38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ben yeniyim aranızda, Allah herkesin umutlarını mutluluğa çevirsin.
Benim ilk tüp bebek denemem, ve bugün transfer yapıldı. Sonucu nasıl bekliycem bilemiyorum

yaz bize canımm... biz burdayız elimizden geldiğince destek oluruz sana...tecrübeyle sabit çok iyi geliyor burdaki arkadaşlar insana... benim üçüncü denemem.. yarın beta hcg bakılcak. son 1 gün kalınca hiç geçmek bilmiyor :) dualarımız seninle...inşallah sağlıkla alırsın kucağına

merhaba yazilarinizi hep okuyorum ama hic yazmamistim, bende 36 yasindayim bes yillik evliyim 5 defa tup bebek denedim hep ya negatif oldu yada kimyasal gebelik oldu. simdi subat ayi icin 6. tup denememe hazirlaniyorum. insallah hersey hepimiz icin gonlumuze gore gelisir arkadaslar.

Ben yeniyim aranızda, Allah herkesin umutlarını mutluluğa çevirsin.
Benim ilk tüp bebek denemem, ve bugün transfer yapıldı. Sonucu nasıl bekliycem bilemiyorum

hoş geldin ponpon:KK49:
Dilerim güzel haberler verirsin .
sorunun neydi ? yaş sebebiyle mi tüp bebek denedin? her ne olursa olsun bu transferin dilerim ki sana bebek olsun :KK16:

ben 42 yaşındayım en azından 2 ay daha :KK1:
21 haftalık hamileyim :KK16::KK49::nazar:

merhaba yazilarinizi hep okuyorum ama hic yazmamistim, bende 36 yasindayim bes yillik evliyim 5 defa tup bebek denedim hep ya negatif oldu yada kimyasal gebelik oldu. simdi subat ayi icin 6. tup denememe hazirlaniyorum. insallah hersey hepimiz icin gonlumuze gore gelisir arkadaslar.

sen de hoş geldin sevgili ensuece :KK49:

tüm bu denemelerin neden negatif olduğuna dair sana bir bilgi verilmedi mi peki ?
araştırmalar yapılmadı mı ?

yaşın henüz genç. hoş tıp dünyasına göre 35 den sonra hepimiz yaşlıyız ama , bana göre gençsin.
tüp tedavisi denemende neden her ne ise dilerim aşarsın ve sen de benim gibi spontan bir gebelik yaşarsın.
ben de denedim tüp tedavisini , yaşım yüzünden . hiç bir değerimde anormallik yokken.
ama başarılı olmadı. sonrasında Rabbim mucizesini gönderdi ve kendiliğinden yani spontan hamile kaldım.
Şükürler olsun ki 21 haftayı bitirmek üzereyiz.kızım olacak :KK16::nazar:

böyle mutlulukların darısı sizlerinde başına olsun , bedenlerimizde yeşeren yeni hayatlar , atan o minicik kalpler kucaklarımızı da doldursun.:KK16:

breezey ben kendimi genc degil yuz yasinda hissediyorum cnm. ilk hastanemde hic aciklama yapmadilar bende tecrubesizdim cekindim ustunde durmadim. daha sonraki dort tedavide hep yumurta kalitesiz dollenmedi vs neler neler ne surecler gecirdim.
benim asil sorunum esimin sperm sayisi iki milyon erkek infertilesi cnm.
tup denemeleri oncesinde esim ve ben cok hazirliklar yaptik farkli aile hekimlerinde aylarca sperm ve yumurta artis tedavisi gorduk ama esime pek fayda etmedi benimde bunyem cok zayif ve bagisiklik sorunum var, tutunmaya calisan embriyoyu vucudum yabanci madde olarak algilayip disari atiyor bunla ilgilide tedavi gordum hic fayda etmedi.
uzun lafin kisasi esimin sperm sorunu benim
ufak sorunlarla birlesince bir turlu tutmadi.
inancimi kaybetmedim cmm simdi hastane ve doktor degistirdim insallah bu defa diyorum ayrica senin adinaa cokkkk sevindimmm

