Defne ve Elifsu iyi sanslar umarim sonuc alinir.
Elifsu benim de 2. de 4 yumurta toplanmisti 4`u de dollenmis ve transfer edilmisti. Umarim senin de 4`u dollenir.
Kizlar bu arada bebitodan haber aldiniz mi ne oldu kese gorundu mu? Sevgiler
kızlar benım 2 yumurtam olmus..hanı sansım yuzde bırdı ıkı olmus:)))ama yılmak yok cok pozıtıfım ınanın gercı doktorum kotu tabloyuda anlattı (zaten bılıyordumya neyse:)ıkısıde bos cıkabılır hazırlıklı olun dedı ama ıcımde bır hıs ıkısıde ıyı olacak ıkısınıde transfer edecekler:))sızce cokmu pozıtıfım....acaba boyle pozıtıf dusununce hayalkırıklıgı daha derınmı yasanır?inş herşey gönlüne göre ols......rabbım emeklerını zayı etmez inş...............bol dua ile mutlaka yaz geişmelerı canım
kızlar 4 yumurta toplandı .umarım döllenir.cumartesi transfer olacakmiş. bana dua edin.DEFNECİM senide merak ettim bugün gidecektin sanırım.şansın bol olsun inşallah.
kızlar benım 2 yumurtam olmus..hanı sansım yuzde bırdı ıkı olmus:)))ama yılmak yok cok pozıtıfım ınanın gercı doktorum kotu tabloyuda anlattı (zaten bılıyordumya neyse:)ıkısıde bos cıkabılır hazırlıklı olun dedı ama ıcımde bır hıs ıkısıde ıyı olacak ıkısınıde transfer edecekler:))sızce cokmu pozıtıfım....acaba boyle pozıtıf dusununce hayalkırıklıgı daha derınmı yasanır?(cumartesı opu var sonrası daha bellı degıl...bu gece cuma bana dua edın en olur:))
elifsucum senınkılerde hayırlı olsun ınsallah sana sımsıkı tutunurlar..arkadaslar hepınıze tek tek cok tesekkur ederım guzel dusuncelerınız ve verdıgınız moral ıcın:)
arkadaşlar bebeitodan ses çıkmıyor .ne oldu acaba inşallah olumsuz bir durum yoktur.
canım ınsallah:)okadar karısık yuksek dozda ıgne oldumkı ınan gecelerı tıtreme gelmeye basladı artık korkmaya basladım kendımden ınsallah bu son olur bebeklerım bana gelır :)canım bence çok iyi inş tutacakk ............zaten bı tane olamması yeterlı kısmetse bırşey engel olamaz hadı hayırlısı canım moralını yuksek tutt
canımm ınsallah ...aslında cok komık herkesın 10 dan asagı olmuyor endıselı bende hafıf saflık basladı sankı:)))cok detaylı dusunemıyorum hersey olumlu bu olayın seklı bu gıbı dusunuyorum cocuklar gıbı dusunmeye basladım:))ınsallah hepımız 2009 da hamıle oluruz:)tutunması için pozitif olmanda gerekli zaten,,merak etme yanlış değil hislerin,,,çok sevindim senin adına:CüvCüv::CüvCüv:sırayla japon balıklarına benziycez:roflol:
canım ınsallah:)okadar karısık yuksek dozda ıgne oldumkı ınan gecelerı tıtreme gelmeye basladı artık korkmaya basladım kendımden ınsallah bu son olur bebeklerım bana gelır :)
kızlar benım 2 yumurtam olmus..hanı sansım yuzde bırdı ıkı olmus:)))ama yılmak yok cok pozıtıfım ınanın gercı doktorum kotu tabloyuda anlattı (zaten bılıyordumya neyse:)ıkısıde bos cıkabılır hazırlıklı olun dedı ama ıcımde bır hıs ıkısıde ıyı olacak ıkısınıde transfer edecekler:))sızce cokmu pozıtıfım....acaba boyle pozıtıf dusununce hayalkırıklıgı daha derınmı yasanır?(cumartesı opu var sonrası daha bellı degıl...bu gece cuma bana dua edın en olur:))
elifsucum senınkılerde hayırlı olsun ınsallah sana sımsıkı tutunurlar..arkadaslar hepınıze tek tek cok tesekkur ederım guzel dusuncelerınız ve verdıgınız moral ıcın:)
anlıyorum seni ama geçecek bu eziyetli günler bu günleri tebessüm ederek hatırlayacagız.ha gayret yüzdün kuyruguna geldin bu arada sen nerede tedavini yaptırıyordun
evet canım haklısın..bak bu dedıgın cok dogru aslında sayı arttıkca kalıtesı dusuyor ınsallah dedıgın gıbı olur ıkısde dolu cıkar..:))defnecim2 side dolu çıkacak.bak gör.10 tane yumurtayımı doldurmak kolay 2 taneyimi.benimde 4 taneydi biliyorsun dolu çıktı.olumluda düşünsek olumsuzda düşüsek sonuç negatif olunca üzülüyor insan.zamanı gelince üzülmemiz gerekirse üzülürz.şimdi umut etme zamanı
:teselli::teselli:rahat ol canım,relax,,,hadi hayırlısı olsun:1hug:
teşekkür ederim sagol dua ediyorum sürekli. çok uğraştım hayırlısıyla son olur .