38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yarın kontrolüm var. inşallah bu sefer her şey yolunda gider inşallah. opuya göre 6+5 olcam yarın. kalp atışlarını duysam nasıl güzel olcacak...

Merhaba Kislar topige yeni katildimn bazi arkadaslar beni hatirlar belki ben hurt dusinda yasyorum 8 tup bebek denemem yumarta problemi var bende yasim 36 doktorum dun daha nekadar devqml edeceksinuz diyor yumurta artirmak Icon ne yapabilirim udumu kaybetmedim bu arardq hamile arkadaslar insallah hayirlisiyla kucaklarina alirlar tedavisi olanlarda hayirli olur insallah

çok şükür duyduk kalp atışlarını...hayatımda duyduğum ennn güzel ses...sağ salim kucağıma da alırım inşallah.. allah isteyen herkese nasip etsin

çok şükür duyduk kalp atışlarını...hayatımda duyduğum ennn güzel ses...sağ salim kucağıma da alırım inşallah.. allah isteyen herkese nasip etsin

Insallah butun Anne olmak isteyenler butun hamileler saglikla kucaklarinq alirlar Rabbim gonlune gore versin arkqdasimb

Insallah butun Anne olmak isteyenler butun hamileler saglikla kucaklarinq alirlar Rabbim gonlune gore versin arkqdasimb

sakın vazgeçme olur mu... bana ilk konuştuğumuzda doktorum bu yumurta rezerviyle boşuna uğraşma paranı da psikolojini de
boşuna harcama. ama buradan çıkıp başka doktora gideceğim diyorsan beraber deneyelim. çok zor diyorum ama ben mucizeler de gördüm dedi.. ve şimdi o mucizeyi yaşıyorum... inşallah sen de yaşayacaksın

Merhaba

(Alialis'in mesajı üzerine..Bu mesaj -epeydir yazmayı ihmal ettiğimden değil de- doğumdan sonra daha güzel bir haber vermek maksadıyla erkene alınmıştır.)

Sürekli bu topiği okumaya devam ettim aslında çünkü bundan sonra da hayırlı haberler hamilelikler beni mutlu etmeye devam ediyor.Ama üye olarak epeydir giriş yapmadım.Sevgili Alialis teşekkür ederim ilginize.Güzel hamileleri ayrıca tebrik ediyorum hepinizi öpüyorum.İsim isim yazamayacağım unuttuklarım olursa diye.Herkesi tek tek takip ediyorum.Ben de şu an itibariyle 42 yaşında bir hamile olarak baştan beri sıkıntılı endişeli bir şekilde de çok şükür ki durumumuz iyidir.Sağlıcağımız oğlumla:)beraber iyi.28. haftamızdayız.Baştan kısaca anlatırsam kese görülmesi kalp atışı her köşe dönemeçlerini gün sayarak bekledim.2'li test yaptırdım bir de ayrıntılı ultrason.Diğerlerini yaptırmadım.2linin 35 yaş üstünde kesin riskli çıkacağını doktorum söylemişti.Ama ultrason verileri her zaman iyi gidiyordu.Amniyosentezi de kıymetli bebek olduğu için düşük riski az da olsa olduğu için düşünmedim.Şu an itibariyle de artık gün sayıyorum.Ha bu arada kanamam oldu düşük riskimiz de oldu.Bu güne kadar dönemeçleri atlata atlata geldik bakalım.İki gün önce doktor kontrolüm vardı yine oğlum 37cm 1300 gr civarı.Şimdide erken doğmasın diye gün sayıyorum.Kaç gün aştık kar kardır misali.Bir de şeker sorunum çıktı yürüyüş ve diyet ama zaten bunları ben yapıyorum:)Gayret ve tevekkül bizden gerisi Yüce Allahımdan diyorum.

Sizleri çok öpüyorum.Dua ile dua dileğiyle.

Merhaba,

Senden cevap bekliyorum.
Yaşlarımız yakın bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Özelden yazarmısın bana ?

Sevgiler,

Epeydır yazamadım,mutlu sonu paylaşmak istıyorum...uzuuunnn bir sürecin sonunda minnak kızım acele ettı ve 36. Haftada dünyaya geldi...suan 27 günlük o dünyaya bizde anne baba olmaya alışıyoruz...bu uğurda emek harcayan evlat hasreti çeken herkese Rabbim nasip etsin inşallllahhhh....dualarımdasınızzz

Son düzenleme:

güle güle büyüt evladını... analı babalı, sağlıklı, mutlu, huzurlu büyür inşallah. darısı başımıza...

