38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın 38 topiğimin güzel kadınları...Öyle bir boş bırakmışsınız ki burayı,arayıp bulmak epey zorlaşmış.Eskiler haliyle gitmiş ama yeniler pek gelememiş ne yazıkki...Oysa bu topik konuyla alakalı olan herkese çok ama çok şey katar,en azından moral olur umut verir.Neyse umarım yeniden canlanır...
Sevgili arkadaşlarım öncelikle benim için yazdığınız her güzel söz ve dilek için çok çok teşekkür ederim...Dün dr kontrolümüz vardı.28.haftayı doldurduğumuzu,artık erken bile doğsalar yaşam sınırını geçtiklerini,endişelerimizin azaldığını söyledi çok ama çok sevindik.Yani kızlar benim ikizler artık doğsalarda küvez müvez yaşama tutunabileceklermiş.Düne kadar eşim ailem ve ben hep diken üstündeydik.aylardır yatıyorum,evde yavaş yavaş dolaşıyorum sadece dra gitmek için çıkıyorum ve dr kontrolümün olduğu güne de bir arkadaş ziyareti ayarlıyorum ki azıcık moral olsun.Neyse bu günlere geldik ya çok şükür.Sizlerle paylaşmak ve yeni yılınızı kutlamak istedim.Eğer herşey normal şartlarda giderse 36.haftanın sonunda yani şubat 24 gibi gelir bebeklerimiz inşallah.Ve arkasından da bu topikte ve her yerde anne olmak için mücadele eden tüm kadınların bebekleri teker teker çifter çifter gelsin inşallah Allahım Aminnnnn...Uğraşın kızlar,sakın yılmayın.Yemeyin biriktirin,giymeyin biriktirin,benim olmaz sakın demeyin ben hiç demedim.Bebeklerine kavuşan hiç kimse de demedi.Bu iş belli yaştan sonra çok çaba gerektiriyor,çok emek istiyor.Hem maddi hem manevi...Ayrıca itiraf edeyim bu yaşta gebelikte hiç kolay değil.Bi defa yumurtalarımızın çürük,bayat,bozuk olduğuna öyle bir inanmış ve inandırılmışız ki,hamile kalsak bile endişe hep yüreğimizin içinde.12.haftaya kadar hatta bütün testler yapılıp bitinceye kadar doktorun ifadesi hep ekşi hep ekşi.Bir tanesi bana dediki(perinatolog)Türkiyenin ekonomisi az çok belli ama senin ikizlerin akibeti hiç belli değil.Eşimle birbirimize bakakaldık kanımız dondu.Neyse Allah isteyince oluyor demekki.O yüzden de menopoza kadar mücadeleye devam....
Toana Hollanda'nın güzel annesi,hamileliğini ve doğumunu adım adım takip etmiş hatta buradaki arkadaşlara da ben duyurmuştum.Çok özenmişim sana ki Allah bana da çift verdi.Öpüyorum kızlarının tatlı yanaklarından...
Evimcim,Denizgeldi,DenizbulutAlabama,Maicim,Breyzi(kesin niki yanlış yazdım)Altınyunuz,hope,alarahan,reis hocam,ve tüm diğer arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim.
Denizbulut aylardan sonra gelip yazmışsın,nasıl mutlu oldum bilemezsin.Evet benim de hala kasılmalarım var.Rahim doğuma hazırlık yapıyormuş.Rıza Hocayla ben ikinci kürtajımı olmadan az önce tanıştık.Bana çok umut vermişti.İki kere hamile kalabildiğine göre yine kalacaksın demişti.Şimdi git hamile kalır kalmaz gel demişti bana.Gittim tabi...4.ayın sonuna kadar her 15 günde bir gittim.Hatta yetinmedim bir de Murat Hocaya gittim(Yayla).İki kere iki hocada da ayrıntılı ultrasona girdim.Sonuçta aminiosentez yaptırmamaya karar verdim ama hala içimde taşıdığım korkularım var.Neyse inşallah korkular boşa çıkacak...
Kızlar ben yavaş yavaş kaçayım.Yazsam çoook yazacağım ama kafa şişirmeyeyim...
Tüm topiğin kızlarının,kader yol arkdaşlrımın yeni yılını bir kere daha tüm içtenliğimle kutluyor,bu yıln hepimize önce sağlık sonrsında da her güzel şeyi getirmesini diliyorum.2014 yılı bebek yılı olsun Allahım nolurrrr Aminnnn...

