38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Olsun uzulme. Biliyorsun 2 ile de cok iyi sonuc alinabilir.Moralini bozma, transfer sirasinda pozitif olmaya calis

Olsun uzulme. Biliyorsun 2 ile de cok iyi sonuc alinabilir.Moralini bozma, transfer sirasinda pozitif olmaya calis

hiç üzülmedim .sanırım üzülmekten yoruldum.hayırlısı diyorum.insallah olur allah isteyen herkese versin.bir söz okudum ALLAH İSTEMESİYDİ İSTEMEYİ VERMEZDİ

kızlar sabahtan berı bı sıteye nedense gırılmıyor...yarın cook onemlı bır gun benım ıcın..topu topu ıkıtanecık yumurtam var onların saglıklı cıkması lazım:))bugece bır daha gıremem sanırım..yarın donuste sıze yazarım...ınsallah hersey guzel gıder...ınanırmısınız daha annem bılmıyor tupe basladııgmı cok hassas yumurtam varsa soyleyecegım..bazende herseyı tek basına goguslemek cok zor gelıyor allahtan esım yanımda ama erkekler bır noktaya kadar :KK43:hepınızı cok opuyorum bu gecede dualarınızı eksık etmeyın...ınsallah guzel haberlerle donerım:)

defnecim bol şanslar umarım 2 side dolu olur.benimde ailem bilmiyor sadece 2 arkadaş biliyor .anneme söyleyemedim kadın geçen yılki yaşadıklarıma okadar üzüldü ki tansiyon hastası oldu.umarım olumlu olurda onu mutlu edebilirim.hep bunun hayalini kuruyorum .:teytey:a.s.

Annelerinize soylememekle iyi yapmissiniz. Benim ikisinde de annem benden cok uzuldu. Bir de gurbette olunca akli hep bende. Her aradigimda benden cok agliyordu. Biz de esimle karar aldik. Bir daha denersek asla ailelerimize ozellikle annelerimize soylemeyecegiz. Insallah kizlar Allah hepimizin yuzunu guldurur. Saglikli, nur topu gibi bebekler kucagimiza almayi nasip eder. Defne ve Elif sizin icin cok dua edicem.

Defnecim ve elifsu inşallah herşey istediğiniz şekilde olur.
Allah verecekse 1.yumurtadan da verir ..
Dualarımız sizinle.
Kızlar ben de bazı şeylerin annelere söylenmemesi gerektiğine inanıyorum .onlar çok fazla üzülüyorlar .gerçi ben annemi kaybettin ama ablam aynı şekilde davranıyor...kendinize iyi bakın genç anne adayları.

Allah askına bebitocum,nerdesin.Nooolur iyi haberler ver bize.Sesin cıkmadı,iyice endiselenmeye basladım.Kızlar kimse bilmiyor mu?Moneta kurban,sen biliyor musun noooldu bu kıza?Mesaj kutum nasıl acılır simdi kesif turuna cıkıyorum Monetam.

canım kullanıcı panelindeki ayarlardan bakıcaksın,,,,,bbtcm dan hiç haberim yok,,,bilemiyorum hayır olsun inş,,,,,bende istanbuldayım ,bugün geri ank dönüyorum,,,evden yazarım artık öpüyorum kocamannnn

canım kullanıcı panelindeki ayarlardan bakıcaksın,,,,,bbtcm dan hiç haberim yok,,,bilemiyorum hayır olsun inş,,,,,bende istanbuldayım ,bugün geri ank dönüyorum,,,evden yazarım artık öpüyorum kocamannnn

Tamam canım,istsnbulda olma sebebin bebis içindir umarım.Artık bir an önce basla sen de.Annelerin en iyisi,en tatlısı sen olacaksın 2009da.Şeniz

canlarım benimde yumurtalarım toplandı.tam 18 tane 16 tanesi olgunlaşmış ve bunlardan 13 tanesi döllenmiş.transferi bekliyorum.inşallah bu sefer olur çünkü ne vaktim kaldı ne maddi açıdan durumumuz.çünkü yaşım 42.zaman daralıyor.ve ilaçlarda benim psikolojimi bozmaya başladı ilaç görmek istemiyorum.hepimiz inşallah mutlu sona ulaşırız .çünkü dayanılacak gibi degil.bir olumsuz sonuç daha kaldıramayacagım ve bu son olacak artık

canlarım benimde yumurtalarım toplandı.tam 18 tane 16 tanesi olgunlaşmış ve bunlardan 13 tanesi döllenmiş.transferi bekliyorum.inşallah bu sefer olur çünkü ne vaktim kaldı ne maddi açıdan durumumuz.çünkü yaşım 42.zaman daralıyor.ve ilaçlarda benim psikolojimi bozmaya başladı ilaç görmek istemiyorum.hepimiz inşallah mutlu sona ulaşırız .çünkü dayanılacak gibi degil.bir olumsuz sonuç daha kaldıramayacagım ve bu son olacak artık

