor yumurtaliklarda. Sogan kuru icin iyi seyler okudum o yuzden deneyeyeim dedim hazir dinlenme doneminde. Arkadasin ne gibi bir problemle tedaviyi birakti yani sogan kurumu kotu yapti.
Benim bugun 8. gun ve bir problemim olmadi.
Haklisin pozitif olmak lazim ama maalesef kolay olunmayacagini sen de biliyorsundur. Yine de nasihatlarin icin sagol sana asla kizmiyorum ve hakli buluyorum.
Sevgiler

canlarım gidiyorum.transfer için.bakın bu saat olmuş uyuyamıyorum.sabah gidiyoruz.aklım aynı zamanda idrarını tutma olayına takıldı .ben idrara sıkışık duramıyorum .ne yapacığım şimdi.birinci denemede dayanamamıştım hepsini bırakmıştım.doktorlar baktı bir damla bile ultrasonda göremediler ve transferi öyle yaptılar.onunda etkisi olmuşmudur bilmiyorum.ahhhh bir atlatabilsem.fredinin kabuslarını yaşıyorum.acaba genetik tarama sonucu kaçtane kaldı bu da sürekli aklıma takılıyor.ya sadece bir tane kaldıysa.offffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffff.

Araycim iyi sanslar, dualarim seninle. Idrar olayina gelince ben ilkinde cok dolu mesane ile gittim transferden 10 dk sonra dayanamayip tuvalete gittim. Ama 2. de daha tedbirli davrandim cok doldurmadim mesanemi ve hic zorlanmadim doktorumda hemen gorup verdi embriyolari. Ben de transfer sonrasi hemen tuvalete gitmek zorunda kalmadim.
Hadi bakalim yarin haberlerini bekleyecegim. Umarim pgt sonrasi cok embriyon kalmistir. Hem biliyorsun onemli olan iyi olmasi. Iyi olsun varsin bir tane olsun.
Transfer sirasinda asla kendini kasma guzel seyler dusun
Sevgiler

Moneta ilgin icin sagol. Ben 38 yasindayim. Yumurta rezervim az bazen de kist oluyor yumurtaliklarda. Sogan kuru icin iyi seyler okudum o yuzden deneyeyeim dedim hazir dinlenme doneminde. Arkadasin ne gibi bir problemle tedaviyi birakti yani sogan kurumu kotu yapti.
Benim bugun 8. gun ve bir problemim olmadi.
Haklisin pozitif olmak lazim ama maalesef kolay olunmayacagini sen de biliyorsundur. Yine de nasihatlarin icin sagol sana asla kizmiyorum ve hakli buluyorum.
Sevgiler
soğan kürü alerji yapmış,,senin bayağı olmuş başlayalı o zaman devam et,,,,arısütü polen-civan perçemi-senin durumuna iyi gelecektir,,,,,önündeki tedaviye kilitlenmen ve vücudunu-psikolojini hazırlayabilmen için bu ruh durumundan biran evvel çıkman gerektiğini söyledim ben,,,,roniyam bunlar NASİHAT değildir yapman gereken şeyler,,,,,,burda hepimizin geçmiş negatif tecrübeleri var zaten,,,ama buna odaklanarak sadece yine negatif sonucu çekersin,,,,,UMUT-İSTEK-ve duygularında bu iki şeye uymalı,,umutun olduğu yerde çöküntü duygular barınmaz,,,,,,,canım sağlıcakla kal

canlarım gidiyorum.transfer için.bakın bu saat olmuş uyuyamıyorum.sabah gidiyoruz.aklım aynı zamanda idrarını tutma olayına takıldı .ben idrara sıkışık duramıyorum .ne yapacığım şimdi.birinci denemede dayanamamıştım hepsini bırakmıştım.doktorlar baktı bir damla bile ultrasonda göremediler ve transferi öyle yaptılar.onunda etkisi olmuşmudur bilmiyorum.ahhhh bir atlatabilsem.fredinin kabuslarını yaşıyorum.acaba genetik tarama sonucu kaçtane kaldı bu da sürekli aklıma takılıyor.ya sadece bir tane kaldıysa.offffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffff.

yüzdün sende kuyruğa geldin araycım,,,,,büyük ihtimal bu msj transferden sonra okuyabilceksin,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,rahat ol bak sende 12 gün sonra müjdeli haber verceksin,,,,,kendine iyi bak ,,yorulma,,,,vesvese yapmamaya çalış(zor ama),,,,kendine çok iyi bak araycım,,,,haberler bekliyoruz:1hug:

Monetammm,sana yegeninden kokulu öpücükle beraber bi kac foto var profilimde.Bak bi kızıma teyzesi,bütün gülücükleri sana gitsin kızımın.GÜNAYDIN BU ARADA 38LİK FISTIKLARRR...