alkancım, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım, bizlere verdiğin moralle tam gaz gidiyoruz. umarım dediğin gibi olur ve bizlerde kavuşuruz bebişlerimize. bizlere uzun uzun yazmayı ihmal etme tatlım, ayrıca evet dediğn gibi eskiler pek girmiyor bu topiğe, bu ara 40 yaş topiğine de yazıyoruz ara ara, ama burdan da kopmuyoruz tabii ki. sırayla anneler çoğalıyor ve haklı olarak da bebişler çok ilgi istiyor ve bizler ikinci sıraya düşüyoruz, ama her daim kalplerimiz beraber. sana ve ailene mutlu yıllar. Allah nazarlardan korusun sizi tatlım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sevgili arkadaşlar,umarım giriş yapabilmişimdir çünkü pek bilgisayar bilmiyorum.ama son 1 yılıı aşın süredir hep burayı takip ediyorum.inanın sanki hepinizi tanır oldum hele puffy.ben martta 40 yaşıma gireceğim.18 yaşında kötü bir evlilik geçirdim ve bu evli,likten şu an 20 yaşına yaklaşan bir oğlum var.mutsuz hayatımda en sonunda mutluluğu yakalayarak şimdiki eşimle tanışıp 3 yıl önce evlendik.eşim bekardı ve çocuğu yoktu.ben eski eşimde önce hep korunurdum ve 2 kez korunmaya ara verdim hemen hamile kalmıştım.sora eşimle evlendim 4 ay sora hamile kaldım karnımda öldü.3 ay sora tekrar kaldım düştü.sorasında bir kadın dr.a gittim ve bana eşimin yanında yaşınız geçmiş bundan sora zor vs dedi.o güne kadar kendimi çok genç ve güzel sanırken(gerçekten 20 yaşlarında gösterdiğimi ve hayatlarında gördükleri en güzel kız olduğumu söylerdi gören insanlar) bir anda hem aslında yaşlandığımı hemde çocuğumun olamayacağını söyledi.işte o günden sora hızla çöktü psikolojim.hamile kalamadı,3 aşılama,3 tüp bebek vs..psikolojik bunalımıma tedavilerle alınan kilolarda eklenince 2 yıldır o hayat dolu,güzelliği dillere destan kız gitti enkaz kaldı.yumurta ezervim azalmış,tedavilerin çoğu tek yumurtyam ancak olduğu için ertelendi.hiç aksamayan adetlerim gecikmeye başladı.mutsuzluktan yemekten başka bişeyle mutlu olamaz oldum ve ilk evliliğini büyük bir aşkla çocuklu bir kadınla yapmış olan dünya iyisi eşim benden onu mutlu etmemi istiyor doğal olarak ama bende yaşama sevinci kalmadı.puffy sana gelşen o mucize birgün ruhum bebdenim çökmeden banada gelirmi acaba

canım asla umudunu yitirme, bak bu topicde 40 yaş üstü anne olan çok kişi var, ve olamayanlar da hala mücadeleye devam ediyor. mutlaka sana da sıra gelecektir, zamanı gelmedikçe olmuyor maalesef. bizlerin de birgün anne olacağı ümidini yitirmemen dileğiyle mutlu yıllar dilerim.

canım asla umudunu yitirme, bak bu topicde 40 yaş üstü anne olan çok kişi var, ve olamayanlar da hala mücadeleye devam ediyor. mutlaka sana da sıra gelecektir, zamanı gelmedikçe olmuyor maalesef. bizlerin de birgün anne olacağı ümidini yitirmemen dileğiyle mutlu yıllar dilerim.

