- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
inş herşey gönlüne göre ols......rabbım emeklerını zayı etmez inş...............bol dua ile mutlaka yaz geişmelerı canım
canım cok gecmıs olsun senı okurken kendımı gorur gıbı oldum...bende gecen sene evlendım o ay hamıle kaldım ama kalbı durdugu ıcın 8 haftalıkken alındı...ondan sonra yapmadıgım test ınceleme kalmadı..aynı sekılde mthfr heterozıgot cıktı ..ama sordugum hıcbır doktor pıhtılasma sorunu yuzunden oldugunu kabul etmedı ...ılerı yas hamılelıgıne ; baglı sperm morfolojısının dusuk olmasına yada kader kısmet dıyorlarMrb.lar o kadar üzgünümki((( paylaşacak birilerini arıyorum 41 yaşında evlendim evlenince ilk gittiğim ve şu andada devam ettiğim dr. yine dün donör önerdi ve beni bitirmeyi başardı ama ben dr. a donör düşünmüyorum olacaksa kendi yumurtalarımla dedim içimdende olmayacaksa Allah sabrını verir İnşallah dedim. onun donör demesine rağmen ben 1 kere hamile kaldım demekki kalınabiliniyor benim kanda pıhtılaşma sorunu olmasaydı şimdiye çocuğum doğmuş olacaktı. Şu anda yaş 44 kistlerim var kistler için desolet vermişti (doğum komtrol hapı) onu kullandığım aylar fsh çok yükseliyor ilk kullandığımda 22 oldu buayda 14 olmuş desoletin artırdığını düşünüyorum ve yine kistler var . Bu kistlerden kurtulup fsh yı düşürüp yeniden hayırlısıyla acilen deneme yapmam lazım yumurtalar bitmeden yani. Bu kistler için neler yapabilim civan perçemi çayı soğan suyu kürü bunları denedim halende yapıyorum. Kistleri eritmek fsyı düşürmek için bilgileri olanlar varsa burdan yazarsa özelliklede benim gibi 40 yaş üstü tedavi görenler varsa yazarsa çok sevinrim. Bide Allah'ın izniyle olası bi hamilelikte heterozigot kanda pıhtılaşma içinde bilgileri olanlar varsa yazarsa sevinirim. Transferle beraber heparin iğnelere başaltıyor dr. ama heparine rağmen düşük yapan bayanlar okudukça oda ayrı bi kabusum haline geldi.Onada çareler şimdiden bulmam lazım yoksa hemen hamileliği duyuyon ondan sonra 1 ay sürmüyor sevincin bebek karnında kalbi duruyor onun tedbirlerinide iyice öğrenmem araştırmam lazım. Buradan bilgilerini paylaşanlar olursa çok sevinirim özellikle benim gibi 40 yaş üstü yada kanda pıhtılaşma heterozigot olup anne olanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. Allah'ım sen yardım et bütün bunalanlara.................
