38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar gecen gun bır makale okudum bır kadın dogum prof yazmıs cok ılgınc...aklımda kalanları yazayım sıze...yapılan arastırmalar yumurtalıkların yaslandıgını ama rahım dokusunun hep aynı kaldıgını gostermıs yanı ılerı yastakı bırkadınla genc bır kadının rahım yapısı arasında bır fark olmuyormus ama yumurtalıklarda adet gormeye basladıgımızdan ıtıbaren yumurtalar bır yarısa gırıyormus ve ılk baslarda en kalıtelı olanlar bu yarısı kazanıp catlıyor dıgerlerı gerıye kalıyormus tabı zaman gectıkce kalanlar hep kalıtesı dusuk olan yumurtalar oluyormus bırde zamanla radyosyon havada ucusan sınyaller vb ıyonıze ısınlar yuzunden seneler gectıkce daha cok etkılenen yumurtalıklar daha cok yıpranıyormus...yanı kızlar durumumuz bu ama bız yınede umutlu olalım genc bır rahmımız var bu bıle coookj onemlı ne dersınız?

:roflol::roflol::roflol:kızlar siz defene yi dikkate almayın kendisi yenilerde yumurtlamış bir HATUN:roflol:hormonları coşmuş durumda,,,,,,,,,,ay defne sen beni öldürürsün aşkım yaaa

evet canım haklısın..bak bu dedıgın cok dogru aslında sayı arttıkca kalıtesı dusuyor ınsallah dedıgın gıbı olur ıkısde dolu cıkar..:))

bukadar olumsuzluğ rağmen çok olumlu düşünüyorum.garipleştim bende ilaçlardan sanırım.hayırlısı.doktor bugün mutsuz syledi yumi sayısını.bende yeter deyip gülümsedim.napayım hiç olmasaydı napcaktık:dance:

delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:kızlar siz defene yi dikkate almayın kendisi yenilerde yumurtlamış bir HATUN:roflol:hormonları coşmuş durumda,,,,,,,,,,ay defne sen beni öldürürsün aşkım yaaa
delikafaduldenkaydirigubbakcemile5ay aynen oyleyım galıba casnım:))ama gercektende bu ıse baslarken benle baslayan bır arkadasıma hep derdımkı saf olucaz bırsey bılmıyoruz anlamıyoruz doktorlar ne derse yapıcaz:)))cunku bır senedır bu konuda doktora yapmak uzereyım hanı bana sorun sıze sayfalarca anlatayım yok pıhtılasma yok yumurta ovulasyon fsh ne rarsanız:))))

aynen:)ben bır tane nıyetıne gıdıp ıkı tane bulunca sankı doktor bana bır 10 tane fazla demıs gıbı oldum:)zaten tum hemsıreler doktorlar falan bana bakıp soke oluyoırlardır bende bır rehavet bır memnunıyet halı bılmem neden boyle oldu sersemlemıs gıbıyım:)acaba bu ılacların boyle etkıelrıde varmı?:))kaydirigubbakcemile5

ayyy kurban olurum aynen canımkaydirigubbakcemile5aynen

defne cim inşallah herşey istediğin gibi olurda transferin yapılır .bu kadar pozitif düşünüyorsun ki içimden bir his kesin iyi sonuçlanacak diyor.

İnşallah hepimiz 2009 da bilemedin 2010 un ilk aylarında meleklerimize kavuşuruz..

canım ınsallah:)okadar karısık yuksek dozda ıgne oldumkı ınan gecelerı tıtreme gelmeye basladı artık korkmaya basladım kendımden ınsallah bu son olur bebeklerım bana gelır :)

canım için rahat ols inş herşey istediğin gibi olur ama ilaçlar gerçekten çok etkılıyo inş son olur bıraz daha sabır..........

mrb. elmuallim,berarım40 moneta , roniyam,defne5 hepinize verdiğiniz moral için çok tşk.ler dhea yı sürekli kullanıyoruym. hayıtta hemen hemen sürekli içmeye çalışıyorum kistlerim in yok olmasını bekliyorum denemeye devam edeceğim Allah'ım çabucak verirde çok denemem İnşallah. Allah herkesin yardımcısı olsun, İnşalalh herkes kendi yumurtalarıyla hamile kalacak Allah'ın izniyle inanıyorum. Başka dr. u düşünüyorumda benimde yumurtalardan hep birisi önde gidiyor işte o durumu bu dr. iyi takip ediyor hepsini toplamayı başarıyor bi başka dr. agidersem hepsini toplayamaz endişesi taşıyorum zaten sayılı yumurtalar. Az yani. o yüzden başka dr. a gitmeye cesaretim yok. Bi arkadaş sağolsun hergün coraspin 100 lük ve 1 su bardağına limons sıkıp için diye önermiş çok tşk. ettim bu günden itibaren uygulamaya hemen başlıyorum . Bölyl düşüğü önlemek kanda pıhtılaşmayı önlemek için çare er bilen arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirim. Allah herkesin hayırlı muratlarını çabucak versin kimseyi bunaltmasın.

umutlu ol demetcım inş olacak yureğının arzusu..................benım bı arkadaşımın tek emrıyoydu ve tuttu............bu kısmettır................bol dua ile...............rabbım ferahlık versın nerde varsa...............

Allah askına bebitocum,nerdesin.Nooolur iyi haberler ver bize.Sesin cıkmadı,iyice endiselenmeye basladım.Kızlar kimse bilmiyor mu?Moneta kurban,sen biliyor musun noooldu bu kıza?Mesaj kutum nasıl acılır simdi kesif turuna cıkıyorum Monetam.

kızlar sabahtan berı bı sıteye nedense gırılmıyor...yarın cook onemlı bır gun benım ıcın..topu topu ıkıtanecık yumurtam var onların saglıklı cıkması lazım:))bugece bır daha gıremem sanırım..yarın donuste sıze yazarım...ınsallah hersey guzel gıder...ınanırmısınız daha annem bılmıyor tupe basladııgmı cok hassas yumurtam varsa soyleyecegım..bazende herseyı tek basına goguslemek cok zor gelıyor allahtan esım yanımda ama erkekler bır noktaya kadar hepınızı cok opuyorum bu gecede dualarınızı eksık etmeyın...ınsallah guzel haberlerle donerım:)

Elifsu senin yumurtalarin dollendi mi bugun arayip soyleyeceklerdi merak ettim. Yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…