slm arkadaşlar bende 40 yaşı anne adayı olarak ilk günden beli tüm yazılanları okudum okuduklarım kah umut verdi kah gözyaşlarımı akıttı bende sizlerden farksız pek bir şey yaşamadım 4 yıllık evliyim bebiş için çok geçkaldığımız için çok üzülüyorum keşke evlendiğimiz ilkgünden beli düşünüp karar verseydik bebiş için geç kaldığım günlerin acısının çıktığını düşünüyorum başarız 2 tüp bebek denemesi 15 gün önce 2. tüp bebek denememizi yaptık ve sonuç hüsran bütün umutlarım bitti kendimi hala toparlayamadım sürekli ağlıyorum üzüntüden olucakki sürekli bir baş ağrısı ve baş dönmesi var çok dua ediyorum allaha sabiır ver bana ve benimle aynı duyguyu yaşayanlara ama yinede yılmıyorum martta bir daha deniycem diyorum ve ardından korku kaplıyo içimi ya oda olmassa ve allaha sığınıyo rum nolur allahım o kutsal duyguyu bende yaşıyım bende anne olayım diye topiğin açıldığı ilk günlerde yazılanları okuyunca ŞİMDİ ŞİMDİ diye hamile kalan arkadaşlarımız vardı bende diyorum bu sefer olucak ŞİMDİ ŞİMDİ ...

slm arkadaşlar bende 40 yaşı anne adayı olarak ilk günden beli tüm yazılanları okudum okuduklarım kah umut verdi kah gözyaşlarımı akıttı bende sizlerden farksız pek bir şey yaşamadım 4 yıllık evliyim bebiş için çok geçkaldığımız için çok üzülüyorum keşke evlendiğimiz ilkgünden beli düşünüp karar verseydik bebiş için geç kaldığım günlerin acısının çıktığını düşünüyorum başarız 2 tüp bebek denemesi 15 gün önce 2. tüp bebek denememizi yaptık ve sonuç hüsran bütün umutlarım bitti kendimi hala toparlayamadım sürekli ağlıyorum üzüntüden olucakki sürekli bir baş ağrısı ve baş dönmesi var çok dua ediyorum allaha sabiır ver bana ve benimle aynı duyguyu yaşayanlara ama yinede yılmıyorum martta bir daha deniycem diyorum ve ardından korku kaplıyo içimi ya oda olmassa ve allaha sığınıyo rum nolur allahım o kutsal duyguyu bende yaşıyım bende anne olayım diye topiğin açıldığı ilk günlerde yazılanları okuyunca ŞİMDİ ŞİMDİ diye hamile kalan arkadaşlarımız vardı bende diyorum bu sefer olucak ŞİMDİ ŞİMDİ ...

elveda arkadaşım nick in den de belli, ne kadar üzgün olduğun, ama işte kendin de söylüyorsun, eski yazılardan da görmüşsün, hatta yeni hamileler ve doğumlarımız da var, yani sıra bızlere de gelecek. ama zamanı gelmediyse yapacak bir şey yok. bize düşen sabretmek canım, allah hayırlısı ne ise onu yaşatsın bizlere. şimdi şimdi sıra bizde senin tabirinle.:KK36::KK36::KK36::KK36:

allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin..2014 dede tüm isteyenlere çifter çifter versin..bol bebişli olasun inşallah..bu topikte esiden yazanlardan bir çoğu hamile veya doğurdu..bir tek maiumutut duymadım..çok merak ediyorum mai seni hamişmisin ..hayırlı haberlerini bekliyoruz..aslında bizler 40 yaş topiğinde yazışıyoruz keşke 2 topik birleştirilse..herkese umut verecek çok hikayeler var burda denizbulut badenur toana albama zarpdeniz altınyunus..daha kimler kimler muradlarına eridi..işallah sıra bizlerdedir..:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

ummuseleme canım yok ben hamile değilim arkadaşım inşaAllah yakın bir zamnda tekrar transfer yaptırmayı düşünüyorum.dilerim bu sefer tüm deneyen ve benimde bebeğimin veya bebeklerimin geldiği son deneme olur amin