Günaydın 38 topiğimin güzel kadınları...Öyle bir boş bırakmışsınız ki burayı,arayıp bulmak epey zorlaşmış.Eskiler haliyle gitmiş ama yeniler pek gelememiş ne yazıkki...Oysa bu topik konuyla alakalı olan herkese çok ama çok şey katar,en azından moral olur umut verir.Neyse umarım yeniden canlanır...
Sevgili arkadaşlarım öncelikle benim için yazdığınız her güzel söz ve dilek için çok çok teşekkür ederim...Dün dr kontrolümüz vardı.28.haftayı doldurduğumuzu,artık erken bile doğsalar yaşam sınırını geçtiklerini,endişelerimizin azaldığını söyledi çok ama çok sevindik.Yani kızlar benim ikizler artık doğsalarda küvez müvez yaşama tutunabileceklermiş.Düne kadar eşim ailem ve ben hep diken üstündeydik.aylardır yatıyorum,evde yavaş yavaş dolaşıyorum sadece dra gitmek için çıkıyorum ve dr kontrolümün olduğu güne de bir arkadaş ziyareti ayarlıyorum ki azıcık moral olsun.Neyse bu günlere geldik ya çok şükür.Sizlerle paylaşmak ve yeni yılınızı kutlamak istedim.Eğer herşey normal şartlarda giderse 36.haftanın sonunda yani şubat 24 gibi gelir bebeklerimiz inşallah.Ve arkasından da bu topikte ve her yerde anne olmak için mücadele eden tüm kadınların bebekleri teker teker çifter çifter gelsin inşallah Allahım Aminnnnn...Uğraşın kızlar,sakın yılmayın.Yemeyin biriktirin,giymeyin biriktirin,benim olmaz sakın demeyin ben hiç demedim.Bebeklerine kavuşan hiç kimse de demedi.Bu iş belli yaştan sonra çok çaba gerektiriyor,çok emek istiyor.Hem maddi hem manevi...Ayrıca itiraf edeyim bu yaşta gebelikte hiç kolay değil.Bi defa yumurtalarımızın çürük,bayat,bozuk olduğuna öyle bir inanmış ve inandırılmışız ki,hamile kalsak bile endişe hep yüreğimizin içinde.12.haftaya kadar hatta bütün testler yapılıp bitinceye kadar doktorun ifadesi hep ekşi hep ekşi.Bir tanesi bana dediki(perinatolog)Türkiyenin ekonomisi az çok belli ama senin ikizlerin akibeti hiç belli değil.Eşimle birbirimize bakakaldık kanımız dondu.Neyse Allah isteyince oluyor demekki.O yüzden de menopoza kadar mücadeleye devam....
Toana Hollanda'nın güzel annesi,hamileliğini ve doğumunu adım adım takip etmiş hatta buradaki arkadaşlara da ben duyurmuştum.Çok özenmişim sana ki Allah bana da çift verdi.Öpüyorum kızlarının tatlı yanaklarından...
Evimcim,Denizgeldi,DenizbulutAlabama,Maicim,Breyzi(kesin niki yanlış yazdım)Altınyunuz,hope,alarahan,reis hocam,ve tüm diğer arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim.
Denizbulut aylardan sonra gelip yazmışsın,nasıl mutlu oldum bilemezsin.Evet benim de hala kasılmalarım var.Rahim doğuma hazırlık yapıyormuş.Rıza Hocayla ben ikinci kürtajımı olmadan az önce tanıştık.Bana çok umut vermişti.İki kere hamile kalabildiğine göre yine kalacaksın demişti.Şimdi git hamile kalır kalmaz gel demişti bana.Gittim tabi...4.ayın sonuna kadar her 15 günde bir gittim.Hatta yetinmedim bir de Murat Hocaya gittim(Yayla).İki kere iki hocada da ayrıntılı ultrasona girdim.Sonuçta aminiosentez yaptırmamaya karar verdim ama hala içimde taşıdığım korkularım var.Neyse inşallah korkular boşa çıkacak...
Kızlar ben yavaş yavaş kaçayım.Yazsam çoook yazacağım ama kafa şişirmeyeyim...
Tüm topiğin kızlarının,kader yol arkdaşlrımın yeni yılını bir kere daha tüm içtenliğimle kutluyor,bu yıln hepimize önce sağlık sonrsında da her güzel şeyi getirmesini diliyorum.2014 yılı bebek yılı olsun Allahım nolurrrr Aminnnn...

