Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun uzulme. Biliyorsun 2 ile de cok iyi sonuc alinabilir.Moralini bozma, transfer sirasinda pozitif olmaya calis
kızlar sabahtan berı bı sıteye nedense gırılmıyor...yarın cook onemlı bır gun benım ıcın..topu topu ıkıtanecık yumurtam var onların saglıklı cıkması lazım:))bugece bır daha gıremem sanırım..yarın donuste sıze yazarım...ınsallah hersey guzel gıder...ınanırmısınız daha annem bılmıyor tupe basladııgmı cok hassas yumurtam varsa soyleyecegım..bazende herseyı tek basına goguslemek cok zor gelıyor allahtan esım yanımda ama erkekler bır noktaya kadar hepınızı cok opuyorum bu gecede dualarınızı eksık etmeyın...ınsallah guzel haberlerle donerım:)
Allah askına bebitocum,nerdesin.Nooolur iyi haberler ver bize.Sesin cıkmadı,iyice endiselenmeye basladım.Kızlar kimse bilmiyor mu?Moneta kurban,sen biliyor musun noooldu bu kıza?Mesaj kutum nasıl acılır simdi kesif turuna cıkıyorum Monetam.
canım kullanıcı panelindeki ayarlardan bakıcaksın,,,,,bbtcm dan hiç haberim yok,,,bilemiyorum hayır olsun inş,,,,,bende istanbuldayım ,bugün geri ank dönüyorum,,,evden yazarım artık öpüyorum kocamannnn
canlarım benimde yumurtalarım toplandı.tam 18 tane 16 tanesi olgunlaşmış ve bunlardan 13 tanesi döllenmiş.transferi bekliyorum.inşallah bu sefer olur çünkü ne vaktim kaldı ne maddi açıdan durumumuz.çünkü yaşım 42.zaman daralıyor.ve ilaçlarda benim psikolojimi bozmaya başladı ilaç görmek istemiyorum.hepimiz inşallah mutlu sona ulaşırız .çünkü dayanılacak gibi degil.bir olumsuz sonuç daha kaldıramayacagım ve bu son olacak artık
Canım bu yumurta sayınla blast asamasında yaptır transferini.Nasılsa yumurta cok,bir kısmını feda edebilirsin.Hem de blastosist oluncaya kadar dayanan embryo sonrasında da dayanıyor bence.Ben de bekletmistim.Besinci gün bile kaliteli ilerliyordu,altıncı gün sabah yapıldı transferim ve basarılıydı.Onlar teklif etmese bile sen bir hatırlat.Simdiden kolay gelsin,bebislerin gelip seni bulsun,yüreginden karnına insin,sıcacık rahat yuvalarında dokuz ay uyusunlar insallah.:1hug:
Aray masallah yasina gore yumurtalarin cok iyi. Bunu nasil basardin ozel bir sey mi yaptin? Cok merak ettim. Ben 38 yasindayim ve sadece 4 yumurta toplanabildi, ilkin de de 5 yumurta toplanmisti.
Simdi kendi kendime 3 aylik bir dinlenme sureci koydum bu arada ne yapabilirim. Sen ozel bir ilac falan uyguladiysan bana da soyle lutfen. Umarim bu defa mutlu sona ulasirsin.
canlarım benimde yumurtalarım toplandı.tam 18 tane 16 tanesi olgunlaşmış ve bunlardan 13 tanesi döllenmiş.transferi bekliyorum.inşallah bu sefer olur çünkü ne vaktim kaldı ne maddi açıdan durumumuz.çünkü yaşım 42.zaman daralıyor.ve ilaçlarda benim psikolojimi bozmaya başladı ilaç görmek istemiyorum.hepimiz inşallah mutlu sona ulaşırız .çünkü dayanılacak gibi degil.bir olumsuz sonuç daha kaldıramayacagım ve bu son olacak artık
slm canım oo mşallah sendede benim gibi çok yumurta toplanmış. bede de 19 toplanıp 13ü döllenmişti. tedavini istanbuldamı elazığdamı yaptırdın. bide merak ettiğim pgt isteğe bağlı yapılmıyormu. baştan pgt yaptırman daha iyi tabiki. ben sonradan öğreniyorum bu pgt olayını baştan yaptırsaydık belkide daha bilinçli bi şekilde transfer yaptıracaktık. 1. denemede tuttu fakat düşükle sonuçlandı.
umarım canım seninkiler sağlıklı gelişir. bizim yaşlarda gittikce zorlaşıyor.inşallah iyi haberlerini alırız canım
Defnecim iyi sanslar insallah 2 folikulun de dolu cikar.
sevgılı arkadaslar dun sıze yazamadım muthıs streslı ve gergın bır gun gecırdım ama cok sukur ıkısıde dolu cıktı..eve donup butun gun yattaım..lokal anestezı oldu ama oncesındede cok gerıldım amelıyata gırer gıbı prosedurler bırde sonuc ne olacak derken ...artık bıldıgım ne dua varsa ettım ...doktor sonucu mukemmel buldu sanırım onunda pek umıdı yoktu ..ne komık degılmı doktor bıle umıtsız ama bız devam edıyoruz umutla...her neyse bugunde az once ıkısının dollendıgını haber aldım ama ınanın sab ahtan buyana kalbım duracaktı ...bu heyecanlar artık cok fazla gelıyor ..kısmetse yarın transfer var anneme mecburen soyledım son asamada cunku onda kalmam gerekecek ....cok uzun yazamayacagım hepınızı cok opuyorum dualarınızı esırgemeyeın cok azıcık sansla ılerlıyorum cunku..sevgıler gırebılrısem yıne yazarım
sevgılı arkadaslar dun sıze yazamadım muthıs streslı ve gergın bır gun gecırdım ama cok sukur ıkısıde dolu cıktı..eve donup butun gun yattaım..lokal anestezı oldu ama oncesındede cok gerıldım amelıyata gırer gıbı prosedurler bırde sonuc ne olacak derken ...artık bıldıgım ne dua varsa ettım ...doktor sonucu mukemmel buldu sanırım onunda pek umıdı yoktu ..ne komık degılmı doktor bıle umıtsız ama bız devam edıyoruz umutla...her neyse bugunde az once ıkısının dollendıgını haber aldım ama ınanın sab ahtan buyana kalbım duracaktı ...bu heyecanlar artık cok fazla gelıyor ..kısmetse yarın transfer var anneme mecburen soyledım son asamada cunku onda kalmam gerekecek ....cok uzun yazamayacagım hepınızı cok opuyorum dualarınızı esırgemeyeın cok azıcık sansla ılerlıyorum cunku..sevgıler gırebılrısem yıne yazarım