ummuseleme canım yok ben hamile değilim arkadaşım inşaAllah yakın bir zamnda tekrar transfer yaptırmayı düşünüyorum.dilerim bu sefer tüm deneyen ve benimde bebeğimin veya bebeklerimin geldiği son deneme olur amin

inşallah canım inşallah..2014 bizim yılımız olsun..:KK49::KK49::KK49: sizin topikte çok şükür eskilerden hep beiş sahibi oldunuz sende yakında gelir inşallah 40 yaş topiğimizdede inşallah bu yıl çok bereketli geçsin..haiş kalmayan kalmasın..:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

inşallah canım inşallah..2014 bizim yılımız olsun..:KK49::KK49::KK49: sizin topikte çok şükür eskilerden hep beiş sahibi oldunuz sende yakında gelir inşallah 40 yaş topiğimizdede inşallah bu yıl çok bereketli geçsin..haiş kalmayan kalmasın..:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Buradaki arkadaslarin yaslari, yaklasik bizim topikle ayni keske 40 yas topigi ve burasi birlesse. bibirimizden ögrenecegimiz cok sey oldugunu düsünüyorum bir oraya bir buraya bakmak zorunda kaliyoruz. bu islemi topigi acan kisilermi yapabilir acaba:44: buradaki arkadaslarda buna olur derse bence cok iyi olacaktir.

Buradaki arkadaslarin yaslari, yaklasik bizim topikle ayni keske 40 yas topigi ve burasi birlesse. bibirimizden ögrenecegimiz cok sey oldugunu düsünüyorum bir oraya bir buraya bakmak zorunda kaliyoruz. bu islemi topigi acan kisilermi yapabilir acaba:44: buradaki arkadaslarda buna olur derse bence cok iyi olacaktir.

aslında birleştirlse çok iyi olur..çok güzel bilgiler var çok güzel mucizeler var..bu topiktedede mesela buğday çimi suyunu çok yapmışlar mesela..faydasınıda görmüşler..:KK49::KK49::KK49:

formda yetkililer birleştirebilir eğer bildirirseniz olabilir.inanın artık yazmakta gelmiyor içimden.yoksa eskiden ooo ne çok yazardık okuyorsunuz zaten.

ümmücüm inşaAllah benimde dileğim 2014 bu yolda olanları yılı olur çifter çifter amin.

formda yetkililer birleştirebilir eğer bildirirseniz olabilir.inanın artık yazmakta gelmiyor içimden.yoksa eskiden ooo ne çok yazardık okuyorsunuz zaten.

ümmücüm inşaAllah benimde dileğim 2014 bu yolda olanları yılı olur çifter çifter amin.

arada yaz canım..yeni hamile annelerimizde alkan reham kumarika arada yazın..umut olun inşallah..:KK49::KK49::KK49:

Kızlar kızlar ben belki yaş olarak daha 30 lardayım ama sizi okuyarak zaman zaman yazarak epey moral bulmuştum..yaşadığım onca olumsuz tüp aşılama sonrası yıkıldığım zamanlarda bayağı destek gördüm burdan :) geçen sene sürpriz bir hamilelik tedAvi öncesi .. sorunlu geçen bir gebelik ha doğdu doğacak diye yüreğimiz ağzımızda şükürler olsun ki 37. Haftada mutlu sonlA biten bir serüven :) Kahraman oğlum şuan 3 aylık olmak üzere.. Rabb'ime ne kadar şükretsem az inanın..size söylemek istediklerim var tek şey lütfen vazgeçmeyin olacağına inanın istemekten asla ama asla vazgeçmeyin .. Allan , wannabemumy o kadar çok sevindim ki inanın.. Alkancım canım mücadeleci kadın Allah'ım ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. En güzel örnek sensin çok tebrik ederim güzelim . 2014 te uğraşan herkesin yüzü gülsün inşallah sevgiler..

canım canım canım, Allaha emanet olun ikiniz de.. sağlıkla kucağına alacaksın inşallah ve dualarımızla. bizleri unutma ve dualarını eksik etme bizlerden.

