selam hepinize,
havadis zamanııııııııııı
ay kızlar bugün alya bebek ve pufy ile görüşecektik ya bilginiz var dünden ; hemen anlatayım size.
bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel .................................................. ................................
yani tek kelime ile böyle...... nazarım değecek diye korkuyorum milyonlarca kez maşallah diyelim hep birlikte lütfeeeennnnnnnn
hepimiz için sevdim kokladım öptüm , bütün gün kucağımdaydı.... Allah en kısa zamanda hepimize tattırsın bu güzelliği.....
fazla bir şey anlatmak istemiyorum, dedim ya nazardan korkuyorum....... ama muhteşem bir şey...... müthiş bir mucize, Yüce Rabbim özene bezene yaratmış, ayyyyyyyyyyyyy anladınız işte.................. Sıra bizlerde ona göre,,, bundan sonra karamsarlık yok , bol bol çalışma, bol bol tedavi..... artık Allah ne verdiyse ona göre ...... umudu kaybetmek yok........ Sırası gelen bu güzelliği bizlere yaşatacak bilmem artık............. moralinizi bozmak yok.......... daima ileri bakalım şekerler, daima umutlu olalım........... Allah hepimizin yüzünü güldürecek , bizleri üzmeyecektir , kulları üzülsün ister mi, o sebeple koşarak yola devam........
hepinizi öpüyorummmmm,,, alyanın da selamlarını gönderiyorum.......