kızlar günaydın 5. gün oldu tutundumu acaba benim sıpalar.ben geziyorum evde duramıyorum arkadaşlarıma gidip biraz kafa dağıtıyorum.ev işlerine hiç dokunmuyorum. biraz karın ağrısı var belim ağrıyor normalmi sizce.RONİYAM soğan kürünü bende yaptım tedaviden önceki ay adetim 4 gün önce geldi kürlemi ilgili blmiyorum .benim adetlarim dakikiktir . bana başka bir etkisi omadı.MONETA ne mutlu bir hatunsun sen öyle özendim sana vallahi. iyi dileklerin ve verdiğin moral için çok sağol:CüvCüv:

kızlar günaydın 5. gün oldu tutundumu acaba benim sıpalar.ben geziyorum evde duramıyorum arkadaşlarıma gidip biraz kafa dağıtıyorum.ev işlerine hiç dokunmuyorum. biraz karın ağrısı var belim ağrıyor normalmi sizce.RONİYAM soğan kürünü bende yaptım tedaviden önceki ay adetim 4 gün önce geldi kürlemi ilgili blmiyorum .benim adetlarim dakikiktir . bana başka bir etkisi omadı.MONETA ne mutlu bir hatunsun sen öyle özendim sana vallahi. iyi dileklerin ve verdiğin moral için çok sağol:CüvCüv:
kız maşallah de,,dilini ısır,,,,,,,,canım olur o ağrılar normal şeyler bunlar kolaymı?içinde resmen tombala çekti doktorlar,,,,buda gülün diken kısmı bacım,,,,,,e zaten doktorlar pek hareketsizliğide önermiyor ama sen dikkatli ol elifsu,,,UZAY hareketleri,,,,,rahat ol canım:emir_bebek::emir_bebek:yoldalar
:kahve::icecream:ye iç keyfine bak,,,,,

Monetammm,sana yegeninden kokulu öpücükle beraber bi kac foto var profilimde.Bak bi kızıma teyzesi,bütün gülücükleri sana gitsin kızımın.GÜNAYDIN BU ARADA 38LİK FISTIKLARRR...

senin bu kızın yeni diş çıkarıyo bacım,,,öpeyim derken hafif tadımıza bakmasın:çok üzgünüm::roflol:,,canım hemen bakıyorum

kız maşallah de,,dilini ısır,,,,,,,,canım olur o ağrılar normal şeyler bunlar kolaymı?içinde resmen tombala çekti doktorlar,,,,buda gülün diken kısmı bacım,,,,,,e zaten doktorlar pek hareketsizliğide önermiyor ama sen dikkatli ol elifsu,,,UZAY hareketleri,,,,,rahat ol canım:emir_bebek::emir_bebek:yoldalar
:kahve::icecream:ye iç keyfine bak,,,,,

moneta sen nezaman başlıyon hayırlısıyla .daha önce tüp denemişmiydin.bu benim 3. uzman oldum.artık :1rolleyes:

moneta sen nezaman başlıyon hayırlısıyla .daha önce tüp denemişmiydin.bu benim 3. uzman oldum.artık :1rolleyes:

10-14 şubat arası tamamıyla start oluyor canım geçen hafta geldim muayene ve dr görüşmesi yaptım,,adetin 2 veya 3 gününü bekliyoruz bu arada tahlil istedi doktor onlar yapılcak eşim dün yaptırdı sıra bende ,,,,,bu 2. olucak umarım sonuçta alırım bir daha yaptırmak zorunda kalmam,,,,,,,,gerçekten zor bir süreç sanmayınki ben hep laylaylom yapıyorum hep,,,,ama kendi doktorluğumu yapıyorum pozitif olmayı adet ediniyorum ve sonuçlarıda hep güzel oluyor,,,insanım benimde enerjimin düştüğü zaman lar oluyor ama kendimi çok çabuk o ruh halinden çıkarmaya çalışıyorum zor ama isteyince kolay,,,,,
umarım senden de güzel haberler alırız bizler hakediyoruz,,,,,,ve olucakta bebişlerimiz,,,,,tv de gazetede çocuk istismarları,,atılan bebekler,,,işkence yapılan çocuklar gördükçe çıldırıyorum kızgınlıktan kendimi alamıyorum,,,ayyyy neyse çok gevezeyim öptm seni,dikkat et,,kendini şımart,,yorulma,,

selam bnde ocakta 40 yaşıma girdim iki defa tüp bebk denedim ikincide hamileydim ama melesef bebişim sıkı tutunmadı ve ramazan bayramında kaybettim malesefki şimdilik beklemedeyiz madiid manevi çok yıprandık en önemliside psikolajik olarak eşimde bende yorulduk 14 yıllık evliyiz
işimiz artık mucizelere kaldı

X