CANIMMM bak cok mutlu oldum inanki:))ve lutfen bunu yapmaya devam et bak sana cokihtiyacim var cok kritik gunler onumde:))
Mrb.lar o kadar üzgünümki((( paylaşacak birilerini arıyorum 41 yaşında evlendim evlenince ilk gittiğim ve şu andada devam ettiğim dr. yine dün donör önerdi ve beni bitirmeyi başardı ama ben dr. a donör düşünmüyorum olacaksa kendi yumurtalarımla dedim içimdende olmayacaksa Allah sabrını verir İnşallah dedim. onun donör demesine rağmen ben 1 kere hamile kaldım demekki kalınabiliniyor benim kanda pıhtılaşma sorunu olmasaydı şimdiye çocuğum doğmuş olacaktı. Şu anda yaş 44 kistlerim var kistler için desolet vermişti (doğum komtrol hapı) onu kullandığım aylar fsh çok yükseliyor ilk kullandığımda 22 oldu buayda 14 olmuş desoletin artırdığını düşünüyorum ve yine kistler var . Bu kistlerden kurtulup fsh yı düşürüp yeniden hayırlısıyla acilen deneme yapmam lazım yumurtalar bitmeden yani. Bu kistler için neler yapabilim civan perçemi çayı soğan suyu kürü bunları denedim halende yapıyorum. Kistleri eritmek fsyı düşürmek için bilgileri olanlar varsa burdan yazarsa özelliklede benim gibi 40 yaş üstü tedavi görenler varsa yazarsa çok sevinrim. Bide Allah'ın izniyle olası bi hamilelikte heterozigot kanda pıhtılaşma içinde bilgileri olanlar varsa yazarsa sevinirim. Transferle beraber heparin iğnelere başaltıyor dr. ama heparine rağmen düşük yapan bayanlar okudukça oda ayrı bi kabusum haline geldi.Onada çareler şimdiden bulmam lazım yoksa hemen hamileliği duyuyon ondan sonra 1 ay sürmüyor sevincin bebek karnında kalbi duruyor onun tedbirlerinide iyice öğrenmem araştırmam lazım. Buradan bilgilerini paylaşanlar olursa çok sevinirim özellikle benim gibi 40 yaş üstü yada kanda pıhtılaşma heterozigot olup anne olanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. Allah'ım sen yardım et bütün bunalanlara.................
Tekrar merhaba 38 yaş üstü genç kızlar..
Birkaç arkadaş beni hatırlayacaktır...benim yaşta 40 'a girdi artık .ben de 2 yıl önce evlendim hemen hamile kaldım malesef boş gebelikti kese vardı ama bebek yoktu .3 ay sonrada tekrar hamile kaldım ama malesef kendi kendime düşük yaptım .geçen haziranda hamile kaldım .4.lü test riskli çıktı amniyosentez sonucu %95 engel çıktı .bebeğimi kaybettim 22 haftalıktı .
Fazla buraya giremiyordum .çünkü psikolojik destek alıyordum .artık bitti.kendimi iyi hissediyorum .şubat tatilinde genetik test yapılacak .on da sorun çıkmazsa yaştan dolayı 6 ay bitince tekrar denenecek ..sorun olursa pgd testi yapılıp tüp bebek yapılacak .artık son şansım olduğunu düşünüyorum.
Bu arada bebitocum hamileymiş kendisini kutluyorum .darası başımıza inşallah .
Umarım allah hepimize sağlıklı bebekler versin .
Bu arada yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz ..
Ayrıca ,sevgili moneta sana özellikle teşekkür ediyorum .
Herkesle ayrı ayrı ilgilendiğin ve destek olduğun için...
Moneta aspirin de kullandim heparin de ama olmadi. Dedigim gibi kismetse oluyor degilse ne yapsan olmuyor.
Motetacım buralardaydım ama bebek ,hamilelik sitelerine fazla giremiyordum ...
Destek aldığım için kendini iyice rahat hissetmeden giriş yok demişti .
Tabiki arada bakıyordum ama yorum yazmıyordum ..
Kendimi çocuklarıma yani öğrencilerime adamıştım .sürekli onlarlaydım ...
Onlar bana gerçek terapi oluyordu ...bu süreci atlatmam da ki en önemli sebep bu ...
Hayırlısı ile burdayım ...iyileştim gibi,moralim süper dermişim. Ama gerçekten toparlandım biraz. 2.5 ayı geçti .şunun şurası genetik iyi çıkarsa çalışmalara başlanması için 2-3 ay var ....hayırlısını diliyorum ...çok yıprandım ,acılar çektim ...
Zaman herşeyin ilacı....sen hep burdasın görüyordum arada ...ne güzel hep pozitifsin ,dinliyor ve bilgilerini başlaşıyorsun. Teşekkürlerrrr
SEVGILI arkadasalr desteginiz icin cok tesekkur ederim..bugun 2 de randevum bakalim ne olacaksa..gerci olacaklar belli tekyumurta ile tupe gidecegim sanirim hayirlisiolsun:)size bilgisayarin basina gecergecmez yazacagim:)simdilik hoscakalin:))