Evet canlisu, ben de senin gibi dusundum bugun ve karar verdim. İlk tup bebek denememi Bruksel Tup Bebek'te yaptirmistim. Sonuc olumsuz olunca Bahceci'de 2 deneme daha yaptirmistim. Aslinda Sisli Memorial'dan Semra Kahraman'i da cok oneriyorlar ama ben Bruksel Tup Bebek'te kendimi daha iyi ve konforlu hissetmistim. Preimplantasyon genetigi hangisinin daha iyidir acaba ?? Bu konuda bilgisi olan var mi??Canım bence iyi bi tüp bebek ve genetik uzmanı bulup onunla konuşmak lazım. Ne tavsiye eder. PGT mı mantıklı başka bişey mi mantıklı. Ama en azından sen şimdi essas sebebi biliyorsun.
bahcecide kapsamli kromozom taramasi icin embruyolar amerikaya yollaniyor biz 4 tane 5.gun vlast yolladik ana temiz gelmedi malesef ve transfr iotal olduEvet canlisu, ben de senin gibi dusundum bugun ve karar verdim. İlk tup bebek denememi Bruksel Tup Bebek'te yaptirmistim. Sonuc olumsuz olunca Bahceci'de 2 deneme daha yaptirmistim. Aslinda Sisli Memorial'dan Semra Kahraman'i da cok oneriyorlar ama ben Bruksel Tup Bebek'te kendimi daha iyi ve konforlu hissetmistim. Preimplantasyon genetigi hangisinin daha iyidir acaba ?? Bu konuda bilgisi olan var mi??
Bugun konustugum bir Kadindogumcu pgt'yi pek onermedi. Yeterince yumurtan yok, tek siklus degil birkac siklus yumurta biriktirmen gerekir, onermiyorum dedi. Cok zahmetli olurmus:/bahcecide kapsamli kromozom taramasi icin embruyolar amerikaya yollaniyor biz 4 tane 5.gun vlast yolladik ana temiz gelmedi malesef ve transfr iotal oldu
Bugun konustugum bir Kadindogumcu pgt'yi pek onermedi. Yeterince yumurtan yok, tek siklus degil birkac siklus yumurta biriktirmen gerekir, onermiyorum dedi. Cok zahmetli olurmus:/
Sıfırdan tedaviye başla.Merhabalar yasim 37
Pgt den sonucum yeni geldi bu yuzden psikolojim cok kotu mazur gorun karisik yazarsam ve litfen cevaplarinizi esirgemeyin.
36 yasimda ilk tuo bebek denememi yaptim negatif oldu ve kalan 4 embriyo genetik teste gitti bir saglikli geldi.
Daha sonra gittigim merkez o embriyonun tutunma yuzdesi dusuk diye sifir tedavi onerdi ve 3 embriyomdan 3 u de sagliksiz geldi bu sefer.
Bu yas icin normal sonuclar degil diyorlar ve moralim yerlerde.
Diger dondurulmus embriyomun tutunma sansina ise %15 dihorlar.
Yuzdesel olatak buyuk ihtimal negagif olacagini bile bile transfer yaptirir sansinizi dener misiniz benim yerimde olsaniz?
Kalitesi 5 bc cok iyi degil.
Yoksa sifir tedavilerle hem kaliteai daha iyi hem genetikten gevmis bir embriyo mu bulunmasini beklersiniz.
Bu arada o dodndurulmusum pgt den saglikli cikmis bir embriyo tutunma yuzdesi dusuk olsa bile.
Bir de sizin pgt sonuclarinizda saglikli yuzdesi nedir?
Neden embriyolarimin genetikleri yasimdan ileri anlayamiyorum.
Allah herkese kolay imtihanlar versin diyorum
Antioksidan tedavisini sorar mısın doktorunaSıfırdan tedaviye başla.
Yumurta donasyonu mu yaptırılacak sanaKızlar ben buranin eski uyelerindenim 44 oldum bu arada bu isin peşini bırakmıştım ama embriyo biriktirdim.son kez tanıtım diyordum ki ispanyaya gidiyorum de in tavsiyesiyle gelen yumurta varken tazeyle deniyecegim
Merhabalar yasim 37
Pgt den sonucum yeni geldi bu yuzden psikolojim cok kotu mazur gorun karisik yazarsam ve litfen cevaplarinizi esirgemeyin.
36 yasimda ilk tuo bebek denememi yaptim negatif oldu ve kalan 4 embriyo genetik teste gitti bir saglikli geldi.
Daha sonra gittigim merkez o embriyonun tutunma yuzdesi dusuk diye sifir tedavi onerdi ve 3 embriyomdan 3 u de sagliksiz geldi bu sefer.
Bu yas icin normal sonuclar degil diyorlar ve moralim yerlerde.
Diger dondurulmus embriyomun tutunma sansina ise %15 dihorlar.
Yuzdesel olatak buyuk ihtimal negagif olacagini bile bile transfer yaptirir sansinizi dener misiniz benim yerimde olsaniz?
Kalitesi 5 bc cok iyi degil.
Yoksa sifir tedavilerle hem kaliteai daha iyi hem genetikten gevmis bir embriyo mu bulunmasini beklersiniz.
Bu arada o dodndurulmusum pgt den saglikli cikmis bir embriyo tutunma yuzdesi dusuk olsa bile.
Bir de sizin pgt sonuclarinizda saglikli yuzdesi nedir?
Neden embriyolarimin genetikleri yasimdan ileri anlayamiyorum.
Allah herkese kolay imtihanlar versin diyorum
Bugun negatifi aldim canim maalesef. Artik onumjze bakcaz insallah gunun birinde bana da pozitifi gormek nasip olur diyorumNe zamandir bu konuya bakmamostim aradan zman gecmis naptiniz bilmiyorum ama elinizde genetikten gecen embriyonuzu insallah degerlendirmissinizdir o tutmazsa yeni tedavilerde ararsiniz sonucu insallah...
Bugun negatifi aldim canim maalesef. Artik onumjze bakcaz insallah gunun birinde bana da pozitifi gormek nasip olur diyorum
Mecburen canim elbet bigun bizim de yuzumuz gulerUzulmek kaçinilmaz ama insallah hepimiz kavusuruz evlatlarimiza,yola devam...