38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaşlar selam..Şu an şoklardayım..39 yaşındayım ve bugün hamile olduğumu öğrendim..hiç bir belirti yokken sadece reglim 1 gün gecikti....
maşallah normal yolla mı oldu:) 40 olmadan çok şükür darısı bizim başımıza Allah tamamına erdirsin

Merhaba, bende 41 yaşıma yeni girdim ve ilk tüp bebek denememe bu ay ilk reglemde başlayacağız, o kadar çok heyecanlıyım ki Bahçeci Umut Cem Çelik Dr.'um.. çok fazla güzel hikayesi vardı,. Umarım bize de vesile olur:))) ben bu gün arı sütü aldım tabi DR sorarak kullan dedi, birde OmePa-Q10 günde bir defa folik asit birde başka ilaç vermedi bakalım gidince ne verecek, şaşkın ördek gibi günümü bekliyorum:)))

selamlar hanımlar 38 bitiyor 2. bebeği düşünüyoruz ama olmuyor yumurtlama azalmış tabi, dr ama olmaz diyemem, bu sonuçlara göre direkt tüp bebek yapabiliriz dedi ama tabi para yok.. eşim de benden 5 yaş büyük drye gitmedi.
sizlerde durumlar nasıl?
Bebek sahibi olanlar nasıl yol izlemem gerekir yardımcı olur musunuz?
aynı durumda olanlar paylaşalım mı yaşadıklarımızı?

Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi kendimin başımnan geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 ci deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK.
Ama yumurta topladıktan sonra/ yumurta toplama tarihi 1.05.2018/ tetradox 5 günde sabah akşam kullandım/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda, altımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene bile yaptı. Geçer geçer dedi, ama ağrılarım cualdı . Bu sırada başka yerde muayene olmadım.
19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora İstanbula gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene oldum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye bile düşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktorumun ismi Antalyada Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügün tel.açtım:cevabı: oluyor, karşılaşiyoruz böyle durumlarla, normal dedi.
Bu olayımdı yaziyorum, sebebi dikatlı olmanızı ve benim başıma gelen başkasının başına gelmesin.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, bağışlayın benı. Size bol şanslar!!!

alarahan,

seni gördüğüme cok memnunum. çider'den bilge ben. iki tup bebek, bir bos gebelik. pesi sıra kızıma hamile kalmıstım. üzerine oğlum supriz gelmisti tedavisiz, kızım uc aylıkken. simdi ucuncuye doğal yoldan gebeyim. 12 yıl sonra, bu konuyu artık tamamen kapatmıs ve unutmusken.

bence en cok senin hakkın. allah biliyor ya, her aklıma geldiginde dua ediyordum. ankaradaydın di mi? seninde mutlu sonla biten haberini okumayı cok istiyorum. dualarımı güzel enerjilerimi yolluyorum...

sevgilerimle.

maşallah normal yolla mı oldu:) 40 olmadan çok şükür darısı bizim başımıza Allah tamamına erdirsin
41 yaşındayım 2. Bebeğe hamileyim 40 olmadan diyosun da büyük konuşma bence 17 yaşında kızım var hiç beklemediğim hatta korunduğu halde kaldım hamile ama kıyamadım kardeş kardeştir yaş kaç olursa olsun

yumurta toplama işleminden sonra rahim dinlendirmede hamile kalan var mı? İlk adetim yumurta toplamadan 5 gün sonra geldi. İkinci adetimin günü 6 gün geçti. Kızlar yok mu bir yanıt?

ne esfane bir grup :) başarıya ulaştık sıra sizde sakın pes etmeyin
eskilerden görenler olsa da bir selam versem ,umarım herkes iyidir.

Merhaba hamile kalabildniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…