38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

inş herşey gönlüne göre ols......rabbım emeklerını zayı etmez inş...............bol dua ile mutlaka yaz geişmelerı canım

Mrb.lar o kadar üzgünümki :KK43:((( paylaşacak birilerini arıyorum 41 yaşında evlendim evlenince ilk gittiğim ve şu andada devam ettiğim dr. yine dün donör önerdi ve beni bitirmeyi başardı ama ben dr. a donör düşünmüyorum olacaksa kendi yumurtalarımla dedim içimdende olmayacaksa Allah sabrını verir İnşallah dedim. onun donör demesine rağmen ben 1 kere hamile kaldım demekki kalınabiliniyor benim kanda pıhtılaşma sorunu olmasaydı şimdiye çocuğum doğmuş olacaktı. Şu anda yaş 44 kistlerim var kistler için desolet vermişti (doğum komtrol hapı) onu kullandığım aylar fsh çok yükseliyor ilk kullandığımda 22 oldu buayda 14 olmuş desoletin artırdığını düşünüyorum ve yine kistler var . Bu kistlerden kurtulup fsh yı düşürüp yeniden hayırlısıyla acilen deneme yapmam lazım yumurtalar bitmeden yani. Bu kistler için neler yapabilim civan perçemi çayı soğan suyu kürü bunları denedim halende yapıyorum. Kistleri eritmek fsyı düşürmek için bilgileri olanlar varsa burdan yazarsa özelliklede benim gibi 40 yaş üstü tedavi görenler varsa yazarsa çok sevinrim. Bide Allah'ın izniyle olası bi hamilelikte heterozigot kanda pıhtılaşma içinde bilgileri olanlar varsa yazarsa sevinirim. Transferle beraber heparin iğnelere başaltıyor dr. ama heparine rağmen düşük yapan bayanlar okudukça oda ayrı bi kabusum haline geldi.Onada çareler şimdiden bulmam lazım yoksa hemen hamileliği duyuyon ondan sonra 1 ay sürmüyor sevincin bebek karnında kalbi duruyor onun tedbirlerinide iyice öğrenmem araştırmam lazım. Buradan bilgilerini paylaşanlar olursa çok sevinirim özellikle benim gibi 40 yaş üstü yada kanda pıhtılaşma heterozigot olup anne olanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. Allah'ım sen yardım et bütün bunalanlara.................

canım yazdıklarına üzüldüm rabbım inş guzel bır çıkış verecektır anlattıkların bana uzak şeyler ben eşimden dolayı tedavı gordum hep benı peoblemmım yok .....bır oğlum var ...sonra ikinci için tedavı gördım bı düşük ve bı erken doğum .. ama hamıle kalabılmen de ıyı ...demekkı dedığın gıbı kalabılıyormuşşum malesef bazen doktorlar yeterınce ilgilenmıyor.....inş azımlı ol inş bebişin olur canım uzme kendını kı troıdı çok etkılıyor ..acaba başka daha iyi bır merkeze gıtsen nasıl olur bu sorduklarına cevap veren daha donanımlı bı yer olabılır bence..........rabbım yardımcın ols canım......nerde varsa inş...............benımde yaşım şuan kırk ...........sana daha fazla yardımcı olmak isterdım ..............dua ile ................

Demet merhaba
Ben de 38 oldum bu ay. Iki hamileligim var ama maalesef kalbi durdu 8 haftalik. Doktor bana da pihtilasmayi azaltici ilac verdi tedbir olarak. test yapmadik sadece ilkinde oldu diye 2. de tedbir olarak basladi ama yine de sonuc alamadik. Seni cok iyi anliyorum. Ama dert etme bence. Kizma ama yumurta bagisina son care olarak dusunebilirsin. Ben 1 ya da 2 kez daha deneyecegim ama olmazsa ben de belki dusunurum. Sonucta senin karninda senin kaninla buyuyecek, senin sutunle gelisecek ve sen ona baktigin icin kendi cocugun gibi olucak. Tamam tekrar tekrar dene ama olmazsa bir de yazdiklarimi dusun. Umarim bana kizmamissindir, haddim olmadan sana tavsiyede bulundum. Ama seni cok iyi anliyorum. Doktorum bana da demisti dusun diye cok kizmistim ama simdi ilerde olmazsa denerim gibime geliyor. Turkiyede yapilmiyor galiba.
Neyse canini sikma ve umarim bana kizmazsin. Haberlerini bekliyorum.

inş herşey gönlüne göre ols......rabbım emeklerını zayı etmez inş...............bol dua ile mutlaka yaz geişmelerı canım

amın:))ınsallah yarın cıkarcıkmaz yazacagım gelısmelerı:))cok dusunmemeye calısıyorum sankı haftaya transfer olacak gıbı dusunuyorum ama bakalım artık