sağlıklı ve mutlu yıllar:nazar::nazar::nazar:

kızlar mutsuzluktan herkesin içini karartan biri olduğumu düşünüyor ve bu yüzden hep yalnız kalmak istiyorum.kendimi çok çirkin,eksik,ezik hatta etrafına mutsuzluk veren biri gibi görmeye başladım.herşeyin bir gün böyle oacağını bilsem yani çocuğumun olmayacağını öğrenip,bu gerçeğin gün geçtikçe beni mahveden,çökerten,kendimi yemeğe verdirerek obez olmak üzere olacağımı bilsem belkide eşimle evlenmezdim diyorum..ama o bana hayatta tatmadığım aşkı ve sevgiyi tatırdığı içinde bunu yaşamadan mı ölecektim diyorum..velhasıl ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemez oldum.eskiden neşeyle parlayan yeşil gözlerim soldu,sarı şaçlarımdan bile soğudum koyu tuhaf bir renge boyattım.ölesiye yemek yiyorum,77 kilo olmuşum halada yiyorum 80-90 vs..allaha çok dua ettik eşimle..çocuğunu aldıran,döven hatta öldürenleri düşünüp onlara veren rabbim isteyen,dileyen kullarınada nasip et diye istemeden isyan ettim..memleketten tayin istedim tanıdıklardan uzaklaşayım diye ama ne yaptıysam olmadı.hep burayı okudum hep mucize haberlerle umutlandım ama artık umudum tükeniyor.sizler benim için hayalide olsa,sanalda olsa yakınımdaki herkesten daha canyoldaşısınız bana.

arkadaşlar kendimi o kadar çirkin,mutsuz ve ezik hissediyorumki sürekli insanlardan kaçıp,yalnız kalamak istiyorum.çok değil 2 yıl önceki fotoğraflarda gülen o mutlu insan benmiyim diye kendime defalarca soruyorum.eğer çocuğum olmayacağını bilseydim eşimle evlenirmiydim diye düşünüyorum..ama onunla evlenmeseydim aşkı sevgiyi,değer verilme mutluluğunu tatmadan ölüp gidecektim.çocuğunu dövenibebeklerini aldıran,hatta bebeklerini öldüren anne denilen canileri düşünüyorum ve belki istemeden isyan ediyorum hep dua ediyorum rabbim biz iyi insanlar olmaya çalıştık,sana sığınıdık,sana güvendik rabbim ne olur isteyen dileyenlerede ruh beden çökmeden,sağlık mutluluk gitmeden evlat nasip et diye..ama demekki bu da bizim sınavımız ama ben hızla çöküyorum ve artık durduramıyorum hiçbirşey beni, hayata bağlayamaz oldu sanki

arkadaşlar kendimi o kadar çirkin,mutsuz ve ezik hissediyorumki sürekli insanlardan kaçıp,yalnız kalamak istiyorum.çok değil 2 yıl önceki fotoğraflarda gülen o mutlu insan benmiyim diye kendime defalarca soruyorum.eğer çocuğum olmayacağını bilseydim eşimle evlenirmiydim diye düşünüyorum..ama onunla evlenmeseydim aşkı sevgiyi,değer verilme mutluluğunu tatmadan ölüp gidecektim.çocuğunu dövenibebeklerini aldıran,hatta bebeklerini öldüren anne denilen canileri düşünüyorum ve belki istemeden isyan ediyorum hep dua ediyorum rabbim biz iyi insanlar olmaya çalıştık,sana sığınıdık,sana güvendik rabbim ne olur isteyen dileyenlerede ruh beden çökmeden,sağlık mutluluk gitmeden evlat nasip et diye..ama demekki bu da bizim sınavımız ama ben hızla çöküyorum ve artık durduramıyorum hiçbirşey beni, hayata bağlayamaz oldu sanki

