- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
Günaydın 38 topiğimin güzel kadınları...Öyle bir boş bırakmışsınız ki burayı,arayıp bulmak epey zorlaşmış.Eskiler haliyle gitmiş ama yeniler pek gelememiş ne yazıkki...Oysa bu topik konuyla alakalı olan herkese çok ama çok şey katar,en azından moral olur umut verir.Neyse umarım yeniden canlanır...
Sevgili arkadaşlarım öncelikle benim için yazdığınız her güzel söz ve dilek için çok çok teşekkür ederim...Dün dr kontrolümüz vardı.28.haftayı doldurduğumuzu,artık erken bile doğsalar yaşam sınırını geçtiklerini,endişelerimizin azaldığını söyledi çok ama çok sevindik.Yani kızlar benim ikizler artık doğsalarda küvez müvez yaşama tutunabileceklermiş.Düne kadar eşim ailem ve ben hep diken üstündeydik.aylardır yatıyorum,evde yavaş yavaş dolaşıyorum sadece dra gitmek için çıkıyorum ve dr kontrolümün olduğu güne de bir arkadaş ziyareti ayarlıyorum ki azıcık moral olsun.Neyse bu günlere geldik ya çok şükür.Sizlerle paylaşmak ve yeni yılınızı kutlamak istedim.Eğer herşey normal şartlarda giderse 36.haftanın sonunda yani şubat 24 gibi gelir bebeklerimiz inşallah.Ve arkasından da bu topikte ve her yerde anne olmak için mücadele eden tüm kadınların bebekleri teker teker çifter çifter gelsin inşallah Allahım Aminnnnn...Uğraşın kızlar,sakın yılmayın.Yemeyin biriktirin,giymeyin biriktirin,benim olmaz sakın demeyin ben hiç demedim.Bebeklerine kavuşan hiç kimse de demedi.Bu iş belli yaştan sonra çok çaba gerektiriyor,çok emek istiyor.Hem maddi hem manevi...Ayrıca itiraf edeyim bu yaşta gebelikte hiç kolay değil.Bi defa yumurtalarımızın çürük,bayat,bozuk olduğuna öyle bir inanmış ve inandırılmışız ki,hamile kalsak bile endişe hep yüreğimizin içinde.12.haftaya kadar hatta bütün testler yapılıp bitinceye kadar doktorun ifadesi hep ekşi hep ekşi.Bir tanesi bana dediki(perinatolog)Türkiyenin ekonomisi az çok belli ama senin ikizlerin akibeti hiç belli değil.Eşimle birbirimize bakakaldık kanımız dondu.Neyse Allah isteyince oluyor demekki.O yüzden de menopoza kadar mücadeleye devam....
Toana Hollanda'nın güzel annesi,hamileliğini ve doğumunu adım adım takip etmiş hatta buradaki arkadaşlara da ben duyurmuştum.Çok özenmişim sana ki Allah bana da çift verdi.Öpüyorum kızlarının tatlı yanaklarından...
Evimcim,Denizgeldi,DenizbulutAlabama,Maicim,Breyzi(kesin niki yanlış yazdım)Altınyunuz,hope,alarahan,reis hocam,ve tüm diğer arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim.
Denizbulut aylardan sonra gelip yazmışsın,nasıl mutlu oldum bilemezsin.Evet benim de hala kasılmalarım var.Rahim doğuma hazırlık yapıyormuş.Rıza Hocayla ben ikinci kürtajımı olmadan az önce tanıştık.Bana çok umut vermişti.İki kere hamile kalabildiğine göre yine kalacaksın demişti.Şimdi git hamile kalır kalmaz gel demişti bana.Gittim tabi...4.ayın sonuna kadar her 15 günde bir gittim.Hatta yetinmedim bir de Murat Hocaya gittim(Yayla).İki kere iki hocada da ayrıntılı ultrasona girdim.Sonuçta aminiosentez yaptırmamaya karar verdim ama hala içimde taşıdığım korkularım var.Neyse inşallah korkular boşa çıkacak...
Kızlar ben yavaş yavaş kaçayım.Yazsam çoook yazacağım ama kafa şişirmeyeyim...
Tüm topiğin kızlarının,kader yol arkdaşlrımın yeni yılını bir kere daha tüm içtenliğimle kutluyor,bu yıln hepimize önce sağlık sonrsında da her güzel şeyi getirmesini diliyorum.2014 yılı bebek yılı olsun Allahım nolurrrr Aminnnn...
alkancım, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım, bizlere verdiğin moralle tam gaz gidiyoruz. umarım dediğin gibi olur ve bizlerde kavuşuruz bebişlerimize. bizlere uzun uzun yazmayı ihmal etme tatlım, ayrıca evet dediğn gibi eskiler pek girmiyor bu topiğe, bu ara 40 yaş topiğine de yazıyoruz ara ara, ama burdan da kopmuyoruz tabii ki. sırayla anneler çoğalıyor ve haklı olarak da bebişler çok ilgi istiyor ve bizler ikinci sıraya düşüyoruz, ama her daim kalplerimiz beraber. sana ve ailene mutlu yıllar. Allah nazarlardan korusun sizi tatlım