Mrb.lar o kadar üzgünümki :KK43:((( paylaşacak birilerini arıyorum 41 yaşında evlendim evlenince ilk gittiğim ve şu andada devam ettiğim dr. yine dün donör önerdi ve beni bitirmeyi başardı ama ben dr. a donör düşünmüyorum olacaksa kendi yumurtalarımla dedim içimdende olmayacaksa Allah sabrını verir İnşallah dedim. onun donör demesine rağmen ben 1 kere hamile kaldım demekki kalınabiliniyor benim kanda pıhtılaşma sorunu olmasaydı şimdiye çocuğum doğmuş olacaktı. Şu anda yaş 44 kistlerim var kistler için desolet vermişti (doğum komtrol hapı) onu kullandığım aylar fsh çok yükseliyor ilk kullandığımda 22 oldu buayda 14 olmuş desoletin artırdığını düşünüyorum ve yine kistler var . Bu kistlerden kurtulup fsh yı düşürüp yeniden hayırlısıyla acilen deneme yapmam lazım yumurtalar bitmeden yani. Bu kistler için neler yapabilim civan perçemi çayı soğan suyu kürü bunları denedim halende yapıyorum. Kistleri eritmek fsyı düşürmek için bilgileri olanlar varsa burdan yazarsa özelliklede benim gibi 40 yaş üstü tedavi görenler varsa yazarsa çok sevinrim. Bide Allah'ın izniyle olası bi hamilelikte heterozigot kanda pıhtılaşma içinde bilgileri olanlar varsa yazarsa sevinirim. Transferle beraber heparin iğnelere başaltıyor dr. ama heparine rağmen düşük yapan bayanlar okudukça oda ayrı bi kabusum haline geldi.Onada çareler şimdiden bulmam lazım yoksa hemen hamileliği duyuyon ondan sonra 1 ay sürmüyor sevincin bebek karnında kalbi duruyor onun tedbirlerinide iyice öğrenmem araştırmam lazım. Buradan bilgilerini paylaşanlar olursa çok sevinirim özellikle benim gibi 40 yaş üstü yada kanda pıhtılaşma heterozigot olup anne olanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. Allah'ım sen yardım et bütün bunalanlara.................
canım cok gecmıs olsun senı okurken kendımı gorur gıbı oldum...bende gecen sene evlendım o ay hamıle kaldım ama kalbı durdugu ıcın 8 haftalıkken alındı...ondan sonra yapmadıgım test ınceleme kalmadı..aynı sekılde mthfr heterozıgot cıktı ..ama sordugum hıcbır doktor pıhtılasma sorunu yuzunden oldugunu kabul etmedı ...ılerı yas hamılelıgıne ; baglı sperm morfolojısının dusuk olmasına yada kader kısmet dıyorlar:KK43:(1 sene ıcınde dogal ıkı hamılelık yasadım ama surmedı sımdı bır panıkle tup bebege basladım ama ne yazıkkı tek yumurtam ılerı gıttı dıgerlerı gerıde kaldı ...hala ne olacagı bellı degıl...dun cok arastırdım 21.centruy dhea bızım gıbı olan ılerı yastakı kadınlar da yumurtalıkları gelıstırıyor ve yumurta kalıtesını arttırıyormus sanada tavsıye ederım..bırde hayıt tohumu fsh dusurmende yararlı olur ...ınsallah canım hepımızın yuzu guler:)

CANIMMM bak cok mutlu oldum inanki:))ve lutfen bunu yapmaya devam et bak sana cokihtiyacim var cok kritik gunler onumde:))

ayyy inanmıyorum sana defne cim ,,,,,,,:mymeka:yapma şunu !.....ne kritiği?herşey yolunda gidecek sende biliyorsun,,,olumsuz düşünceler ve korkular insan vücuduna ne kadar zarar veriyor biliyormusun??milyonlarca hücre ölüyor,,,yapma bunu canım HERŞEY YOLUNDA VE BU SEFER İŞ TAMAMDIR,,,,,,,,,,cnm öpüyorum seni,,,,,kiba.s