Canım neden bu kadar umutsuzsun.Kaç yaşındasın kaç yıllk evlisin ki.
Tahminimce yaşın genç.
Beğeğiniz olmaması için bir sağlık problemi mi var ortada tam anlayamadım.
Emin olmadan da yazmak istemedim

kızlar mutsuzluktan herkesin içini karartan biri olduğumu düşünüyor ve bu yüzden hep yalnız kalmak istiyorum.kendimi çok çirkin,eksik,ezik hatta etrafına mutsuzluk veren biri gibi görmeye başladım.herşeyin bir gün böyle oacağını bilsem yani çocuğumun olmayacağını öğrenip,bu gerçeğin gün geçtikçe beni mahveden,çökerten,kendimi yemeğe verdirerek obez olmak üzere olacağımı bilsem belkide eşimle evlenmezdim diyorum..ama o bana hayatta tatmadığım aşkı ve sevgiyi tatırdığı içinde bunu yaşamadan mı ölecektim diyorum..velhasıl ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemez oldum.eskiden neşeyle parlayan yeşil gözlerim soldu,sarı şaçlarımdan bile soğudum koyu tuhaf bir renge boyattım.ölesiye yemek yiyorum,77 kilo olmuşum halada yiyorum 80-90 vs..allaha çok dua ettik eşimle..çocuğunu aldıran,döven hatta öldürenleri düşünüp onlara veren rabbim isteyen,dileyen kullarınada nasip et diye istemeden isyan ettim..memleketten tayin istedim tanıdıklardan uzaklaşayım diye ama ne yaptıysam olmadı.hep burayı okudum hep mucize haberlerle umutlandım ama artık umudum tükeniyor.sizler benim için hayalide olsa,sanalda olsa yakınımdaki herkesten daha canyoldaşısınız bana.

hiçççççççççççç buuuuuuuuuu kaaadddddarrrrrrrrrrrrrr umutsuz ve mutsuz olma tatlım, hayat herşeye rağmen güzel. ZAmanı gelmedikten sonra hiçbirşey olmuyor olmayacak da. kendini rahatlat sevdiğin seyleri yap, kendini eşini şımart.... bizleri devamlı oku, burda fazla bulunmasak da bu topiğin kardeş topiği 40 yaşında anne olmaya çabalayanlar topiğine katıl, şu an orada kalabalığız , hiç sıkılmazsın tatlım....... güzel mesajlarını yazılarını bekliyorum......yeni uğraşlarını anlatmanı diliyorum. sabır sabır sabır

ne yazıkki geç mutluluk bulanlardanım.36 yaşında evlendim şimdi 40 olmak üzereyim 2 düşük yaptım sora hamile kalamadım.doktorlar umut vermiyor..çok üzülüyorum.evde internet olmadığı için bulduğum yerlerde girebiliyorum ne yazıkki

ne yazıkki geç mutluluk bulanlardanım.36 yaşında evlendim şimdi 40 olmak üzereyim 2 düşük yaptım sora hamile kalamadım.doktorlar umut vermiyor..çok üzülüyorum.evde internet olmadığı için bulduğum yerlerde girebiliyorum ne yazıkki

daha çok gençsin canım..mücadeleye devam sonuçta bi amacımız var..amacımza ulaşmak içinde elimizden geleni yapmalıyız zaten yüce rabbimde bizden bunu istiyor çaba emek dua sabır canım..allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez yaratan o dua et canım bol bol hayatından yaşadıklarından mutlu olmaya çalış çektiğimiz her sıkıntı bizi allaha ulaşmamız için var..sabret dua et inşallah memeklerin gelsin..:KK49::KK49:

