evet canım haklısın..bak bu dedıgın cok dogru aslında sayı arttıkca kalıtesı dusuyor ınsallah dedıgın gıbı olur ıkısde dolu cıkar..:))
delikafaduldenkaydirigubbakcemile5ay aynen oyleyım galıba casnım:))ama gercektende bu ıse baslarken benle baslayan bır arkadasıma hep derdımkı saf olucaz bırsey bılmıyoruz anlamıyoruz doktorlar ne derse yapıcaz:)))cunku bır senedır bu konuda doktora yapmak uzereyım hanı bana sorun sıze sayfalarca anlatayım yok pıhtılasma yok yumurta ovulasyon fsh ne rarsanız:)))):roflol::roflol::roflol:kızlar siz defene yi dikkate almayın kendisi yenilerde yumurtlamış bir HATUN:roflol:hormonları coşmuş durumda,,,,,,,,,,ay defne sen beni öldürürsün aşkım yaaa
aynen:)ben bır tane nıyetıne gıdıp ıkı tane bulunca sankı doktor bana bır 10 tane fazla demıs gıbı oldum:)zaten tum hemsıreler doktorlar falan bana bakıp soke oluyoırlardır bende bır rehavet bır memnunıyet halı bılmem neden boyle oldu sersemlemıs gıbıyım:)acaba bu ılacların boyle etkıelrıde varmı?:))kaydirigubbakcemile5bukadar olumsuzluğ rağmen çok olumlu düşünüyorum.garipleştim bende ilaçlardan sanırım.hayırlısı.doktor bugün mutsuz syledi yumi sayısını.bende yeter deyip gülümsedim.napayım hiç olmasaydı napcaktık:dance:
aynen:)ben bır tane nıyetıne gıdıp ıkı tane bulunca sankı doktor bana bır 10 tane fazla demıs gıbı oldum:)zaten tum hemsıreler doktorlar falan bana bakıp soke oluyoırlardır bende bır rehavet bır memnunıyet halı bılmem neden boyle oldu sersemlemıs gıbıyım:)acaba bu ılacların boyle etkıelrıde varmı?:))kaydirigubbakcemile5[/ QUOTE bazı insanlar kötüyü düşünme eğiliminde oluyor mesela ben öyleyim .bir stres bir vesvese düşünmekten beynimin bir gün inflak etmesinden korkuyorum .sanırım kötü düşündükçe kötüye gidiyor herşey.saldım gitsin hihoyyyt
aynen:)ben bır tane nıyetıne gıdıp ıkı tane bulunca sankı doktor bana bır 10 tane fazla demıs gıbı oldum:)zaten tum hemsıreler doktorlar falan bana bakıp soke oluyoırlardır bende bır rehavet bır memnunıyet halı bılmem neden boyle oldu sersemlemıs gıbıyım:)acaba bu ılacların boyle etkıelrıde varmı?:))kaydirigubbakcemile5
canım ınsallah:)okadar karısık yuksek dozda ıgne oldumkı ınan gecelerı tıtreme gelmeye basladı artık korkmaya basladım kendımden ınsallah bu son olur bebeklerım bana gelır :)
:))monetacım yarın gıdıyorum bugun hıc dusunmedım aklıma getırmedım...herhalde gece yatarken kafama dank edecek:)))))ayyy kurban olurum aynen canımkaydirigubbakcemile5aynen
defne cim inşallah herşey istediğin gibi olurda transferin yapılır .bu kadar pozitif düşünüyorsun ki içimden bir his kesin iyi sonuçlanacak diyor.
İnşallah hepimiz 2009 da bilemedin 2010 un ilk aylarında meleklerimize kavuşuruz.canım cok tesekkur ederım:))ınsallah......son bır senedır okadar cok sey yasadımkı sabretmeye calısmasam yıkılırdım sanırım..
Elifsu senin yumurtalarin dollendi mi bugun arayip soyleyeceklerdi merak ettim. Yazarsan sevinirim