Kızlar çok tebrik ediyorum.Wanna ,Allah bebeğine uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah Aminnn..Reham Allah yardımcın olsun,bebeğine hyırlısıyla kavuş inşallah...Topikteki diğer hamilelerimizi(brezi,kumerika)dekutluyorum.Puff bebeğini sağlıkla büyüt canım.Allah sana bağışlasın....Okuyamadığım ya da hatırlayamadığım varsa çok özür.İyi dilekler hepimiz için geçerli.Kendinizi iyi bakın sevgiler ALKAN

sevgili arkadaşlar,umarım giriş yapabilmişimdir çünkü pek bilgisayar bilmiyorum.ama son 1 yılıı aşın süredir hep burayı takip ediyorum.inanın sanki hepinizi tanır oldum hele puffy.ben martta 40 yaşıma gireceğim.18 yaşında kötü bir evlilik geçirdim ve bu evli,likten şu an 20 yaşına yaklaşan bir oğlum var.mutsuz hayatımda en sonunda mutluluğu yakalayarak şimdiki eşimle tanışıp 3 yıl önce evlendik.eşim bekardı ve çocuğu yoktu.ben eski eşimde önce hep korunurdum ve 2 kez korunmaya ara verdim hemen hamile kalmıştım.sora eşimle evlendim 4 ay sora hamile kaldım karnımda öldü.3 ay sora tekrar kaldım düştü.sorasında bir kadın dr.a gittim ve bana eşimin yanında yaşınız geçmiş bundan sora zor vs dedi.o güne kadar kendimi çok genç ve güzel sanırken(gerçekten 20 yaşlarında gösterdiğimi ve hayatlarında gördükleri en güzel kız olduğumu söylerdi gören insanlar) bir anda hem aslında yaşlandığımı hemde çocuğumun olamayacağını söyledi.işte o günden sora hızla çöktü psikolojim.hamile kalamadı,3 aşılama,3 tüp bebek vs..psikolojik bunalımıma tedavilerle alınan kilolarda eklenince 2 yıldır o hayat dolu,güzelliği dillere destan kız gitti enkaz kaldı.yumurta ezervim azalmış,tedavilerin çoğu tek yumurtyam ancak olduğu için ertelendi.hiç aksamayan adetlerim gecikmeye başladı.mutsuzluktan yemekten başka bişeyle mutlu olamaz oldum ve ilk evliliğini büyük bir aşkla çocuklu bir kadınla yapmış olan dünya iyisi eşim benden onu mutlu etmemi istiyor doğal olarak ama bende yaşama sevinci kalmadı.puffy sana gelşen o mucize birgün ruhum bebdenim çökmeden banada gelirmi acaba

allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin..2014 dede tüm isteyenlere çifter çifter versin..bol bebişli olasun inşallah..bu topikte esiden yazanlardan bir çoğu hamile veya doğurdu..bir tek maiumutut duymadım..çok merak ediyorum mai seni hamişmisin ..hayırlı haberlerini bekliyoruz..aslında bizler 40 yaş topiğinde yazışıyoruz keşke 2 topik birleştirilse..herkese umut verecek çok hikayeler var burda denizbulut badenur toana albama zarpdeniz altınyunus..daha kimler kimler muradlarına eridi..işallah sıra bizlerdedir..

38 topiğinin gülleri, eskiler , yeniler, çıtırlar 2014 yılında hepimizi hamile ve hatta yıl sonuna kadar mis kokulu bebişli görmek dileğiyle.. çokkkkkkk çokkkkkkkk öpüyorummmmmmmmmmm

veeeeeeeeeeee

canım canım canım, Allaha emanet olun ikiniz de.. sağlıkla kucağına alacaksın inşallah ve dualarımızla. bizleri unutma ve dualarını eksik etme bizlerden.

sağlıklı ve mutlu yıllar

yerim ben kızını, yerim senin anneliğini. MAŞALLAH nazar değmesin insallah. bir ömür boyu yaşam kaynağın olsun, sağlıkla huzurla büyüt wannancığım tatlım ya..... nasıl duygulandım, sevindim,,, inan senin adına mutlu oldum, kaderdaşım, aynı anda transfer olmuştuk, inşallah en kısa zamanda bizlere de nasip olur. mutlu yıllar tatlı kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…