41 yaşında evlendim. 6 ay sonra tüp bebek çalışmalarına başladım. amh hormonum 0,1 çıktı. doktorum boşuna uğraşıp paranı da psikolojini de harcama işin çok zor dedi. ama ben mucizeler de gördüm dedi. 1 ay destek sonraki ay tüp bebek tedavisi. olumsuz sonuçlarda nasıl yıkıldım. ama sonra ki ay tekrar başladım. 1 tane gebelik gördük sonunda sonra 8 haftalıkken gelişimi durdu. kürtajla aldılar. anesteziden çıkarken doktora bir dahaki denemeye ne zaman başlıyoruz dedim. dur be kızım dedi benden çok olsun 5 yaş büyük doktorum :) bizim için senin sağlık bütünlüğün çok önemli psikoloji de sağlığın bi parçası. önce kendini topla bakalım dedi. depresyonun dibine vurdum ama ilk adetimde doktorun kapısındaydım ve başladıktan 1 sene sonra hamile kaldım şimdi 13 haftalığız. okurken çok kolay gelebilir ama ne kadar zor olduğunu sen çok iyi bilirsin. 43 yaşın ortalarında anne olacağım inşallah. demem o ki dur bakalım pes etmek için daha 3 senen var sen sağlam durmazsan bu işi kim yapacak. o gün mutlaka gelecek bu ay değilse sonra ki ay. yeter ki sen denemeye devam et

41 yaşında evlendim. 6 ay sonra tüp bebek çalışmalarına başladım. amh hormonum 0,1 çıktı. doktorum boşuna uğraşıp paranı da psikolojini de harcama işin çok zor dedi. ama ben mucizeler de gördüm dedi. 1 ay destek sonraki ay tüp bebek tedavisi. olumsuz sonuçlarda nasıl yıkıldım. ama sonra ki ay tekrar başladım. 1 tane gebelik gördük sonunda sonra 8 haftalıkken gelişimi durdu. kürtajla aldılar. anesteziden çıkarken doktora bir dahaki denemeye ne zaman başlıyoruz dedim. dur be kızım dedi benden çok olsun 5 yaş büyük doktorum :) bizim için senin sağlık bütünlüğün çok önemli psikoloji de sağlığın bi parçası. önce kendini topla bakalım dedi. depresyonun dibine vurdum ama ilk adetimde doktorun kapısındaydım ve başladıktan 1 sene sonra hamile kaldım şimdi 13 haftalığız. okurken çok kolay gelebilir ama ne kadar zor olduğunu sen çok iyi bilirsin. 43 yaşın ortalarında anne olacağım inşallah. demem o ki dur bakalım pes etmek için daha 3 senen var sen sağlam durmazsan bu işi kim yapacak. o gün mutlaka gelecek bu ay değilse sonra ki ay. yeter ki sen denemeye devam et

canım kardeşim,zaten bu topikte bu mucizeleri okumasaydım daha kötü yıkılırdım,iyiki varsınız,2 yıldır hep burayı okuyorum ama bilgisayar pek bilmediğim için bir arkadaş yardımıyla üye olabildim.bizimki öyle bir üzüntü ki çekmeyen anlayamaz,herkese anlatılamaz.seni okudumya ağladım inan..bide puffy vardı bebeği oldu 45 yaşında değilmi..rabbimi bilmeden gücendirdimmi diyorum ama allah bugünlerimizi aratacak belalar vermesin cümlemize.benim fsh 15 lerde 3 aşılama 3 tüp bebek denedik ama olmadı.yumurtam ya 1 ya 2 oluyor onca ilaçla.maddi manevi doktorlar mahvetti bizi.sen kime gittin yumurta sayın nasıldı?

bu ne umutsuzluk..... Allahın verdiği aklı kullanmak ve bedenini ruhunu dinç tutmak zorundasın... bana da bebeğiniz olmayacak demişlerdi... ve ilk tüp bebek denemesinde hamilelik yaşadım. kızım erken doğdu.. zor bir gebelik ve doğumdan 2 hafta sonra 1.900 kilo ile kucağıma gelen bir bebek... şükürler olsun... şimdi 42 yaşımdayım... sonrasında 2 düşük yaptım ve 3 ay sonra tekrar tüp bebek denemeyi düşünüyorum... hep şükrettim... ama bebek için şükretmeden önce sağlığımız için şüktretsek??? .. tabi onu sağlıklı kılacak olan bizleriz... Allah isteyene dilediğini nasip ediyor.... ilk olarak beden sağlığı sonra pozitif düşünce ve inanarak yapılan dua... göreceksin... herşey düzelecek.. önce yeşil gözlerine gülümseme sonra ruhuna sağlık be göbişe bebek... inşallah....

X