- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 50
Arkadaşlar selam..Şu an şoklardayım..39 yaşındayım ve bugün hamile olduğumu öğrendim..hiç bir belirti yokken sadece reglim 1 gün gecikti....
Ayyy ne guzel hbr masallah arkadaşim insallah saglikla dogurmak buyutmekte nasip olsun allahin izniyle...
maşallah normal yolla mı oldu:) 40 olmadan çok şükür darısı bizim başımıza Allah tamamına erdirsinArkadaşlar selam..Şu an şoklardayım..39 yaşındayım ve bugün hamile olduğumu öğrendim..hiç bir belirti yokken sadece reglim 1 gün gecikti....
maşallah normal yolla mı oldu:) 40 olmadan çok şükür darısı bizim başımıza Allah tamamına erdirsin
Wannacım, kızını güle güle büyüt canım. Ben de değişiklik yok artık umutta yok.Kampa'ya çok sevindim. Her yolu denedi, ben çok yoruldum, 14 senedir bu iş kafamı kemirdi, ne işime ne de özel hayatıma konsantre olabildim. Kısaca hayatı kaçırdım. En başından beri hep acelem vardı, çabaladım ama olmadı. Çok mutsuzum.
41 yaşındayım 2. Bebeğe hamileyim 40 olmadan diyosun da büyük konuşma bence 17 yaşında kızım var hiç beklemediğim hatta korunduğu halde kaldım hamile ama kıyamadım kardeş kardeştir yaş kaç olursa olsunmaşallah normal yolla mı oldu:) 40 olmadan çok şükür darısı bizim başımıza Allah tamamına erdirsin
Tam aradığım sayfa derken artık kimsenin yazmadığını gördüm
Kısmet inşallah diyelim:)) hepsi doğum yaptı herhalde
38 yaşındayım hiç sorunum yok, eşiminde yok ama çocukta yok 4 senedir.Kac yasindasin canim sorunun ne
Merhaba hamile kalabildniz miselamlar hanımlar 38 bitiyor 2. bebeği düşünüyoruz ama olmuyor yumurtlama azalmış tabi, dr ama olmaz diyemem, bu sonuçlara göre direkt tüp bebek yapabiliriz dedi ama tabi para yok.. eşim de benden 5 yaş büyük drye gitmedi.
sizlerde durumlar nasıl?
Bebek sahibi olanlar nasıl yol izlemem gerekir yardımcı olur musunuz?
aynı durumda olanlar paylaşalım mı yaşadıklarımızı?