Defne lutfen pozitif ol ve guzel haberler ver. Negarif olmanin acisini cok cektim ben bir daha denersem kesinlikle pozitif olmaya calisicam. Umarim hersey iyi olucak

demet cim aramıza hoşgeldin,,,,,,,okudum bir süre ekrana bakıp kaldım empati yapmaya çalıştım ve EVET!....... hayat bazı insanların sabrını ve dayanıklılığını test eder,,canım durumun zor gibi görünsede insanlar isteyince herşeyin üstesinden gelir,bu benim hayat felsefem gibi bişey oldu sadece önemli sözcük İSTEMEK-ARZU ETMEK,,,bence aynı doktorda devam etme birkaç AĞIZ yokla ve işin kompedanlarına git ,,,43 yaş çok değil benim bir arkadaşım 47 yaşında hamile kaldı benim annem beni 48 yaşında doğurdu görsel veya yazılı basındanda duyuyoruz görüyoruz 70 yaşında doğuranlar var!........ve birde sen hamile kalabilmişsin bu bir artıdır ,,şuandan itibaren birkere olumlu ve güzel düşünmeyi adet edin ve kesinlikle başka bir doktora git,hatta birkaç doktor,,,,bak bişey diyimmi???herzaman olmaz bu ama senin hakkında içime güzel şeyler doğdu,,,ve benim önsezilerim çok kuvvetlidir iddia ettiğim şeyler hep doğrudur ,,,,bunları kalbimden söylüyorum canım şimdi senin yapacağın ilk önce olumsuz düşünceleri kapı dışarı ediyorsun başka bir doktordan randevu alıp muayeneye gidiyorsun ondan sonra senle burda konuşuruz ,,,,ne olur arkadaşım bunu yap,,,,,,,BAŞKA DOKTOR ve asla pes etmiyorsun

Tekrar merhaba 38 yaş üstü genç kızlar..
Birkaç arkadaş beni hatırlayacaktır...benim yaşta 40 'a girdi artık .ben de 2 yıl önce evlendim hemen hamile kaldım malesef boş gebelikti kese vardı ama bebek yoktu .3 ay sonrada tekrar hamile kaldım ama malesef kendi kendime düşük yaptım .geçen haziranda hamile kaldım .4.lü test riskli çıktı amniyosentez sonucu %95 engel çıktı .bebeğimi kaybettim 22 haftalıktı .
Fazla buraya giremiyordum .çünkü psikolojik destek alıyordum .artık bitti.kendimi iyi hissediyorum .şubat tatilinde genetik test yapılacak .on da sorun çıkmazsa yaştan dolayı 6 ay bitince tekrar denenecek ..sorun olursa pgd testi yapılıp tüp bebek yapılacak .artık son şansım olduğunu düşünüyorum.
Bu arada bebitocum hamileymiş kendisini kutluyorum .darası başımıza inşallah .
Umarım allah hepimize sağlıklı bebekler versin .
Bu arada yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz ..

Ayrıca ,sevgili moneta sana özellikle teşekkür ediyorum .
Herkesle ayrı ayrı ilgilendiğin ve destek olduğun için...

RONİYAM,,,,,,,,,,,,DEMET kandaki pıhtılaşma sorunu için coraspin 100'lük kullanın ve günde en az birkerede olsa birbardak suya limon sıkıp içmeyi adet edinin kanı sulandıracaktır ve artı c vitamini biliyorsunuz:1hug:

Tekrar merhaba 38 yaş üstü genç kızlar..
Birkaç arkadaş beni hatırlayacaktır...benim yaşta 40 'a girdi artık .ben de 2 yıl önce evlendim hemen hamile kaldım malesef boş gebelikti kese vardı ama bebek yoktu .3 ay sonrada tekrar hamile kaldım ama malesef kendi kendime düşük yaptım .geçen haziranda hamile kaldım .4.lü test riskli çıktı amniyosentez sonucu %95 engel çıktı .bebeğimi kaybettim 22 haftalıktı .
Fazla buraya giremiyordum .çünkü psikolojik destek alıyordum .artık bitti.kendimi iyi hissediyorum .şubat tatilinde genetik test yapılacak .on da sorun çıkmazsa yaştan dolayı 6 ay bitince tekrar denenecek ..sorun olursa pgd testi yapılıp tüp bebek yapılacak .artık son şansım olduğunu düşünüyorum.
Bu arada bebitocum hamileymiş kendisini kutluyorum .darası başımıza inşallah .
Umarım allah hepimize sağlıklı bebekler versin .
Bu arada yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz ..