breezey ben kendimi genc degil yuz yasinda hissediyorum cnm. ilk hastanemde hic aciklama yapmadilar bende tecrubesizdim cekindim ustunde durmadim. daha sonraki dort tedavide hep yumurta kalitesiz dollenmedi vs neler neler ne surecler gecirdim.
benim asil sorunum esimin sperm sayisi iki milyon erkek infertilesi cnm.
tup denemeleri oncesinde esim ve ben cok hazirliklar yaptik farkli aile hekimlerinde aylarca sperm ve yumurta artis tedavisi gorduk ama esime pek fayda etmedi benimde bunyem cok zayif ve bagisiklik sorunum var, tutunmaya calisan embriyoyu vucudum yabanci madde olarak algilayip disari atiyor bunla ilgilide tedavi gordum hic fayda etmedi.
uzun lafin kisasi esimin sperm sorunu benim
ufak sorunlarla birlesince bir turlu tutmadi.
inancimi kaybetmedim cmm simdi hastane ve doktor degistirdim insallah bu defa diyorum ayrica senin adinaa cokkkk sevindimmm

bütün sorunların önemsiz kaldığı o en büyük mutluluğu senin için hayırlısıysa yaşamanı , evlat özlemini en kısa zamanda dindirmeni dilerim arkadaşım.:KK49:

Rabbim yar ve yardımcın olsun :KK16:

selam hepinize,
havadis zamanııııııııııı

ay kızlar bugün alya bebek ve pufy ile görüşecektik ya bilginiz var dünden ; hemen anlatayım size.

bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel .................................................. ................................

yani tek kelime ile böyle...... nazarım değecek diye korkuyorum milyonlarca kez maşallah diyelim hep birlikte lütfeeeennnnnnnn

hepimiz için sevdim kokladım öptüm , bütün gün kucağımdaydı.... Allah en kısa zamanda hepimize tattırsın bu güzelliği.....

fazla bir şey anlatmak istemiyorum, dedim ya nazardan korkuyorum....... ama muhteşem bir şey...... müthiş bir mucize, Yüce Rabbim özene bezene yaratmış, ayyyyyyyyyyyyy anladınız işte.................. Sıra bizlerde ona göre,,, bundan sonra karamsarlık yok , bol bol çalışma, bol bol tedavi..... artık Allah ne verdiyse ona göre ...... umudu kaybetmek yok........ Sırası gelen bu güzelliği bizlere yaşatacak bilmem artık............. moralinizi bozmak yok.......... daima ileri bakalım şekerler, daima umutlu olalım........... Allah hepimizin yüzünü güldürecek , bizleri üzmeyecektir , kulları üzülsün ister mi, o sebeple koşarak yola devam........
hepinizi öpüyorummmmm,,, alyanın da selamlarını gönderiyorum.......

aşkolsun, ilkin de de haber verseydin keşke, tebrikler....... Tabii ki maşallah,,,,, bizler hiç unuturmuyuz..... Maşallah demeyi...... En hassas konumuz .............. Sevgiler

anlarsın işte canımın içi. Hep birlikte sevinip hep birlikte üzüldüğümüz çok oldu ama yine olumsuz olursa kendi başıma üzüleyim dedim. Yoksa hep açıktı sayfa parmağım gitti gitti geldi tuşlara..

sağol canımm.. tam imkânsızıma kavuştum derken 2 aylık bir kaybım var biliyorsun...ne büyük acıydı.. korkuyorum yeniden yaşamaktan. allah göstermesin. allah kimseye göstermesin

seviyorum sizi...

:21: :21:

Arkadasim getirme aklina öyle seyleri, saglikla kucagina almani diliyorum.:KK49: :KK49:

X