Canım bu yumurta sayınla blast asamasında yaptır transferini.Nasılsa yumurta cok,bir kısmını feda edebilirsin.Hem de blastosist oluncaya kadar dayanan embryo sonrasında da dayanıyor bence.Ben de bekletmistim.Besinci gün bile kaliteli ilerliyordu,altıncı gün sabah yapıldı transferim ve basarılıydı.Onlar teklif etmese bile sen bir hatırlat.Simdiden kolay gelsin,bebislerin gelip seni bulsun,yüreginden karnına insin,sıcacık rahat yuvalarında dokuz ay uyusunlar insallah.:1hug:

Aray masallah yasina gore yumurtalarin cok iyi. Bunu nasil basardin ozel bir sey mi yaptin? Cok merak ettim. Ben 38 yasindayim ve sadece 4 yumurta toplanabildi, ilkin de de 5 yumurta toplanmisti.
Simdi kendi kendime 3 aylik bir dinlenme sureci koydum bu arada ne yapabilirim. Sen ozel bir ilac falan uyguladiysan bana da soyle lutfen. Umarim bu defa mutlu sona ulasirsin.

Canım bu yumurta sayınla blast asamasında yaptır transferini.Nasılsa yumurta cok,bir kısmını feda edebilirsin.Hem de blastosist oluncaya kadar dayanan embryo sonrasında da dayanıyor bence.Ben de bekletmistim.Besinci gün bile kaliteli ilerliyordu,altıncı gün sabah yapıldı transferim ve basarılıydı.Onlar teklif etmese bile sen bir hatırlat.Simdiden kolay gelsin,bebislerin gelip seni bulsun,yüreginden karnına insin,sıcacık rahat yuvalarında dokuz ay uyusunlar insallah.:1hug:

ilgin için teşekkür ederim.yumurta sayım çok olduğu için pgt yapılacakmış.ama o zamanda sayı azalabiliyor geriye ne kadar kalır bilmiyorum.blastosist duymuştum.ama içerigini tam bilmiyordum zaten ya 4. yada 5 gün yapacaklarını söylediler yumurtalarım dün toplandı bekliyoruz.bugün arayıp bu bilgileri aldık.allah sesini duysun herkesin dilegi yerine gelsin.çok zor bir süreç tahammül kalmıyor
yaşta ilerleyince iyice stres artıyor.tek sevindigim yumurtalarımın çok olması.çünkü doktorlarda diyor 30 yaşıdakilerde bile böyle yok diye .ama sonuç işte insanı korkutuyor.

Aray masallah yasina gore yumurtalarin cok iyi. Bunu nasil basardin ozel bir sey mi yaptin? Cok merak ettim. Ben 38 yasindayim ve sadece 4 yumurta toplanabildi, ilkin de de 5 yumurta toplanmisti.
Simdi kendi kendime 3 aylik bir dinlenme sureci koydum bu arada ne yapabilirim. Sen ozel bir ilac falan uyguladiysan bana da soyle lutfen. Umarim bu defa mutlu sona ulasirsin.

sağol canım.şimdiye kadar stres yapmadım.stres simdi başladı.yaşım geçti geç kaldım diye hiç düşünmedim.perhiz hiç yapmıyorum.her şeyi yiyiyorum.folik içeren besinleri farkına varmadan bol bol tüketmişim.özel bir ilaç hiç kullanmadım doktor ne verdiyse tüp için o ilaçları uyguladım.ama ben ısırgan otunu çok içiyorum bilmiyorum etkisi olmuşmudur.alerji problemim vardı yılarca doktorlara gittim çare bulamadılar ısırgan otuyla iyileştim .yani uzun dönem kullandım. madem 3 ay dinleneceksin kafana hiç bu konuyu takma ve de ki bak 42 yaşında bile şansım var de.içini rahat tut.gerisi gelir.ben bu uygulanan ilaçlardan bıktım yoksa çocugum olmaz diye strese girmiyorum.bol bol bitki çayları da iç.