Ayrıca ,sevgili moneta sana özellikle teşekkür ediyorum .
Herkesle ayrı ayrı ilgilendiğin ve destek olduğun için...

kız sen nerelerdesin bakimmmm:mymeka::eek:klava:

Motetacım buralardaydım ama bebek ,hamilelik sitelerine fazla giremiyordum ...
Destek aldığım için kendini iyice rahat hissetmeden giriş yok demişti .
Tabiki arada bakıyordum ama yorum yazmıyordum ..
Kendimi çocuklarıma yani öğrencilerime adamıştım .sürekli onlarlaydım ...
Onlar bana gerçek terapi oluyordu ...bu süreci atlatmam da ki en önemli sebep bu ...
Hayırlısı ile burdayım ...iyileştim gibi,moralim süper dermişim. Ama gerçekten toparlandım biraz. 2.5 ayı geçti .şunun şurası genetik iyi çıkarsa çalışmalara başlanması için 2-3 ay var ....hayırlısını diliyorum ...çok yıprandım ,acılar çektim ...
Zaman herşeyin ilacı....sen hep burdasın görüyordum arada ...ne güzel hep pozitifsin ,dinliyor ve bilgilerini başlaşıyorsun. Teşekkürlerrrr

Moneta aspirin de kullandim heparin de ama olmadi. Dedigim gibi kismetse oluyor degilse ne yapsan olmuyor.

Moneta aspirin de kullandim heparin de ama olmadi. Dedigim gibi kismetse oluyor degilse ne yapsan olmuyor.

canım dediğim ilacı genelde kalp damar hastalıklarında veriyorlar(damarda tıkanıkları önlemek için) ohhoooooo,,,,,,sizler daha şimdiden yelkenleri indirmişsiniz?
BAKIN KIZLAR SİZE GERÇEK VE DE YAŞANMIŞ BİR OLAYI KABA TASLAK ANLATAYIM,,,belki aranızda bunu duymuş, izlemiş veya okumuş bile olabilirsiniz,,
'' amerikada bir hastanede doktorlar insan beyninin bilinmeyen noktalarını ve neler yapabileceği konusunda araştırmalar yapıyorlar denek olarak ta artık hastalığının son safhasında olan bir kanser hastasını seçiyorlar(uygulanmadık tedavi kalmamış)hastaya diyorlarki [ size uygun bir ilaç var ama daha deney aşamasında ama biz çare olacağına eminiz,,,eğer sizde kabul ederseniz sizi ''90'' günlük bu ilaçla tedaviye alalım,hem bilime destek olacaksınız hemde siz tedavi olacaksınız diyorlar tabiki hasta seveseve kabul ediyor,,,,,,,hastaya bildiğimiz renkli BONİBON ŞEKERLERİ hergün aynı saatte içiriyorlar HİÇBİR İLAÇ ÖZELLİĞİ OLMAYAN ŞEKERLER,,,,,,,,,ve 90 gün sonra hastayı detaylı taramadan geçiriyorlar ve MUCİZE hastalığın zerresi bile kalmıyorCADIARZU ''
BENCE BU HİKAYENİN ÜZERİNDE DÜŞÜNÜNyerimseniben

Motetacım buralardaydım ama bebek ,hamilelik sitelerine fazla giremiyordum ...
Destek aldığım için kendini iyice rahat hissetmeden giriş yok demişti .
Tabiki arada bakıyordum ama yorum yazmıyordum ..
Kendimi çocuklarıma yani öğrencilerime adamıştım .sürekli onlarlaydım ...
Onlar bana gerçek terapi oluyordu ...bu süreci atlatmam da ki en önemli sebep bu ...
Hayırlısı ile burdayım ...iyileştim gibi,moralim süper dermişim. Ama gerçekten toparlandım biraz. 2.5 ayı geçti .şunun şurası genetik iyi çıkarsa çalışmalara başlanması için 2-3 ay var ....hayırlısını diliyorum ...çok yıprandım ,acılar çektim ...
Zaman herşeyin ilacı....sen hep burdasın görüyordum arada ...ne güzel hep pozitifsin ,dinliyor ve bilgilerini başlaşıyorsun. Teşekkürlerrrr

canım ne yapayım ?..evdeyim işimi bitirip oturuyorum bu meretin başına,,,,herkonuda araştırma yapan okumayı seven bir insanım,,,,,halimden memnunum,huzurluyum:1hug:

SEVGILI arkadasalr desteginiz icin cok tesekkur ederim..bugun 2 de randevum bakalim ne olacaksa..gerci olacaklar belli tekyumurta ile tupe gidecegim sanirim hayirlisiolsun:)size bilgisayarin basina gecergecmez yazacagim:)simdilik hoscakalin:))

SEVGILI arkadasalr desteginiz icin cok tesekkur ederim..bugun 2 de randevum bakalim ne olacaksa..gerci olacaklar belli tekyumurta ile tupe gidecegim sanirim hayirlisiolsun:)size bilgisayarin basina gecergecmez yazacagim:)simdilik hoscakalin:))

hayırlı olur inş,,senin için,,,,,yılmak-bıkkınlık-teslimiyet yok arkadaşım,,,,umarım tek ve temiz olur sevgiler defnecim

X