slm canım oo mşallah sendede benim gibi çok yumurta toplanmış. bede de 19 toplanıp 13ü döllenmişti. tedavini istanbuldamı elazığdamı yaptırdın. bide merak ettiğim pgt isteğe bağlı yapılmıyormu. baştan pgt yaptırman daha iyi tabiki. ben sonradan öğreniyorum bu pgt olayını baştan yaptırsaydık belkide daha bilinçli bi şekilde transfer yaptıracaktık. 1. denemede tuttu fakat düşükle sonuçlandı.
umarım canım seninkiler sağlıklı gelişir. bizim yaşlarda gittikce zorlaşıyor.inşallah iyi haberlerini alırız canım

slm canım oo mşallah sendede benim gibi çok yumurta toplanmış. bede de 19 toplanıp 13ü döllenmişti. tedavini istanbuldamı elazığdamı yaptırdın. bide merak ettiğim pgt isteğe bağlı yapılmıyormu. baştan pgt yaptırman daha iyi tabiki. ben sonradan öğreniyorum bu pgt olayını baştan yaptırsaydık belkide daha bilinçli bi şekilde transfer yaptıracaktık. 1. denemede tuttu fakat düşükle sonuçlandı.
umarım canım seninkiler sağlıklı gelişir. bizim yaşlarda gittikce zorlaşıyor.inşallah iyi haberlerini alırız canım

selam senin olayını okumuştum sonucun için üzüldüm.pgt istege baglı olmaktan çok doktorun da önerisi üzerine ama karar yine sana bırakılıyor.ama pgt sonucuda embriyolardan geriye çok az sayıda kalabilir.yaş itibari ile pgt istediler.onun içinde ayrıca her embriyo başına 140 euro istiyorlar.ben istanbulda yaptırdım
bakalım sonuç ne olacak .inşallah bu sefer olur yoksa benim maddi manevi gücüm kalmadı artık.hepinize sevgilerimle.

sevgılı arkadaslar dun sıze yazamadım muthıs streslı ve gergın bır gun gecırdım ama cok sukur ıkısıde dolu cıktı..eve donup butun gun yattaım..lokal anestezı oldu ama oncesındede cok gerıldım amelıyata gırer gıbı prosedurler bırde sonuc ne olacak derken ...artık bıldıgım ne dua varsa ettım ...doktor sonucu mukemmel buldu sanırım onunda pek umıdı yoktu ..ne komık degılmı doktor bıle umıtsız ama bız devam edıyoruz umutla...her neyse bugunde az once ıkısının dollendıgını haber aldım ama ınanın sab ahtan buyana kalbım duracaktı ...bu heyecanlar artık cok fazla gelıyor ..kısmetse yarın transfer var anneme mecburen soyledım son asamada cunku onda kalmam gerekecek ....cok uzun yazamayacagım hepınızı cok opuyorum dualarınızı esırgemeyeın cok azıcık sansla ılerlıyorum cunku..sevgıler gırebılrısem yıne yazarım

sevgılı arkadaslar dun sıze yazamadım muthıs streslı ve gergın bır gun gecırdım ama cok sukur ıkısıde dolu cıktı..eve donup butun gun yattaım..lokal anestezı oldu ama oncesındede cok gerıldım amelıyata gırer gıbı prosedurler bırde sonuc ne olacak derken ...artık bıldıgım ne dua varsa ettım ...doktor sonucu mukemmel buldu sanırım onunda pek umıdı yoktu ..ne komık degılmı doktor bıle umıtsız ama bız devam edıyoruz umutla...her neyse bugunde az once ıkısının dollendıgını haber aldım ama ınanın sab ahtan buyana kalbım duracaktı ...bu heyecanlar artık cok fazla gelıyor ..kısmetse yarın transfer var anneme mecburen soyledım son asamada cunku onda kalmam gerekecek ....cok uzun yazamayacagım hepınızı cok opuyorum dualarınızı esırgemeyeın cok azıcık sansla ılerlıyorum cunku..sevgıler gırebılrısem yıne yazarım

canım çok sevindim,,,,,moralli ol lütfen herşey yolunda gidicek,,,güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:

Hadi Defnecim,bebislerin gibiinatcı ol sen de.İki tane birden bebek büyüteceksin,enerji topla,güzel beslen,bol protein al.Dinlen ve sonrasında bi dokuz ay daha dinlen inşallahhhh.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Hadi insallah sonuc iyi olur. Stres yapma ve pozitif ol. Sana diyorum ama kendimi hatirliyorum bu donemlerde nasil stresliydim. Durup durup agliyordum. Hadi hayirlisi iyi haberlerini bekliyoruz.

X